![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
501 بار در 154 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
علی الرغم کوشش و سعی فراوانی که از طرف شما برای تربیت گربه و حذف برخی از عادات نامطلوب او میشود ولی در برخی از موارد باید از روش های درمانی بهره جست.در رابطه با روش های کنترل رفتار و اجرای آن ها در محیط منزل نیاز به صبر و شکیبایی فراوان میباشد.در صورت صلاحدید دکتر دامپزشک در برخی موارد برای درمان عادات و رفتارهای ناهنجار از هورمون ها و داروهای آرام بخش استفاده میشود.
آنچه شما و دکتر دامپزشک میتواند انجام دهد: 1-برای تشویق و ترغیب گربه به رفتارهای اجتماعی مطلوب و مناسب شما میتوانید از روش های برخورد مثبت یا منفی استفاده نمایید. 2-در صورت چنگ زدن به وسایل منزل توسط گربه , زخم کردن خود توسط چنگال ها , حمله به مردم ویا بروز هر حالت تهاجمی دیگر شما میتوانید از برخی از انواع اسباب بازی هایی که سبب ترس و وحشت در گربه نخواهند شد استفاده نمایید و بدین صورت فکر او را منحرف کنید ولی این اسباب بازی یا آب فشان دستی و آب پاشیدن به طرف او سبب انحراف فعالیت گربه و تغییر رفتار های او خواهد شد.حتی در برخی از موارد تولید صداهای ناگهانی هم سبب ترس خفیف در گربه و حذف رفتارهای ناخوشایند در او خواهد شد. برای استفاده از روش تربیت با تولید صدای ناگهانی نباید گربه با آن صدا آشنایی قبلی داشته باشد و بهتر است برای او آن صدا غیر منتظره باشد تا سبب هراس و تعجب او شود و اثر تربیتی مناسب داشته باشد.بهتر است در زمان استفاده از صدای غیر منتظره به گربه ی خود نگاه نکنید تا تصور کند عامل صدا از طرف شما نبوده و بدین صورت اثر مثبت خود را اعمال کند. 4-در صورت جویدن سیم برق و وسایل منزل توصیه میشود از اسپری های مخصوص با بو تند سس فلفل دارای طعم تند و مواد مشابه که سبب ایجاد حالت انزجار در گربه میشود استفاده نمایید.گربه ها از رایحه و بوهای تند و قوی متنفر هستند لذا شما میتوانید از این عامل برای تبیت گربه ی خود استفاده کنید. 5-باید توجه داشت هرگز با روش های فیزیکی اقدام به تنبیه گربه نشود چون این کار سبب ایجاد خاطره ی تلخ و نامطلوب در او خواهد شد لذا اصلا تنبیه فیزیکی توصیه نمیشود 6-در زمان بروز مشکلات رفتاری که عامل اصلی آن ها روانی است ممکن است دکتر دامپزشک از روش های درمان دارویی استفاده نماید و میتوان با صلاحدید دکتر دامپزشک از داروهای ضد اضطراب در طول دوره ی تربیت و تعدیل رفتار به هدف کاهش ترس و اضطراب گربه بهره جست. 7-برای کاهش بروز رفتارهای تهاجمی گربه ها در زمانی که فرزند جدیدی وارد زندگی اعضای خانواده مشود حیوان خانگی جدیدی اضافه میشود در مواردی که محل زندگی گربه شما تغییر میکند و یا حتی در زمان رفتن به تعطیلات و سپردن گربه ی خود به آشنایان و دوستان بهتر است از آرام بخش های خفیف تحت نظر دکتر دامپزشک استفاده نمایید. ویرایش توسط bardia : 7th July 2008 در ساعت 07:59 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
103 بار در 32 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممون از این مطلب مفیدت.. من گربم وقتی نازش میکنم یهو میزنه به سرش گازم میگیره.. البته بعضی وقتا..
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از kassikass عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
22,028 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
گربه منم اين كارو مي كنه با مادرم البته با پدرم كاري نمي كنه خرخر مي كنه كه واسه من نمي كنه منم فقط ليس مي زنه بابام ميگه احساس مي كنه كثيفم! ![]()
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گربه ها كاراكترهاي مختلف دارند و به هيچ وجه نميشه عوضش كرد.. يكي بد اخلاقه.. يكي خودخواهه.. يكي مهربانتره.. دركل با سگ ها خيلي فرق دارند.. من 4 تا گربه دارم كه خصوصيات هر كدام از زمين تا آسمان با ديگري فرق داره.. پس بيخودي با ترسوندن و آب پاشيدن و اين حرفها گربه را آزاد ندين.. براي ياد دادن توالت ميتونين اگر جاي ناجوري اين كار را كرد سرش را بطرف محل خم كرده و با روزنامه چند بار يواش بزنيد به سرش و بگذاريدش توي خاك.. فوري ياد ميگيره.. گربه اگر هميشه تو آپارتان اسير باشه بالاخره بايد با يه چيزي براش تهيه كنيد... (شايد يك تكه موكت يا يك كنده بريده شده از درخت )تا با آن ناخن بكشه... گربه از اينكار لذت ميبره.. درضمن ميشه ناخن هاش رو 10 روز يكبار كوتاه كرد... گربه اگر كسي را دوست داشته باشه و احساس امنيت كنه ميره طرفش و موتورش را روشن ميكنه وگرنه زوركي نميشه مجبورش كرد اينكار را بكنه...
درضمن وقتي گربه كسي را ليس ميزنه يعني داره ميبوسه و اظهار محبت ميكنه.. فكر نميكنه طرف كثيفه !!!! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
102 بار در 40 پست از ایشان تشکر شده است
|
گربه م منو وقتی وقت کمی براش در روز برای بازی باهاش میزارم گاز میگیره فوق العاده پر انرژی میشه میاد تو اتاق نمیزاره کارامو بکنم از کامپیوتر گرفته تا انگشتای پامو بو میکشه از روی اونها رد میشه بالاخره نمیزاره کارمو بکنم. دیشب سعی کردم آب پاشیدن با سرنگ روش امتحان کنم تا کمی حرف گوش بده تازه مثل اینکه خوشش اومده بود قایم میشد یا یه دفعه به سمتم هجوم می آورد. آخرش تسلیم شدم رفتم باهاش بازی کردم. دیوانه پرش شده براش دارم یه درخت توپ میسازم( یه سری توپ کاغذی را از درخت آویزون میکنم) تا هر وقت باد زد تکان بخورند و اون بپره اونها رو بگیره.
شبها دو سه بار یا گاهی بیشتر بیدارم میکنه اگرچه سعی میکنم روزها نخوابه. کافیه دست یا پامو تشخیص بده با دستش مرتب به دست یا پام میزنه تا بگیرتش گاهی گازم میگیره که اون موقع من واکنش نشون میدم چون خوابم میاد ولی اون بیدارم میکنه. مساله دیگه گربه های بزرگتریی اند که به حیاط میان تا غذاشو بخورند گربه م فقط نگاشون میکنه میذاره غذاشو بخورن ارتباطی بینشون برقرار نمیشه اما گاهی احساس میکنم گربه م میخواد باهاشون بره چون تا دم در باهاشون میره و کنجکاوانه زیر در خونه رو بو میکشه و به صداههایی که از تو کوچه میاد گوش میده. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
كيارا جان نميداني چقدر خوشحالم كه اين گربه حالش خوب شده.. ببين عزيز بچه گربه شيطانه و دوست داره ورجه وورجه كنه به اميد خدا يكساله كه بشه خيلي آرومتر مبشه.. بيخودي آب به گربه نپاش يه مقدار اسباب براي بازيش جور كن مثلا" توپ پينگ پونگ خيلي دوست دارند يا گوله كاموا و يا حتي يك تكه كاغذ آلومينيوم كه گردش كني و بياندازي جلوش...
خوشحالم از اينكه خانواده ات اجازه داده اند گربه را ببري در اطاق.. مثل اينكه قبلا"مخالف بودند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
102 بار در 40 پست از ایشان تشکر شده است
|
من اتاقمو بخاطر حنا عوض کردم تا شبها راحت از حیاط وارد اتاقم بشه اونم درسشو خوب یاد گرفته حدود ساعت 11 شب میاد روی سکو میشینه روبروی اتاقم وقتی چراغهای خونه خاموش شدن آروم میاد تو اتاق بین دیوار و میز تحریرم میشینه یا میپره کنار پنجره بیرونو نگاه میکنه ( چشم نداره اما دوست داره اینکارو بکنه) بعدش که خسته میشه میاد کنارم میخوابه هیچ کس نمیدونه خودم اول آوردمش تو اتاق وانمود میکنم مخالفم. صبحها هم دیگه 5 یا 6 از اتاق میره بیرون گاهی برادرم غافلگیرش میکنه اونم پا میزاره به فرار. از برادرم میترسه ولی حنا کار خودشو میکنه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
501 بار در 154 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه رفتارای باحالی داره
من گربه رو نمیتونم بیارم توی خونه به خاطر همین بیشتر با گربه های خیابونی هستم حیاطه ما بیشتر از 4 مشتری دائمی داره از جاشونم جم نمیخورن تا منو میبینن میو میو میکنن ولی نمیذارن بهشون دست بزنم فقط نگام میکنن ... خدا رو شکر که خونمون آپارتمانی نیست....
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از bardia عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
خوش بحالت که تو آپارتمان نیستی.. من اگر خانه حیاط دار شخصی داشتم هر چی گربه ولگرده جمع میکردم میاوردم عقیم میکردم نگهشون میداشتم... ولی حیف که ندارم.. البته الان هم که در مجتمع زندگی میکنم غیر از 4 گربه خودم..یک 7-8 تائی دائما" نشستندتو حیاط...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Jaleh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
10 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
مشکلی برای نگهداری گربه تو آپارتمان نداری ؟؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نظر, گربه, از, تربیت, رفتاری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |