![]() |
|
|||||||
| انتقادات و پیشنهادات و اخبار سایت |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,647 بار در 5,733 پست از ایشان تشکر شده است
|
کاربران محترم اخبار روزانه و موارد مهم در این تاپیک بحث میشود
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
6,847 بار در 1,403 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان دوستان عزیز بنا به صلاحدید تیم مدیریت پرشین ..اخبار روز و موارد مهم مربوط به کاربران محترم در این تاپیک گذاشته خواهد شد در ابتدا جا دارد نظر همه عزیزان رو به توجه هر چه بیشتر به موارد ذیل جلب نمایم 1:دوستان توجه داشته باشند در ابتدای فعالیت خود بخصوص ایجاد تاپیک جدید ابتدا مطلب مورد نظر رو جستجو کرده (البته بیشتر توجه داشته باشید با کلمات کلیدی سرچ کنید) تا از ایجاد تاپیک تکراری جلوگیری شود 2:در گام بعدی دوستان خیلی توجه داشته باشند که برای تاپیک خود با هر موضوعی تالاری خاص ایجاد شده..پس در انتخاب تالار مناسب برای موضوع خود جدا" توجه فرمائید 3:برای ایجاد هر تاپیک در تالار مناسب خود ابتدا قوانین اتخاذ شده برای آن تالار را بدقت مطالعه بفرمائید تا مبادا تاپیکی به خاطر مغایرت با قوانین حذف یا ویرایش گردد...توجه داشته باشید تمامی قوانین تالارها در سایه قوانین کلی سایت نوشته شده اند... 4:تمامی تاپیکها جنبه اطلاع رسانی دارد..پس از عنوان مسائل حاشیه ای که منجر به متشنج شدن جو سایت می شود جدا خودداری فرمائید ...در صورت مشاهده می توانید به مدیران مربوطه اطلاع دهید .... 5:دوستان به هر دلیلی تاپیک شما حذف شد برای اطلاع از دلیل آن از ایجاد تاپیک جدید خودداری فرمائید... تاپیکها در صورت مغایرت با موارد فوق حذف خواهند شد و حذف بی دلیل نخواهیم داشت 5:با توجه به موارد جدید در انتخاب کاربر ماه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] توجه به نکات بالا ضروری است پیشاپیش از توجه و همکاری عزیزان کمال تشکر رو دارم m.a 88/7/22 ویرایش توسط M.A : 14th October 2009 در ساعت 08:58 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
با سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیز در پرشین
لازم دانستم برای جلوگیری از ایجاد تاپیکهای بیشتر در تالارهای نا مناسب خدمت همه عزیزان اعلام کنم که مدتی است تالارهای [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] با زیر مجموعه های [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و همچنین[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از طرف تیم مدیریت طراحی و ایجاد شده است لذا از عزیزان خواهشمندم با توجه به در نظر گرفتن این 2 تالار جدید چنانچه موضوع تاپیک خود را مربوط به یکی از این موارد دانستند در تالار مناسب خود ایجاد کنند چنانچه در انتخاب تالار مناسب از موراد ذکر شده شک یا شبهه ای داشتند می توانید از طریق پیغام خصوصی با معاون محترم این تالار [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مشورت نموده تا تالار مناسب با موضع تاپیک خود را بهتر انتخاب کنید همچنین از دوستان خوبم تقاضا دارم با توجه به تالار جداگانه[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چنانچه تمایل به ایجاد تاپیک اخبار محیط زیست مربوط به ایران را داشتند انرا فقط در تالار محیط زیست ایران ایجاد کنند و از زدن تاپیکهای اینچنینی در تالار [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خودداری کنند تا دوستان مجبور به انتقال آن نباشند با تشکر 88/8/19 m.a |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
دوستان خوبم ..با توجه به آمار جدید ایجاد تاپیک و حذف شدن آنها توجه شما را به نکات مهم زیر جلب می نمایم از همه عزیزان تقاضا دارم که 1:از زدن تاپیکهای سیاسی که به نوعی برای سایت مشکل ساز خواهند شد جدا خودداری کنید 2:همچنین در ایجاد تاپیکهائی که مضمون اعتقادی و دینی دارد....دقت لازمه را داشته باشند تا مبادا خدائی نکرده با ایجاد یک تاپیک هر چند بدون هیچ قصد و نیت سوء ی به اعتقادات دینی دیگر عزیزان توهین شود دوستان عزیز در صورتی که موارد اینچنینی از طرف تیم مدیریت سایت دیده شود .قطعا" حذف خواهند شد پیشاپیش کمال تشکر رو دارم از همکاری شما عزیزان برای داشتن جوی آرام در پرشین پت 88/8/25 m.a |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
با سلام مجدد
دوستان عزیز توجه شما را به دو موضوع مهم جلب می نمایم 1:از این پس تمامی تاپیکهائی که دارای شرایط زیر باشند در تالارهای واگذاری و خرید و فروش به تائید مدیر مربوطه خواهند رسید الف:تمامی تاپیکها باید دارای عکس باشند از حیوان مورد نظر(در هر 2 تالار) ب:تاپیکهائی که فینگلیش تایپ شده باشند.با توجه به قوانین کلی سایت به هیچ عنوان به تائید نخواهند رسید 2: دوستان برای سهولت کار مدیر مربوطه و همکاری بیشتر جهت بهتر شدن روال کار تالارهای ذکر شده...چنانچه تاپیک شما اعم از واکذاری یا خرید یا فروش به نتیجه مطلوب رسید....در همان تاپیک اعلام بفرمائید تا مدیر مربوطه زحمت بکشند و تاپیک رو به آرشیو منتقل کنند پیشاپیش از همکاری همه عزیزان متشکرم m.a 88/9/3 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
با سلام خدمت پرشین پتی های عزیز متاسفانه به دلیل بروز برخی مشکلات و مطرح کردن ان از طریق بعضی دوستان با معاون محترم تالار مربوطه نظر شما رو به چند نکته در مورد تاپیکهای ارسالی در تالار معرفی حیوانات خانگی...تالار خرید و فروش....جلب می نمایم با توجه به تدوین قانونی برای تالار خرید و فروش ....نظر دوستان را به مطالعه این تاپیک قبل از ارسال جلب می نمایم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دوستان عزیز فراموش نکنید تاپیکهائی که هر کدام از موارد ذکر شده در قوانین رو نداشته باشن..به هیچ عنوان تائید نخواهند شد...موارد 1 و 6 و7و8 همچنین از عزیزان بازدید کننده تقاضا دارم ...به هیچ وجهی در مورد قیمت حیوان مورد نظر اظهار نظر نکنن.... شخصی تاپیک رو باز می کنه....یک قیمتی برای حیوان خود در نظر می گیره.....در صورت تمایل و توافق با ان قیمت اقدام به خرید ان کنید..در غیر اینصورت بحثهائی از قبیل(قیمت خیلی بالاست.....قیمت فلان نژاد انقدر نیست و...........) به هیچ عنوان مجاز نمی باشد و در صورتی که چندین مورد بعد از اعلام عمومی در این تاپیک از کاربری دیده بشه ..مجبور به دادن تذکر جدی خواهیم بود....(البته دوستان خوبمان همیشه حسن نیت و همکاری خوبی با قوانین سایت داشته اند و پیشاپیش از عزیزان ممنونم) همچنین چندی پیش دیده شد در تالار معرفی حیوانات خانگی بعضی از دوستان کم لطفی کردن و شاهد به میان امدن بحثهای حاشیه ای در مورد نژاد حیوان و........بودیم از عزیزان تقاضا دارم به این مورد هم توجه کافی داشته باشند با تشکر از همکاری دوستان m.a 88/9/11 ویرایش توسط M.A : 1st December 2009 در ساعت 11:59 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اخبار, روزانه, سایت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|