![]() |
|
|||||||
| دوستدارن حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همگی
راستش برای مسافرت هام دنبال یه پانسیون برای کاسکوم می گشتم تا بالاخره از رو یه آگهی خوشگل یه جایی تو تجریش پیدا کردم. امروز که با همسرم رفتم که ببینم چطور جائیه چشتون روز بد نبینه, اول از همه یک محیط بسیار کثیف که از 4 طبقه بوی نا می اومد. بد گفتیم بی خیال بریم ببینیم توش چطوریه، رفتیم تو دیدیم سگ ها همینطوری آزاد دارن می گردن، یه میمون وسط، یه دونه کاسکو هم داشتند که ماشالله پر کنی داشت, من حداقل خداروشکر پانسیون سگ دیدم و دیدم چقدر مرتب و تمیز می تونند باشند. خلاصه کلی دلم گرفت و تصمیم گرفتم اینجا از دوستانبخوام اگه جای مطمئن یا خوب برای پانسیون هر نوع حیواناتی می شناسند بنویسند که همه با خیال راحت مسافرت هاشونو برند. ممنون
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
880 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خوب میتونی بسپاری به اشنایان وما تو همین سابت این همه دوست دار حیوانات داریم صد در صد استقبال میکنن یکیش خود من
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دست شما درد نکنه فعلا از برادرم خواهش کردم اگه بتونه بیاد والا از لطف شما و آقای eshghe-sag کلی کلی ممنونم
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از sara_ka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بچه ها منم براي عيد دنبال جايي مي گردم كه بتونم بنجي رو 1 هفته بذارم اونجا
البته منم حتما بايد قبلش برم اونجا رو ببينم اگه كسي جاي خوبي سراغ داره خبر بده ممنون مي شم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
435 بار در 122 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگه کسی خواست بره مسافرت من سگ یا گربشو نگه میدارم
تضمینی ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر -. تربيت حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
7,291 بار در 1,551 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام
من کار پانسیون انجام میدهم ولی با شرایطی که دارم نمی توانم سگ پانسیون کنم. شرایط نگهداری من از حیوانات همان روشی است که شما در خانه از حیوانتان نگهداری می کنید. حیوانات شما در قفس نگهداری نمیشوند بغیر از پرندگان. غذایی که میخورند همان غذای است که شما می دهید. نگهداری و بهداشتشان نیز به روش خود شماصورت می گیرد. و چون در منزل نگهداری میشوند تعداد محدودی پذیرش می گردند. برگ پذیرش پانسیون حیوانات خانگی مشخصات حيوان : نوع : گربه ( ) پرنده ( ) ساير ( ) نام ببريد : جنس: ماده ( ) نر ( ) سن : نژاد : نام : لوازم همراه حيوان شامل : علائم خاص و نقص عضو ها : عادات خاص ( توضيح دهيد ) بيماريها و حساسيتهاي خاص ( توضيح دهيد ) داروها و مراقبت ها ( شرح كامل داده شود ) شرايط ، مدت و هزينه ئ پانسيون : پانسيون از ساعت.......تاريخ........... تا پايان روز...........جمعا به مدت ............ روز كه در ازاي هر روز نگهداري مبلغ.............كه جمعا.............ميگردد توسط صاحب حيوان به هنگام عقد قرارداد نقدا پرداخت نمود . تبصره 1: چنانچه صاحب حيوان قصد تمديد پانسيون كردن را داشته باشد ضرورت دارد قبل از انقضائ مدت ، اطلاع داده و نسبت به پرداخت هزينه تمديد همراه با درخواست خويش اقدام نمايد. تبصره 2: ترخيص باچند ساعت تاخيربلااشكال است ولي چنانچه حيوان پس از ساعت16( 4 بعد از ظهر) خارج گردد هزينه يك روز كامل محاسبه خواهد شد . تبصره 3: چنانچه نسبت به تحويل حيوان در زمان مقرر اقدام نگردد تا 72 ساعت پس از اتمام قرارداد مبلغ 20 % به هزينه ئ نگهداري در هر روز اضافه خواهد شد و تاخير بيش از آن مسئوليت را نسبت به صاحب حيوان لغو مينمايد. تبصره 4: كليه مسئوليتهاي حيوان در زمان پانسيون از لحاظ تغذيه ئ مناسب ، بيماري و ديگر مسائل بعهدۀ سارا رنجبر ميباشد. تبصره5: حیواناتی که بیمار هستند و طول درمان نیاز دارند و یا مراقبت های خاص نیاز دارند 10% حیوانات باردار 15% و توله ها ی که از شیر گرفته نشده20% افزایش خواهند یافت. مبالغ ذکر شده بدون هزینه های حمل و جابجائی محاسبه شده است. اينجانب...............به نشاني و تلفن :.............. مالک حیوان فوق الذکر كليه شرايط ذكر شده در فوق را ميپذيرم امضاء تعرفه پانسیون گربه:4000 پرندگان:3500 جوندگان:3000 رنجبر:09123595250 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
483 بار در 111 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم واقعا نیازمند پانسیون برای عید هستم...7 روز....سگ ما هم فوق العاده آروم و با تربیت و وابسته است...نمیدونم جایی هست تو قفس یا حیاط ولش نکنن ؟ ریزش مو هم نداره اصلا...4 کیلو وزنش...
خانم رنجبر شما سگ نگه نمیداری ؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از nayuop عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,131 بار در 461 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام. يكي از دوستان ما در ولنجك هست. جاي مطمئنيه. خانم مهتاب 09124389622
عسل مامان، لیچی من! یادته پارسال این روزا با ما اومدی ماه عسل؟ یادته چقدر خوش گذشت؟ خوشکل من کاش منو تنها نمیذاشتی. چقدر سال88 با من بد کرد که تو رو از من گرفت. منتظر باش تا بیام پیشت عزیز دلم. خرگوشک سراپا نیکی من |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
483 بار در 111 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شرایطش چه جوریه؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
162 بار در 49 پست از ایشان تشکر شده است
|
یه کلینیک هم طرف خونه ما هست غرب تهران پارسال عید که هم پرنده نگه میداشت هم سگ. سگها هم یک اتاق جداگونه داشتند و تو باکس نبودند خیلی هم تمیز بود در اتاق هم شیشه ای بود حیوونیا از پشت شیشه نگامون میکردند اگه خواستبن آدرسشو بدم.منم هر سال پیش یکی از دوستا میذاشتم ولی اون 6ام برمیگرده با اینکه میدونم کمی دچار دردسر میشیم ولی با خودم میبرمش.اگه نمیرفتم براتون نگه میداشتم چون سگ من هم بیش از حد آرومه و نیاز به یه همبازی همجنس داره
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از ely_na2000 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| پانسیون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |