![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2009
14 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
|
سیام مامان و باباهای مهربون
من و مخمل خان دنبال یه خونه میگردیم که دلهاشون مثل ما مهربون باشن. آحه ما الان 3 ماهه شدیم 1ماه پیش مامانم مارو مریض و تنها پیدا کرد بعد بردنمون دکتر و....درمان و........... طفلکی کلی بهمون رسید و قطره داد و آتنی بیوتیک و...تا ما الان خوب شدیم .ولی مامانمون مجبوره مارو بفرسته خونه بخت! آخه بهمون حساسیت داره و خیلی اذیت می شه .این داداش مخملم خیلی با شخصیته و حساس و مهربون ؛یه مرد کامل میشه بعدا".اصلا ونگ نمی زنه (برعکس من که همش مامانو صدا می کنم و می رم تو بغلش و خودمو لوس می کنم )ما جفتمون هروقت مامان از در میاد تو،می دویم جلو و بوسش می کنیم .مخمل خان که شکل ببر سیاه بنگال هم سیاهه و هم رفتار می کته .مخمل خان به من میگه جیران بانو تو هم خیلی ناز و کرشمه داری و لی اذیت نمی کنی خب من خوشگلم : شکل پلنگ و گربه وحشی ایرانیم .با اون چشمای لوند و جادوییش.درهرصورت ما دوتا شیطون مامانمونو مریض کردیم که این خوب نیست .چون زندگیامونو نجات داده.پس قبل اینکه بدتر بشه ما باید خونمونو عوض کنیم . تا همه سرحال باشیم .مارو ببرین یه جای خوب لطفا". مرسی : جیران خانم ومخمل خان |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,129 بار در 461 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزيز ازشون عكس بذار و بيشتر توضيح بده كه كجا زندگي ميكني و تلفن يا ا يميل بده. واقعا دستت درد نكنه. شما واقعا يك انسان شريف هستيد.واقعا خوشحالم كاش همه مثل شما بودن. به اميد اينكه بتوني براشون صاحب خوبي پيدا كني
عسل مامان، لیچی من! یادته پارسال این روزا با ما اومدی ماه عسل؟ یادته چقدر خوش گذشت؟ خوشکل من کاش منو تنها نمیذاشتی. چقدر سال88 با من بد کرد که تو رو از من گرفت. منتظر باش تا بیام پیشت عزیز دلم. خرگوشک سراپا نیکی من ویرایش توسط سپيده ي مهرباني : 24th September 2009 در ساعت 09:09 AM. دلیل: و |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
5,485 بار در 1,376 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزيز من مطمئنم كه جاي خوبي براي اين كوچولوها پيدا ميشه و پاداش شما هم پيش خداوند محفوظه و كار افرادي مثل شما جاي تقدير و تشكر داره حتما" عكس بذاريد ازشون ممنون.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2009
1,184 بار در 419 پست از ایشان تشکر شده است
|
لطفا عکس و مکان واگذاریشون رو بگید.
![]()
"زندگی زیبا که نیست مسخره هم هست" هیتلر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تو وبلاگم مطالب جالب و به درد بخور زیاده حتما ببینیدش. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
الهي نازي چرا ايشاله مامان بابي خوب پيدا ميكي
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
57 بار در 26 پست از ایشان تشکر شده است
|
من یکیشونو میخوام در واقع یه گربه نر میخوام میتونی ؟؟یا با هم میدی من میخوام یه گربه نر خودمم یه ماده دارم قیافشم برام مهم نیست همه گربه ها خوبن و بامزه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2009
174 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من شخصا به سگ بیشتر از گربه علاقه دارم وگرنه ازت قبول میکردم دلم بیشتر یه سگ مامانی میخواد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, مامان, مخمل, نمیشه, هیچکی, و, ؟, خان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |