![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2009
71 بار در 33 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه دوستان خوووبم....
من دختری ساکن تهران هستم و واقعا عاشق حیواناتم و خیلی دوووست دارم سگی را داشته باشم...مادر من قبلا راضی نمیشد اما الان راضی شده و میخوام هرچه زودتر سگی کووووچک و اپارتمانی و زیر یک سال داشته باشم...هرکسییی چنین موردی سراغ دارد لطفا به من اس ام اس زده (چون بیشتر مواقع گوشی من سایلنت هست)و یا میل بزند.......:09196860240 امیدوارم در این سایت خوب من هم حیوااان عزیزم را پیدا کنم ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست خوبم، اگر کمی صبر کنی، موردهای مناسبی پیدا می کند. تالار واگذاری و کمک به حیوانات بی سرپرست را چک کن،من هم به نوبه خود اگر موردی بود شما را در جریان می گذارم. امیدورام هر چه زودتر به آرزوت برسی.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
راست ميگه ياسمين هر زور پست ها رو چك كن ايشاله زود تر صاحب يه كوچولو ميشي
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
70 بار در 32 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام من دیدم تو این تالار یه سگ تریر ماده برای واگذاری هستش چرا برای گرفتنش اقدام نمیکنید؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
اخه راستش من بیشتر سگ نر میخوام...چون نمیدونم موقع پریود سگ ماده باید چکار کنم..چون یک شب یکی از دوستام واسم یک سگ ماده اوورد تا پیشم باشه..اتفاقا سگ با نمک و ارومی هم بود..اما تا اومد خونمون پریود شد و همه جا رو کثیف کرد و من نمیدونستم چکار کنم و مجبور شدم شبانه پسش بدم و باور کنید تو این 3ساعت جوری بهم وابسته شدیم که نانی نه با من غریبی کرد و همش سرش رو شونه من بود و منم خیلی ناراحت بودم که باید ببرمش چون نمیدونستم راجع به پریودش چکار کنم ترسیدم درد بکشه
اما نکته جالب اینکه هر حیوونی از سگ گرفته تا اسب و گربه های خیابوونی چون من عاشقشونم اونا هم منو دوست دارم جوری که تو کوووچمون 3 تا گربه هروقت منو میدیدن میدوویدن جلو و نمیذاشتن من برم تو خونه تا باهاشون بازی نکنم...........................واسه همین خیلی دوس دارم به حیوونا کمک کنم و یکی داشته باشمممممممممممم.................... ............................میدونم اینجا انقدز انسانهای خوبی هستن که منم به ارزوی کوچولوم میرسم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2006
21 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در طول این مدت مقالات و کتابهای مختلف در زمینه نگهداری سگ را بخوانید تا خدایی نکرده بعد از نگهداری از سگ دچار مشکلی نشوید و خانواده تان دوباره ناراضی شوند.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
منم دوس ندارم سگ کوچولوی ایندم کوچکترین ناراحتی داشته باشه..واسه همین هرروز و روزی 3 بار میام تو سایت و چیزهای لازم رو یادداشت میکنم....اگه کسی کتاب مناسبی میشناسه به من معرفی کنه.......
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pink عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
خواهش میکنم به من کمک کنید یه سگ اپارتمانی خوب و اروم و نر و زیر 1سال پیدا کنم..من عاشق حیوونام و به صاحبش قول میدم خوب ازش نگهداری کنم.. این ارزوی منه........... ![]() ایمیل من:pishi_punky@yahoo.com
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
6 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام من يه سگ ترير نر دارم که 1 سالش هست در صورت تمايل با شماره 09127833529 تماس بگير
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
شهاب جان یک سال زیاد نیست؟من زیر یک سالو از این نظر خواستم که دوری از صاااااااااااااااااااااااا ااحبش کمتر تذیتش کنه........ایا به من عادت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با شناسنامه و وسایلش واگذار میکنید.....دوست عزیزم لطفا به من زودتر جواب بدید تا حتما تلفنی صحبت کنیم..
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pink عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, می, کنم, اینده, خواهش, خواهشخواهش, خواهشششششششش, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|