![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نام خالق عشق
با سلام خدمت شما تک تک دوستان و کاربران محترم تالار های مای پت همانطور که اطلاع دارید ، سیستم مدیریتی پرشین پت برای هر فصل دوره 3 ماهه برای معاونین تالار مشخص کرده که هر کاربری می تواند با توجه به سابقه و فعالیت مفید خود در 3 ماه فصل کاندیدای معاونت تالارهای پرشین پت باشد ، در انتهای هر فصل معاونین قبلی تالاری که به فعالیت مفید و تخصصی خود در 3ماهه جاری ادامه دهند توسط هیئت مدیره کاندیدای مدیریت تالار انتخاب شده و به مدیران تالار "مدیران سبز" برای رای گیری معرفی میگردند و اما معاونین + کاندیداهای معاونت جدید که از سوی هیت مدیره انتخاب شده اند برای رای گیری عمومی در تالار [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] معرفی میگردند و هر کاندیدا در اون تاپیک می تواند پست بدهد و نسبت به معرفی و تبلیغ خود اقدام نماید ، در طول مدت رای گیری کاربران میتواند برای انتخاب بهتر سوالات خود را از کاندیداها بپرسند و در تصمیم گیری هایشان ترتیب اثر بدهند ، هر کاربر حق انتخاب های چند گانه را دارد ، بعد از پایان مهلت رای گیری و البته کسب حداقل رای برای هر کاندیدا که در این دوره 24 رای میباشد ، کاندیداهای منتخب به عنوان معاونت تالار انتخاب خواهند شد. اینک به ذکر اسامی معاونین منتخب در فصل پاییر به ترتیب رای میپردازیم : m.a reza1980 slmz mamoli_pishi hamster-iran کوروش venus 7 tina666 تبریک به جهت انتخاب شما عزیزان به سمت معاونت تالارهای پرشین پت ، تا یک ساعت آینده برای شما عزیزان پریمشن فعال شده و تالار تخصصی شما عزیزان در تاپیک مجزا در این تالار اعلام خواهد شد.با ارزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان و همه کاربران محترم تالار مای پت. سرپرستی مدیران 88/7/8
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,541 بار در 5,717 پست از ایشان تشکر شده است
|
ممنون از همه دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند و تبریک عرض میکنیم معاونت این دوستان عزیز رو به امید اینکه بتونیم باهمکاری هم فرهنگ حمایت از حیوانات رو در ایران نهادینه کنیم
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jun 2009
1,547 بار در 345 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تبریک به همه معاونین جدید و تشکر از مدیران محترم. امیدوارم موفق باشین و در کار معاونت پیروز... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2009
2,520 بار در 584 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم از طرف خودم به همه این عزیزان صمیمانه تبریک میگم براتون ارزوی موفقیت دارم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر - تالار دامپزشکی دامهای بزرگ, تالار علوم پایه
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
8,108 بار در 2,058 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم به نوبهٔ خود به دوستهای گلم که در این رای گیری پیروز شدند تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشند
![]() ![]() ![]() از کسانی هم که در این انتخابات دورای تلاش کردند تا در سلامت کامل برگزار شود متشکرم در پناه حق شاد باشید و سربلند ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,727 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به همه معاونین انتخاب شده عزیز صمیمانه تبریک میگم.
برای همگی شما آرزوی موفقیت روز افزون را دارم.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,355 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان معاون جدید خیلی خوشحالم از انتخاب شما و به همه شما دوستان عزیز تبریک می گویم.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
643 بار در 167 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منهم به شما دوستان عزيزم تبريك ميگم و اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشين [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,026 بار در 1,415 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با تشكر از تمامي اعضا و مديرات سايت اميدوارم بتونم در كنار شما عزيزان ب هرچه بهتر و پر بار تر شدن سايت كمك كنم
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
3,648 بار در 1,043 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من: