![]() |
|
|||||||
| حیوانات در شرع |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
249 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان نميدونيد چقدر دلم براي اين فضا تنگ شده بود چند ماهي بود كه نبودم . يه سوال داشتم . من عاشق سگ هستم چرا ميگن سگ نجس هست؟ يعني يك آدم مسلمان نميتونه سگ نگه داره؟ من چيزهاي عجيب و غريبي شنيدم. مثلا ميگن موي سگ نماز نداره يا چهل تا خونه اين ور و اون ور كسي كه توي خونه اش سگ داره نجس هست . يعني چي ؟ از لحاظ علمي دليلي داره؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از zarabanekaenat عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز مشابه سوال شما در تالار جیوانات و سرع ارسال شده است و مباحث زیادی حول این محور صورت گرفته در صورت نیاز میتوانید به آن بخش نگاهی بیاندازید و جوابهای خودتان را در آنجا پیدا کنید.
پست بسته میشود
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نجس, هست؟, آيا, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|