![]() |
|
|||||||
| دوستدارن حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
نميدونم بگن انسان و يا نا انسان . فردي در جواب من كه اون رو منعش ميكردم از كشتن و زجر دادن حيوان و بعد مثل وحشيترين موجودات بر سر گوشت آن حييون مظلوم خودشونو خفه ميكنن اينگونه گفت؟ اگر تا 40 روز گوشت نخوريم بايد در گوشمون اذان بگويند ؟؟؟؟ نميدونم بايد بهش ميخنديدم يا به حالش گريه ميكردم ؟؟؟؟ اما در جواب بهش گفتم مگه نميگييد اين گفته دين اسلامه . پس چرا چرا ميگن براي نزديك تر شدن به خدا بايد تا 40 روز به گوشت لب نزد و ترك حيواني كرد .؟؟؟؟ واقعا موندم كه چرا در اين دين اين همه سخنگو داره و معلوم نيست از كجا ميارن اين ارجيف رو؟؟؟ حالا اگه شما دوست داشتيد بگيد آيا اين حرف اون فرد رو قبول داريد يا نه سپاسگذارم از لطف همگي دوستاي عزيز
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو ویرایش توسط micka : 7th July 2008 در ساعت 03:19 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
880 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نمی دونم چی بگم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممممم....چی بگم !
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من نميخوام كه جواب زيادي بديد فقط بگيد آيا اون حرفو شما قبول داريد يا نه؟؟؟؟
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از micka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فقط ازش یه چیزی بپرس بگو تو که ادعات میشه ، به همه قوانین اسلام که یه مسلمون باید رعایت کنه احترام میزاری ؟! اسلام گفته دروغ بده ،آیا واقعا دروغ نمی گی ؟
به همش عمل می کنی یه نه ، فقط به اونایی عمل می کنی که به نفعته ؟! 100 درصد جوابی نداره بهت بده عزیزم !
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من هیچ کس این حرف رو از ته دل قبول نداره و فقط به خاطر این که سرپوشی رو کاراش بذاره اینو میگه !
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی مسخرست چنین سوالی بهش بگو هر وقت مطمئن بودی که هیچ کس از تو هیچ بدی به دل ندارد بعد به خودت بگو اجازه چنین سوالی را دارم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
147 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
باب آدم خندش میگیره اصا می مونه چی به اینا بگه. من این حرفو قبول ندارم
راسی زیاد به دل نگیرین به این جور آدما نباید حتی جوابم داد به قول معروف جواب ابلهان خاموشیست. ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
148 بار در 67 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوست گلم این حرف نشون دهنده ی جهل و بی اطلاعی هست . من تا اونجایی که در مورد اسلام واقعی میدونم ( نه اسلام قلابی) اسلام همچین حرفی نزده و به نظر من درسته امروزه خیلی از قوانینش رو میشه به طور کل به چالش کشید ولی وقتی عمیق بشی و شاخ و برگای من در آوردیش رو کنار بزنی میبینی در زمان خودش یک نهضت اجتماعی بزرگ بوده و با توجه به اون زمان و وضعیت فرهنگی مردم اون زمان بسیار هم حرکت با کلاس و پیشرویی بوده .
در زمانی که دخترانشون رو قربانی میکردن قربانی کردن حیوان به جای انسان خیلی حرکت رو به جلویی بود یا مثلآ در جامعه ای که دختر را میفروختن ارث رسیدن به دختر ولو اینکه نصف پسر باشه باز هم حرکتی رو به جلو و مدرن و گامی به سوی حقوق بشر بود . زمان که به جلو میره دستاوردهای بشر هم زیادتر میشه انسان هم آمادگی برای جلوتر رفتن پیدا میکنه . دیگه قربانی کردن حیوانات رو نمی پذیره خیلی قوانین که در گذشته پیشرو بودند رنگ تحجر و واپس گرایی پیدا میکنند که این بشر هست باید عقلش رو به کار بندازه و به گفته حضرت علی فرزند زمان خویش باشد. متاسفانه بعضی ها از ارابه زمان جا موندند و هنوز در اون زمان زندگی میکنند و 1000 جور خرافه وارد دین کردند (بعضیهاش هم عمدی بوده) فکر نمیکنم کسی بدونه که بزرگان دین همه خوش لباس .. خوش برخورد .. دارای شم اقتصادی قوی .. فوق العاده باهوش و ثروتمند بودند و از زمان خودشون سالهل جلوتر بودند و همیشه به خاطر سنت شکنی زیر فشار جامعه خودشون بودند این جور برخورد کردن با دین ( اگر هم دین رو اسمانی حساب نکنیم با مصلحان بزرگ اجنماعی ) دقیقآ مخالف روش رو به جلویه اونهاست و جالب تر از همه هم این هست که عده ای کل این موضوع رو درک میکنن اما به خاطر استثمار جامعه به جهل مردم دامن میزنند و میخوان مردم را توی جهل نگه دارند و سرشون رو به این مسائل گرم کنند تا اونها رو چپاول کنند. وگرنه اسلام و یهود و مسیحیت همه در زمان خودشون حرکت های رو به جلو بودند اما امان از کسانی ناآگاه هستند و مثل مردابی راکد هستند وبدتر از این تاآگاهان امان از کسانی که دانسته و برنامه ریزی شده مردم را به قهقرا میبرند و در خلوت به ریش مردم میخندند و اونها رو غارت میکنند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
1,090 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ادم واقعا نمیدونه چی بگه تنها میتونم بگم این خرافات ها و حرفها نه تنها زندگی ادما را بهم ریخته بلکه به زندگی این حیوانهای بیگناه هم لطمه زده .منم با نظر صدف جون موافقم شما هم بگو ایا واقعا به همه کارای دینیت عمل کردی و همین یکی مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط میشه گفت متاسفم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مورد, نظرشونو, همه, اين, بگن؟, جمله, در |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |