![]() |
|
|||||||
| بیماری های مشترک |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
501 بار در 154 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مراقبت از دندان ها در گربه نقش مهمی دارد و در بررسی های انجام شده مشخص گردیده است که 80% گربه هایی که بیش از 3 سال سن دارند از بیماری های دندان و لثه که متعاقبا سبب عفونت ریشه دندان خواهد شد رنج میبرند.از طرف دیگر باکتری های عامل پوسیدگی دندان سبب بروز بیماری های کبدی کلیوی و قلبی خواند شد.
بیماری های دندانی و درد حاصله از آن سبب کاهش غذا خوردن و عدم جویدن غذا میشود که در نهایت سوء هضم و مشکلات گوارشی را به دنبال خواهد داشت. علل بیماری: 1-بی توجهی به بهداشت دندان و لثه 2-عفونت های ویروسی و باکترییایی و بیماری های ثانویه مانند aids گربه سانان و لوسومی 2-بیماری های مزمن کلیه و سیستم ایمنی که افزایش مشکلات دندانی را به دنبال دارد. 3-ضربه های حاصله از تصادفات و عوامل مشابه که سبب شکستگی دندان میشود. علائم بیماری: 1-بوی بد دهان و تنفس بدبو 2-افزایش غیر طبیعی تراوشات بزاقی 3-تورم و قرمزی لثه 4-کم شدن اشتها و مشکل در جویدن غذا 5-تغییر رنگ دندان از سفید به زنگ قهوا ای |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
با سلام وتشکر از اطلاعات خوبتان اگر این بیماری درمانی دارد چیست؟ گربه من با وجودی که هفت ماه بیشتر ندارد تمام این علائم را دارد.در ضمن ایا برای انسان هم ضرر دارد به انسان سرایت می کند چون بچه های من خیلی با گربه بازی می کنند
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
533 بار در 138 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گربه ی من فقط 9 ماهشه ولی دهنش خیلی بوی بدی میده. اشتهاشم کمه و در جویدن غذا هم انگار مشکل داره چون تا خودم غذاشو قیمه قیمه نکنم نمیخوره. ولی دندوناش همگی سفید برق میزنن و دندون شکسته هم نداره.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
1,755 بار در 512 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام گربه ي من حدودا 7 8 ماهشه چند روز پيش دستمو گاز گرفت دندونش كه بين دندون هاي جلو و عقبش افتاد چه كار بايد بكنم ميشه راهنماييم بكنيد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,247 بار در 295 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بوی بد دهان گربه به جز عفونت دندان و لثه چه علت دیگه ای می تونه داشته باشه؟
گربۀ ما بعضی از روزهای دهانش بد بو هست، ولی بعضی از روزها بویی نمی ده؛ در ضمن دندانهای به ظاهر سالمی هم داره و تازه دندانهای شیریش درحال افتادن هستند. ممنون میشم اگه کسی پاسخ من و بقیۀ پرسشهای دوستانم رو بده.
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| های, گربه, بیماری, دندان, در |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|