![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
می دونید حیوانات سیرک چه طوری تعلیم داده می شن؟
اونها رو با شلاق، سیخ نوک تیز، شوک الکتریکی، صفحات فلزی داغ و گرسنگی دادن شرطی می کنن! می دونید برای لحظاتی تفریح و خندۀ ما، حیوانات سیرک چند سال شکنجه می شن تا بتونن این حرکات دلقک بازی را انجام بدن؟ سیرک جایی برای آشنایی کودکانمان با حیوانات نیست! جایی برای شکنجۀ حیوانات است. امروزه هیچ جای دنیا در سیرک از حیوانات برای انجام حرکات نمایشی استفاده نمی شه، فقط انسانها این کار را انجام می دن. ما با سیرک و سرگرمی مردم مخالف نیستیم، تنها با شکنجۀ حیوانات مخالفیم. برای اعتراض به آزار حیوانات در سیرک ما را همراهی کنید ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چطور باید در این اعتراض شرکت کرد ؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
میتونید ساعت 6 عصر روز جمعه 7 دی ماه بیایید جلوی درب سیرک که واقع در پارک پردیسانه (درب اتوبان حکیم )
از تمام تشکلهای زیست محیطی و همینطور حمایت از حیوانات اونجا حضور دارند و قصد داریم با پخش بروشور بین مردم و همچنین گرفتن پلاکاردهایی با شعار آزار حیوانات تفریح نیست هم به مردم آگاهی بدیم از چگونگی تعلیم حیوانات و هم حرف خود را به گوش مسئولین سازمان محیط زیست برسانیم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این کارها هیچ فایده ای ندارد . به هر حال تربیت یک حیوان به هر طریقی باشد باز هم نوعی تربیت است . همانطور که خیلی از تربیت دهنده گان سگ از قلاده الکتریکی استفاده می کنند و نتایج بسیار مثبتی هم می گیرند. درست است که دیدن شیر یا ببر یا پلنگ یا میمون یا .... در طبیعت بسیار زیباتر از دیدن آها در قفس های سیرک است .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از eshghe sag عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,848 بار در 497 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز یعنی به نظر شما لازمه که یک فیل انقدر زجر داده بشه که روی دوتا پاش بیسته یا یک ببر انقدر گرسنگی بکشه وشکنجه بشه که بلاخره از حلقه اتش بپره
حیوانات برای شادی چند ساعته که به نظر من شادی نیست چه بهایی رو باید بدن ودر اخر اینکه ازار حیوانات تفریح نیست |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از پرشین عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
به هر حال من از اول گفتم که حیوانات در طبیعت زیباترند اما بازم میگم این هم نوعی تربیت است شاید اون فیل یا ببر این کارها در روز های اول برایشان سخت باشد اما بعد مدتی زندگی آنها به این صورت در می آید و از انجام این حرکات و خوشحال کردن صاحبانشان و جایزه گرفتن لذت ببرند . باز هم میگم حیوانات در طبیعت بسیار زیبا ترند
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,848 بار در 497 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز گمان می کنم از اون دسته ادم ها باشید که میگن گربه ها به گشنگی عادت دارن وبه سرما مقاوم شدن پس نمی خواد کاری بکنیم یا اینکه پرنده ها هم بلاخره یک غذایی پیدا میکنن
اما بنده از شما یک سوال دارم طبیعت شما این نیست که روی دستتون راه برید حالا انقدر شما رو گشنگی میدن وکتک میزننن که مجبور میشید این کار رو انجام بدید ، بذارید یک طور دیگه بگم اون طوری که نظر شماست به شما جایزه میدن شما حاضرید این کار رو انجام بدید یعنی عادت میکنید که روی دست راه برید وبراتون عادی میشه ؟ منتظر نظرات ارزشمندتون هستم دوست داشتید یک سری هم به [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]بزنید شاید نظرتون تغییر کرد |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از پرشین عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
1- جیوانات را با انسان ها مقایسه نکنید . انسان ها دارای اختیار هستند اما حیوانات نه .
2- این حیوانات برای همیشه روی این کار ها را انجام نمیدهند و کاری که می توانند انجام دهند انجام می دهند و روزی چند بار این کار را انجام میدهند به چند دلیل : نوعی که تربیت شدند، برای خوشحالی صا حبانشان ، برای گرفتن جایزه در ازای کاری که انجام میدهند و... 3- بر فرض شما اگه بخواهیم انسان را با حیوان مقایسه کنیم پس مسابقات ورزشی که انسان ها برای گرفتن جایزه و خوشحال کردن خود و مربیانشان انجام میدهند چیست . یک ژیمناستیک کار، کار خارق العاده انجام میدهد تا جایزه بگیرد ، مردم بیندش ، مربی خود را خوشحال کند و....و این ژیمناستیک کار به انجام این حرکات و این نوع زندگی عادت کرده است باز هم میگویم حیوانات در طبیعت بسیار زیباترند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
6 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام بازم تقابل احساس و منطق!!! یه سوال!! کسی که حیوونه خونگی تگه میداره و آزادی رو از اون حیوون میگیره،حتی اگه به بهترین نحوه ازش نگهداری بکنه که با شرایط کشورمون امکان نداره،میتونه برای آزادی حیوانات شعار بده؟؟!!!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
می دونید حیوانات سیرک با شلاق، سیخ نوک تیز، شوک الکتریکی، صفحات فلزی داغ و گرسنگی دادن تعلیم داده می شن؟ حیوانات سیرک چندین سال شکنجه می شن تا بتونن دلقک بازیهایی انجام بدن تا ما 1-2 ساعت بخندیم .. سیرک هم جایی برای شکنجه حیوانات مظلوم و زبون بسته است .. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
-------------------------- " Don't Buy a Pet , Adopt a Pet " ویرایش توسط alo_gh : 28th July 2008 در ساعت 12:17 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فرهنگ, كننده, كردن, ها, هشت, یک, کننده, کوچکترین, کره, گاه, پسر, ،, آنها, است, بازی, بر, بزرگترین, بشر, تلاش, ترين, تربیت, جوان, جالب, جرات, حقه, دنيا, در, روی, رام, زمین, زندگی, سيرك, سيرك،, سیرک, سیرکنوعی, ساله, سرگرمی, شماشکنجه, شير, شیرها, شکنجه, ضدحيوانات, عمر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|