![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران جوندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
843 بار در 193 پست از ایشان تشکر شده است
|
مدتیه که فروشنده های داخلی ( چه پت شاپها و چه فروشنده های اینترنتی) اقدام به فروش قفسها( و اقلامی) میکنند که نه تنها برای همستر مناسب نیست بلکه میتونه برای سلامتی همستر مضر و حتی مرگبار باشه ...
از جمله تعدادی از قفسها هستند که به هیچوجه حتی برای همسترهای کوتوله مناسب نیستند به دلایل زیر : 1- سایز و اندازه بسیار کوچک آنها : این قفسها برای زندگی و فعالیت یک همستر سوری بسیار کوچک و غیر قابل تحمل است ... کمترین سایز پیشنهادی برای محل نگهداری یک عدد همستر سوری عبارت است از : طول : ۵۵ تا ۶۵ سانتیمتر - عرض : ۳۰ تا ۳۵ سانتیمتر و ارتفاع ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتر . 2- این قفسها دارای کف سیمی مشبک و سینی کشویی هستند که به هیچوجه برای همستر مناسب نیست ... کف سیمی مشبک باعث آزار دست و پای ظریف و آسیب پذبر همستر شده و در مواردی باعث اختلال حرکتی و عارضه Sore feet خواهد شد... بعلاوه از محفظه خروجی سینی کشویی، پوشال قفس همستر همیشه بیرون خواهد ریخت . چند نمونه از قفسهای غیر استاندارد و نامناسب ساخت چین : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این نوع قفس بقدری کوچیکه که یه همستر بالغ به زحمت میتونه توش بچرخه! ... ...اگه دقت کنید چرخ ورزشی این قفس فقط کمی از ظرف غذاش بزرگتره!!... یعنی همستر حتی نمیتونه توی اون جا بشه چه برسه باینکه بدوئه!! ... فقط میتونه بعنوان سبد حمل حیوان استفاده بشه و بهیچوجه بعنوان خانه دائمی نباید مورد استفاده قرار بگیره... : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط lone wol f : 12th January 2009 در ساعت 01:43 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 21 کاربر برای این پست سودمند از lone wol f عزیز تشکر کرده اند: | Admin, chico, Daniz , hossein.r, memoli_pishi, mery, nazanin.asaly, nilufar, Parisa m, Parparak, raga_behzad, Renia, reza1980, shilan, Tala, هوریار![]() , یورک شایر, کوروش, پيشي ملوس ناز, yassi, تامی و جری |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
|
تعدادی از قفسهای پیشنهادی که از نظر سایز - طرح و وسایل استاندارد همستر ، برای یک همستر سوری مناسب هستند:
قفس فعلی "ویکو" : دقت کنید که من خودم بعدا چرخ ورزشی این قفس رو که از نوع میله ای و دارای فضاهای خالی و خطر ناک برای همستر بود، عوض کردم... بعلاوه یه لونه چوبی دست ساز هم براش گذاشتم : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] قفس دارای تونل - سایز مناسب - چرخ مناسب و فضای کافی... مشابهش تازگی به ایران اومده البته قیمتش نسبتا بالاست. : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] قفس طلقی مناسب مخصوصا برای همسترهای کوتوله (روبوروفسکی - روسی) : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] قفس طلقی - مفتولی مناسب ، که متاسفانه من این سایزشو اینجا ندیدم ...سایزهای کوچکترش تو بازار ایران وجود داره که برای همستر خیلی کوچیکه : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] یکی از مهمترین فاکتورها در خرید قفس (یا آکواریم) سایز اونه... گاهی فکر میکنیم که چون همستر موجود کوچولوئیه به جای کمتری نیاز داره!! که یه اشتباه خیلی ظالمانه در حق این موجوده!... همسترها برعکس اونی که روزها به نظر میان عصر ها و شبها بشدت فعال - بازیگوش - کنجکاو و تشنه اکتشاف هستن!... در خرید قفس تا جایی که براتون امکان داره بزرگترین رو انتخاب کنید (البته با در نظر گرفتن شرایط استاندارد و ایمنی) ...شاید حداکثر 10-15 هزار تومن بیشتر تو خرج بیفتید ولی در عوض شادی و شادابی رو به دوست کوچولوتون هدیه میکنید... بعلاوه گردش شبانه حداقل به مدت یکساعت در یک محیط امن و ضد همستر شده ، یادتون نره... همسترها در محیط طبیعی هر شب کیلومترها راه میرن! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از lone wol f عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
10,451 بار در 2,603 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من يه قفس واسه لئو گرفتم.ولي راستش پشيمون شدم.احساس مي كنم كه دوسش نداره.چون اصلا از هيچيش استفاده نمي كنه. نمي دونم شايد هنوز بهش عادت نكرده.فقط همش مياد ميله هارو گاز ميگيره.به دندوناش آسيب نزنه؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
|
نقل قول:
ولی همونطور که گفتم بهترین قفس واسه کوتوله ها نمونه های مشابهی مثل همون سومی هست که بهش اشاره کردم. فکر میکنم شما اول لئو رو توی ظرف پلاستیکی مستطیلی نگه میداشتید ... درسته؟ وقتی همستر از آکواریم یا ظرف مشابهش به قفس انتقال پیدا میکنه همینطور میشه... چون با میله های قفس آشنا نیست فکر میکنه میتونه با جویدنشون فضای خالی بین میله ها رو گشادتر کنه و بیاد بیرون... اتفاقی که برای همستر قبلی من هم افتاد و تا آخر عمرش نتونست با میله های قفس کنار بیاد. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از lone wol f عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
حالت من:
|
بله دقيقا قبلا در ظرف پلاستيكي مستطيلي بود.
دومين شبي كه گذاشته بودمش توي قفس تا صبح غر ميزد.من واقعا نتونستم اون شب بخوابم.نمي دونم چرا.ولي تا ميرفتي پيشش ساكت ميشد.همينكه ازش دور ميشدم دوباره شروع ميكرد. اين هم عكس قفسش[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Parparak عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
|
راستشو بخوای به نظر من این قفس کوچیکه!(سایزهایی که تو این وبلاگ براش نوشته بود واقعا برای هر همستری کوچیکه!)....
میتونی وسایلشو برداری و توی همون ظرف پلاستیکی براش جای بازی درست کنی ... ( یا خلاقیتهای دیگه به خرج بدی) البته بازم میگم به نظر من لئو بیشتر به یه دوست و همبازی نیاز داره تا قفس جدید!... حتما یکی دو ساعت بهش اجازه بازی و گردش تو اطاقت بده و همیشه با یه جایزه ازش پذیرایی کن تا بیشتر باهات دوست باشه... شاید اینطوری کمتر احساس تنهایی کنه. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از lone wol f عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
حالت من:
|
ممنون از كمكت.
اگر از قفسش يه راهي واسه ظرفش باز كنم مثل تونل فكر كنم خوب بشه. در مورد دوست هم دنبالش هستم ولي هيچكي نداره.
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Parparak عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
|
دقیقا همینطوره ... اگه قفست جای نصب تونل داشته باشه دستت برای خیلی نو آوریها بازه!
درست مثل من که اخیرا قفس "کوکو" رو با همین تونلها به آکواریم مرتبط کردم و جاش دو برابر شده. البته ظرفهای پلاستیکی بزرگ هم انتخابهای خیلی خوبی هستن و با کمی حوصله ابتکارهای جالبی میشه به خرج داد : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] روش ساخت و ابزارهای مورد نیاز [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]. خوشبختانه الان تونلهای همستر قابل تهیه هستن و میتونید با استفاده از اونا برای گسترش زیستگاه همسترتون شاهکارهای مهندسی همستری (! !) جالبی خلق کنید... :[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از lone wol f عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
881 بار در 341 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز متاسفانه این مدل قفس ها در ایران وارد نمی شوند چراکه کسی توان خرید آن را ندارند
یک مدل مشابهی که تونهای زیادی داشت یکی از دوستان برای مصرف شخصی آورده بود فقط 200000 هزینه قفس شد که اونجا پرداخت کرد منهای هزینه های باری که به اون طرف تحمیل شد خیلی از ما به خیلی ها پیشنهاد می کنیم که کف سیمی زیر قفس را بردارند که پای همستر اذیت نشود ولی متاسفاه بسیاری از مدل ها برای همستر های سوری بسیار کوچک هست و برای رفع این مشکل همستر را باید در طول روز توسط توپ و یا با حصارک و در نهایتا تحت نظر در خانه آزاد کرد , چون همستر در اثر کم تحرکی دچار مشکل قلبی خواهد شد و عمر همستر کوتاه می شود |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از hamster-iran عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
|
چرا اتفاقا بیشترشون در دسترس هستند ... من اینجا آدرس سایت یا پت شاپ ارائه نمیدم چون بیشتر فروشندگان صلاحیت ندارند و نمیخوام اینجا براشون تبلیغ کنم!
نمونه قفسهای مناسبی که ارائه دادم: اولی که قفس همستر خودمه و الان هم در بازار وجود داره...قیمتش بسته به جایی که ازش تهیه میشه از 20 هزار تا 30 هزار تومن متغیره... سایزش هم برای یک همستر طلایی مناسب و قابل قبوله... نمونه مشابه قفس دوم (با تعداد تونلهای کمتر یا بیشتر) هم براحتی از بیشتر پت شاپها (حداقل تو تهران) قابل تهیه است ... فقط قیمتش تا حدودی بالاست (حدود 40 - 60 هزار تومن بسته به فروشگاه و البته فروشنده!!) ولی اندازه ش برای یک همستر عالیه . نمونه سوم هم الان قابل تهیه است ولی باز با همون حدود قیمت و البته سایز مناسب و وسایل بازی و فعالیت استاندارد و مناسب. اکثریت قریب به اتفاق قفسهایی که در تاپیک آغازین اشاره کردم مفت هم نمی ارزن!!...در واقع با خرید این قفسها پولتون رو دور میریزید و به همسترتون آسیب میرسونید!!!... در واقع قفس نیستند ... سلول انفرادی شکنجه برای همستر هستند!!! به هر حال هر کس که به سلامت و شادابی دوست کوچولوش اهمیت بده نباید از 20-30 تومن بیشتر خرج کردن براش اجتناب کنه وگرنه باید نگهداشتن حیوون خونگی رو کلا فراموش کنه! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قفس, قفسهای, می, نكاتي, نوع, نامناسب, نظر, همستر, و, کنید؟, کدام, کردن, از, است, استفاده, استاندارد, به, بهتر, با, برای, تمیز, در, رابطه, شما, غیر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|