![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران جوندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,745 بار در 6,318 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
چین چیلا موجودی هست جونده , کمی بزرگتر از موش خرما که بومی کوهستانهای آند در آمریکای جنوبی میباشد . نسل این گونه به خاطر شکار بی رویه در اون ناحیه در معرض خطر قرار داره چون بیشتر از خز این موجود در صنعت پوشاک استفاده میشه . چون خز این موجود از از نرمی فوق العاده زیادی برخوردار هستش . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چین چیلا در محل اصلی زندگی خودشون , در شکافهای زیر زمینی و درز و شکافهای بین صخره ها زندگی میکنند . این موجود , جهنده ی سریعی هستش و گفته که ارتفاع پرش بالایی دارن و تا یک و نیم متر میتونن پرش داشته باشند . طبیعت این موجود به صورت دسته ( گروهی ) زندگی میکنند که میشه اونها رو به یه کلونی تشبیه کرد که با هم متحد هستند . چین چیلاهای ماده از چین چیلاهای نر به طور قابل محسوسی بزرگتر هستند . این موجود در هر زمانی از سال میتونه تولید مثل کنه و طول دوران بارداریشون نسبت به سایر جونده ها از مدت زمان طولانی تری برخوردار هستش . علت این خاطر اینه که این موجود با خز کامل و بدنی کامل به دنیا میاد .... به خاطر همین مدت زمان بارداری طولانی هستش . Chinchilla species : دو گونه از این موجود وجود داره ... مطابق عکس زیر : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] Chinchilla brevicaudata و Chinchilla lanigera Chinchilla brevicaudata دم کوتاهتری داره و گردن و شانه کلفتتر و این گونه در معرض انقراض بیشتری قرار داره . ولی Chinchilla lanigera با اینکه کمیاب هستش ولی دارای پراکندگی بیشتری در محیط وحشی هستش و همین گونه هم هستش که بیشتر به عنوان حیوان خانگی هم مورد استفاده قرار میگیره . به طور کلی این موجود رو میشه یه حیوان خونگی دوست داشتنی دونست در صورتی که به محیط جدید زندگی عادت کنه و صاحب این موجود بتونه که محیط زندگی خوبی براش تهیه کنه و صبور و با تحمل با این موجود برخورد کنه . این موجود اگه بهش خوب رسیدگی بشه حتی از یک گربه خانگی هم مطیع تر و آرومتر میشه . گونه هایی که در خونه هستند تا 15 سال میتونن زندگی کنند و حتی تا 20 سال و بیشتر هم در بینشون دیده شده . پیر ترین گونه این موجود با 27 سال سن بوده که در انگلیس زندگی میکرد . منبع:wikipedia
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Daniz عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,745 بار در 6,318 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Daniz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
843 بار در 193 پست از ایشان تشکر شده است
|
نام : Chinchilla
نام علمی : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] lanigera چین چیلا جونده ای است از خانواده [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] که همگی ساکن کوهستانهای "آند" در آمریکای جنوبی هستند... سایر گونه های موجود در این خانواده مانند "ویسکاچای کوهستان" و "ویسکاچای جلگه ای " نیز در زیستگاههای مشابهی در آمریکای جنوبی ساکن هستند. ویسکاچای کوهستان (از خویشاوندان نزدیک چین چیلا) در محیط طبیعی: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پراکندگی آنها شامل دامنه های مرتفع و سرد کوهستانهای آند در جنوب پرو - شمالغربی آرژانتین - قسمتهایی از غرب بولیوی و گستره وسیعی از کشور شیلی میباشد. تقریبا به اندازه یک خرگوش کوچک هستند. طول سر وتنه حدود 20-22 (بدون احتساب دم) ... گوشهای بزرگ و نسبتا بلند خرگوش مانند - دم بلند و سنجاب مانند - چشمهای درشت و خز بسیار انبوه و نرم آنها از ویژگیهای جذاب و جالب چین چیلاست. رنگ در چین چیلاهای طبیعی خاکستری/نقره ای متمایل به آبی و در چین چیلاهای پت علاوه بر تیپ وحشی ، از سفید(آلبینو) - کرم/طلایی - دارچینی - شکلاتی - آبی-ارغوانی- مشکی و ترکیبی از این رنگها با سفید ، دیده میشود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] در زیستگاه طبیعی خود بدلیل قتل عام وحشیانه و کنترل نشده برای خز پر طرفدارشان در حال انقراضند و سالهاست که در مزارع خز با شرایط اسفناک و غیر انسانی تکثیر و سلاخی میشوند! طول عمر بر خلاف جوندگان دیگر در طبیعت حدود 10-12 سال و در اسارت حدود 16 و حتی 20 سال نیز گزارش شده است ... به دلیل طول عمر بالا و جذابیت ظاهری از دهه 1960 در ایالات متحده بعنوان پت مورد توجه قرار گرفته و تکثیر شدند. چین چیلاها بدلیل طبیعت زیست خود در آب و هوای سرد و خشک و داشتن خز بسیار پر پشت و ضخیم ، نسبت به دمای بالا بسیار حساس بوده و در آب و هوای گرم ممکن است تلف شوند. چین چیلا در محیط طبیعی گیاهخوار است . برگها- گیاهان علفی - دانه ها و بعضی از ریشه ها قسمت عمده غذای او را تشکیل میدهد ... چین چیلاهای پت باید با غذای مخصوص چین چیلا تغذیه شوند که برای این گونه و با توجه به نیازهای غذاییش ساخته شده است ...بعلاوه میتوان گاهی تکه هایی کوچک از سیب - کاهو - کرفس - هویج - سبزیجات برگدار و البته علف و یونجه داد. این جونده شب فعال بوده و بدلیل نیاز به فعالیت زیاد ، به فضای زیادی نیز برای نگهداری نیاز دارد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چین چیلاها بسیار باهوش و دارای حافظه طولانی مدت هستند. و اگر از شخصی بد رفتاری دیده باشند حتی بعد از چند سال بخوبی به یاد خواهند داشت یک نمونه از قفس مناسب برای یک جفت چین چیلا: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط peta : 5th October 2009 در ساعت 02:48 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,368 بار در 5,329 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چین چیلا جونده ای ست کمی بزرگتر از موش خرما که بومی کوهستانهای آند در آمریکای جنوبی میباشد.که متاسفانه نسل آن به خاطر شکار بی رویه (به منظور استفاده از خز لطیف آن در صنعت پوشاک)در معرض خطر قرار دارد همچنین این حیوان متاسفانه در گروه اگزوتیک پتها نیز میباشد که این مسئله هم در سالهای اخیر به خطر انقراضش دامن زده !!! اولین بار در سال 1918 یک مهندس کالیفرنیائی که در شیلی مشغول به کار بود به چین چیلاها علاقمند شد و به عنوان پت به آنها توجه کرد و به فکر پرورش آنها افتاد.وی سه سال تمام به همراه یک گروه کوچک به جستجوی آنها در کوهستان و زیستگاه طبیعی آنها پرداخت و در طی این زمان موفق به گرفتن 11 چین چیلا شد اما درست زمانیکه قصد خروج آنها از خاک شیلی را کرد با مخالفت شدید دولت شیلی روبه رو شد چرا که دولت در آن سالها مبارزه جدی برای جلوگیری از انقراض این حیوان را آغاز کرده و دست بسیاری از شکارچیان و قاچاقچیان را از این سودجوئی ها کوتاه کرده بود اما آقای چپمن با پافشاری زیاد و متقاعد کردن دولت شیلی موفق به خارج کردن 11 چین چیلا شد.... زمانیکه تکثیر آنها را در اسارت آغاز کرد متوجه شد فقط سه عدد از چین چیلاها ماده هستند با این وجود علاقه و پشتکار وی باعث موفقیت در تکثیر چین چیلا در اسارت شد و از آن سال این جونده مرموز به عنوان پت به عنوان یه اگزوتیک پت وارد خانه بسیاری از مشتاقان شد!......چین چیلاها اگرچه معمولا برای کودکان پت مناسبی به نظر نمی رسند اما از دسته پتهای محبوب برای نگهداری در اروپا و امریکا به شمار میروند که البته نیاز به توجه و صبر فراوان برای اهلی شدن دارند!عمر متوسط چین چیلاها 15 سال ست که البته چین چیلای 27 ساله در انگلستان و 26 ساله در امریکا هم گزارش شده ست.اغلب آنها برای زندگی با همجنسان خود مشکلی ندارند اما گاها دیده شده که چین چیلاهای همجنس هم با هم نزاع می کنند.چین چیلاهای نر بعد از اتمام دوره شیرخوارگی حتما باید از مادر خود جدا شوند.چین چیلاها در طبیعت اغلب از علف تغذیه می کنند و غذاهای چرب یا با پروتئین بالا برایشان مضرست.میوه و سبزیجات تازه بهترین رژیم غذائی برای آنهاست.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2009
1,741 بار در 457 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من عاشق چین چیلا م متاسفانه این حیوون همیشه مورد ظلم توسط انسان ها قرار گرفته اون ها رو پرورش میدن به خاطر پوستشون که کت ها و پالتو ها ی خیلی پرفروشی داره
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از magi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
10,881 بار در 2,365 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درسته. اساسا نگهداری و پرورش حیوانات وحشی در قالب حیوانات اهلی کاری ظالمانه و غلطه چون با طبیعت این جانوران بیچاره هیچ سنخیتی نداره.
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
چين چيلاي نگون بخت در صنعت خز [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تجارت بین المللی خز چین چیلا به قرن 16 باز می گردد. خز این موجود به دلیل لطافت و نرمي مورد پسند مردم است. از هر فولیکول آن حدود 60 تار مو خارج می شود. برای درست کردن یک کت کامل از خز چین چیلا باید 150 چين چيلا كشته شود! این واقعیت منجر به از بین رفتن یکی از گونه از چین چیلاها شده است و اعمال فشار جدی در دو نژاد دیگر. اگر چه چین چیلاهای وحشی برای شکار به دلیل استفاده از خز آن ها مناسب نیستند ولی هنوز هم چین چیلا های اهلی برای اینکار پرورش داده می شوند.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
3,146 بار در 1,034 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه حيوانات بامزه اي هستند . واقعا ما انسان ها براي بعضي كار ها كه با حيوانات ميكنيم خيلي پستيم .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Venom عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
9,430 بار در 2,315 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چین چیلا از زیباترین گونه های جانوری هستش...واقعا باعث تاسفه.....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نوعی, چيلا, چين, چیلا, چین, نیست, گربه, این, از, تصاویری, جونده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |