![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران جوندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2009
132 بار در 40 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همستر طلائی برانت :
دم نامشخص ، پوزه کوتاه ، رنگ موهای پشت قهوه ای طلایی ،زیر بدن سفید برخی از آنها.نوار پهن و کوتاه تیره رنگی در ناحیه گردن دارند.طول سروتنه 150 تا 180 میلی متر. نام علمی : Mesocricetus brandti نام انگلیسی : Brandts Hamster ماده ها بزرگتر از نرها میباشند.گوش ها پهن و بزرگ.کیسه دهانی بزرگ که از داخل تا شانه ها ادامه میابد.زمانی که این کیسه رو پر از مواد غذایی می کنند عرض ناحیه سر و شانه ها تا 2 برابر افزایش میابد. زیستگاه : تپه و ماهور ها و صخره های واقع در مناطق استپی. پراکندگی : از قزوین تا آذربایجان ، کردستان ، کرمانشاه و به تازگی در مرز ایران و ترکیه واقع در غرب ماکو پرکنش جهانی : ترکیه ، فلسطین ، سوریه ، عراق و قفقاز. شبگرد ولی گاهی روز فعال.اغلب زندگی انفرادی در طبیعت. لانه اش در عمق 2 متری زمین و راهرو زیاد دارد.اغلب ورودی را مسدود می کننددر زمستان به خواب زمستانی می رود اما چون بدنش فاقد ذخیره چربی است گاهی برای غذا خوردن بیدار می شود.در خواب زمستانی ضربان قلبش از 400 بار به 4 بار در دقیقه می سد.!!!! غذا : مواد گیاهی مثل دانه ، میوه و حشرات همستر با فشار دست مواد غذایی را از داخل کیسه دهانی خارج می کند. تولید مثل : در اوایل بهار پس از 16 روز 2 تا 16 بچه می زایند و مادر می تواند تا 12 نوزاد را در کیسه دهانی جای دهد و حمل کند.در 7 تا 8 هفتگی بالغ می شوندولی اوج تولید مثلی در 1 سالگی است.تعداد زایمان 2 تا 5 بار در سال و طول عمر دو تا سه سال حداکثر! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
نابودی محیط زیست = پایان زندگی ویرایش توسط peta : 13th October 2009 در ساعت 09:10 PM. دلیل: حذف تصاويري كه ديده نمي شدند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از environment عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
خوب ما 3 نوع همستر تو ایران داریم
1.هامستر دم دراز زاگرسی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 2.هامستر طلایی برانت [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 3.هامستر خاکستری [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از environment عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
منبع اطلاعات خودم هستم که تایپشون کردم و کمی با استفاده از کتاب راهنمای صحرایی پستانداران ایران
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
881 بار در 341 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
ما بجز همستر gerbil هم داریم که مثل همستر هستند و دم دارند مانند عکس های شما که همستر نیستند و کاملا جدا هستند برای همین دنبال منبع هستم من تحقیق می کنم خدمتتون در تالار عرض می کنم |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از hamster-iran عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
درسته جربیل هم داریم تو ایران اون هم 3 نوع :
جربیل هندی-جربیل بلوچی--جربیل بزرگ و یک خانواده جرد ایرانی و گونه هایی که شبیه به این نوع جوندگان می باشند پامسواکی بزرگ و دوپای کوچک و خرگوشک هستند و یک گونه دیگه هم شبیه همستره اما تفاوت داره ول هستش که اونم تو ایران چهار نوع ول برفی ، ول حفار افغانی و ول آبزی هستشو و ول معمولی هستش اما راجب به عکس ها ممکنه اشتباهی در عکس ها صورت آمده باشه چرا که من برای گذاشتن عکس ها نام علمی گونه رو تو گوگل و برخی سایت های دیگه سرچ دادم و عکس هاشو گذاشنم اما این احتمال وجود داره اون منبع که عکس هارو گذاشته بجای همستر جربیل رو اشتباهی گذاشته باشه و اسم همستر رو زیرش نوشته باشه! مطالب رو خودم گذاشتم اما عکس ها از سایت های دیگس!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | |
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
881 بار در 341 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
با توجه به اطلاعاتی که دارید تمامی نژاد های همستری و gerbil که بومی اسران هستند را به صورت کلاسه بنویسید و سعی کنید اطلاعات دقیقی از نواحی زندگی به صورت بومی و ... هم ذکر کنید در صورت امکان عکسی که مطمئن هستید مربوط به آن همستر هست را قرار دهید همراه با اسم علمی که من و سایر دوستان از اطلاعات پر ارزش شما استفاده کنیم با تشکر همستر - ایران |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از hamster-iran عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,665 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هیچ کدوم از تصاویر مربوط به جربیل نیس.جربیلها بزرگتر هستن و گوشهای کوچیکی دارن و پوزه بزرگ و کشیده و چشمهای بادومی و دم پرمو!
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این تصاویر مربوط به جربیل هست
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
ویرایش توسط peta : 20th August 2009 در ساعت 01:39 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|