![]() |
|
|||||||
| گفتگوی آزاد |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به دوستان عزیز
می خوام هر کدام در این مورد (آیا سگ ها هم عاشق میشن؟) یک نظر یا مقاله بنویسید خیلی دلم می خواد بدونم ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه موضوع جالبی را مطرح کردی این برای منهم سواله
عاشق شدن را نمی دانم ولی اینرا در سگ خودم دیدم که جفتش را خودش انتخاب کرد و اون سگهایی را که من برای جفتگیریش انتخاب کرده بودم نگذاشت بهش نزدیک بشوند و فقط به یکی از اونها اجازه داد یعنی بین انتخابهای مختلف یکی را پسند کرد !!! نمی دونم اسم این حس را بشه عاشقی گذاشت یا نه ولی این برام مسلم شد که انتخاب می کنند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
مرسی یلدا جون
پس این یعنی عشق چون اگه نباشه براشون فرقی نمی کنه که چه کسی برای جفت باشه،ولی دوست دارم بدونم از روی چی انتخاب میکنن؟ یعنی از روی چه معیاری؟ خوشگلی،رفتار و............ این انتخابشون از یک چیز از پیش تعیین شدست یا برای انتخابشون احساسات دخیله؟ ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
880 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظرم سگها عاشق هستند بعضی ها عاشق صاحبشون سگ من که عاشقمه چون وقتی منو میبینه از خود بی خود میشه.صد در صد سگها برای دوست داشتن افراد یا همنوع یا حتی غذا معیار های را دارند که اگه این معیارها نبود براشون هیچی فرق نمیکرد به نظر من این معیارها هم بسته به اخلاق و میل و سلیقه هر سگ داره.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم با (اینهمه s!) موافقم حتما معیارهایی دارند ولی اینکه چیه نمی دونم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این پانا خانم ما که خیلی بی حیا تشریف دارن عشق هم سرش نمیشه اینقدر از خود راضیه که نگو ولی بگم هر سگ نری که میبینه زود میره منت کشی از گریت دین بگیر تا سگ محلی و تریر
هر چی بهش میگم شما خانمی باید اونا بیان منت تو رو بکشن ولی اصلا حالیش نیست که نیست ![]()
off ویرایش توسط pana : 4th July 2008 در ساعت 01:34 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
سلام
اول اینکه مرسی از جواباتون کم کم داریم به یه جایی می رسیم! تینی من هم به سگهای مختلف احساسات مختلفی داره مثلا وقتی می برمش شهمیرزاد(لازم به ذکر است که شهمیرزاد یک جای خوش آب و هوا و با صفا در 15 کلیومتری بعد از سمنان است،از درکه هم باحالتر) اونجا عاشق یک سگ شده و باغ ما چسبیده به باغ اونا! و هر 3،4 هفته یک بار می برمش اونجا،اون سگ نره که دیگه خودشو واسه تینی می کشه یک بار 3 ساعت توی باغ تنهاشون گذاشتم که خلوت کنن! وقتی اومدم تینی رو ببرم وقتی بغلش کرده بودم این سگ نره که اسمش لایکا بود می پرید پاهای تینی رو میکشید و می خواست از توی بغلم درش بیاره چون دلش تنگ می شد ، تینی هم موقع رفتن ناله هایی می کرد که دلم کباب شد ،انگار که دلدادگیشون عمیق تر از این حرفا بود،اما چند بار که بردمش باشگاه اسب سواری با سگ یکی از بچه ها که نر بود دشمن بود هر چی نره که اسمش جسی بود میومد باهاش خوب تا کنه تینی می پرید می زدش و واسش خر می کشید!چند بار نازشو کشید دید به هیچ صراتی مستقیم نمیشه دیگه از 10 کیلومتریش با ترس راه میرفت از بس بدبختو زده بود![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,644 بار در 5,731 پست از ایشان تشکر شده است
|
ولی من چندین تجربه شخصی در محل پرورش را دارم چندین مورد
1 سگهایی که به مدت زیاد با هم بوده اند خیلی وقتها اصلا جفت گیری نمی کنند (حس برادر خواهری ) 2: سگهای نر در زمان فحلی ماده شدیدا به ماده ها ابراز علاقه میکندد بگونه ای که یک پکنیز ما تمام غذای خود را برای ماده میاورد و اصلا خودش غذا نمیخورد تا ماده عذا بخوره و یک ماه تمام عاشق بود !!و لحظه ای از جفت خود جدا نمیشد 3: ماده ای بود که وقتی با یک نر جفت خورد اما دقایقی بعد اشتبااها با نر دیگر جفت گیری کرد چون محل بازی قرار داشتند در طول مدت جفت گیری دائما از خود صدا های عجیبی در میاورد و خود را بزمین میکوبید و خیلی از این موضوع ناراحت بو د 4: نرها نسبت به جفت خود خیلی حساس هستند و معمولا اجازه نمی دهند که نر دیگر نزدیک جفتشان شه 5: باره مشاهده شده که سگها بعد از مرگ صاحبشان خود نیز از بین رفته اند 6 یک تجربه شخصی دیگر سگ خود من در تمام 6 سال دانشجویی من که در شبها به خانه نمی آمدم تا صبح دم پنجره زوزه میکشید و نمی خوابید مگر اینکه پیراهنی از من را کنارش میگداشتند تا بخوابه و آخر هفنه ها که خودم می آمدم لباس منو اصلا نگاه هم نمی کرد 7: بازهم در باره عشق مادری اینبار سگهای مادر حتی تا 5 =6 ماهگی مدفوع توله هاشون را تمیز میکند و عجیب تر اینکه زمانی که بعد از 2 ماه من سگ خودم را از توله هاش جدا کردم و به جایی دیگر بردم چون دندانهای توله ها سینه مادر را آزار میداد ناتا خانم بعد از غذا خوردن داد بیداد میکرد که و دم در میومد که بره بیرون (جای توله ها در طبقه بالا بود ) وقتی نتتا رو میبردیم بیرون سریح پیش توله ها میرفت و کل غذا را بالا میا ورد و شب خودش راضی بود گشنه بخوابه ( حال جالب بود که من هر 4 ساعت به توله ها غذا میدادم ولی مهر مادری در سگها عجیبه !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
حالت من:
|
مرسی از ادمین عزیز که اطلاعات و تجربیات خودشو در اختیار ما گذاشت
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
1,090 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من هم عاشقی در سگها وجود داره البته واسه نقره عزیزم هنوز پیش نیومده که ببینم فقط با یکی از دوستاش به اسم مک بازی میکنه اما تا یه حدودی . حتی اجازه نمیده طرف تشکش بره . بگذریم .. میخواستم از عاشقی سگ همسایه بگم : ما حدود 7 ماهه که به خونه جدید اومدیم همیشه یکی از همسایه ها را میدیدم که با سگاش میومد بیرون .ماده را با قلاده و نر ازاد دنبالش میومد من و همسر هم با هم هزارتا حرف میزدیم که حتما ماده را تازه خریده ممکنه فرار کنه و ..... تا یه روز دیدیم اون اقا با سگش از جلو خونمون دارند رد میشند نقره هم که بهشون پارس میکرد امدند طرفمون و شروع کرد حرف زدن و تازه اون موقع فهمیدیم که اون سگ نر مال کسی نیست در واقع یه سگ خیابونی که همیشه پشت در خونه این همسایه میشینه و وقتی میرند هواخوری دنبالشون راه می افته .به همسر میگفتم به این می گویند یه عاشق واقعی.فکر کنید تازه ما نمیدونیم از چه مدت قبل عاشق بوده ما 6 ماهش را دیدیم. دیروز با نقره پیاده روی میکردیم دیدم زیر ماشین همون اقا در خونه عشقش نشسته
حیوانات هم حس دارند و میتونند عاشق بشوند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| می, هم, ها, آیا, سگ, شن؟, عاشق |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |