![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,357 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پذیرش یا خرید حیوان خانگی پذیرش حیوان خانگی از میان حیوانات آماده واگذاری یا پناهگاه حیوانات مهمترین و بی نظیرترین تجربه است. از جمله لحظاتی[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]شما پس از پذیرش یکی از آنها تجربه می کنید. در انتها، شما یک زندگی را نجات داده اید. حقیقتاً پناهگاه حیوانات مرکز بسیار شاد و تفریحی نبوده و حداقل آرزویی که پس از دیدار از آنها خواهید داشت، تقبل یکی از آنهاست. حس پذیرش هر یک از این حیوانات خانگی، زیباترین حس است. از همان لحظه نخست، دوستش دارید. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] محدودیت های پذیرش حیوان خانگی را در نظر بگیرید؟ زمانی[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]صوصیات اخلاقی و ظاهری بالغ شده حیوان ندارید. نمی دانید در گذشته چه اتفاقی برایش افتاده؟ چرا از انسانها می هراسد؟ چرا زمانیکه بچه ها اطرافش هستند، اینگونه مشوش و بی قرار می شود. زمانیکه یک سگ نژاد دار و اصیل را خریداری می کنید، مطمئین هستید که او از یک نژاد خوب بوده و حیوان خانگی شما خواهد بود. امکان دیدن والدین حیوان قبل از خرید اکثراً وجود دارد، از اندازه، خلق و خو و شرایط او از قبل مطلع هستید و خصوصیات اخلاقی آن نژاد را میدانید. در خرید توله سگ حتماً در نظر داشته باشید که پذیرش آنها باید پس از هشت هفتگی صورت گیرد. از نظر دیگر افرادی که حیوانی را می پذیرند، معمولاً از آموزش خیلی از رفتارها فارغ و آسوده هستند، چرا که اکثراً این حیوانه[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]بالعکس، در صورتیکه توله یا بچه گربه ای را می خرید، خیلی از رفتارها را باید به او آموزش دهید و مشغولیت زیادی در ابتدا برای شما بوجود خواهد آورد. حال[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] با شماست! فقط [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]می کنیم، پیش از پذیرش یک عضو جدید در کانون خانواده، چشمان معصومی را که منتظر مهر ماست، فراموش نکنیم. یاسمن بهارمست ویرایش توسط Admin : 22nd September 2009 در ساعت 12:32 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2009
174 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خوب دوست من چگونه و از چه طرقی باید اقدام به پذیرش این سگها بکنبم؟
آیا از طریق تلفنی نیز امکان پذیر است؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از smam5spot عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,357 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در حال حاضر چند تا پناهگاه داریم توی ایران از قبیل پناهگاه وفاو...، که برای گرفتن حیوان می توانید بهشون مراجعه کنید. یک راه دیگر هم که خیلی آسان است مراجعه به تاپیک حیوانات آماده واگذاری یا کمک به حیوانات بی سرپرست است. موفق باشید.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
587 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نگهداري از سگ ماده- كوچولو - در صورت امكان عقيم شده (براي اينكه يقين داشته باشين براي جفت گيري و سوئ استفاده نمي خوام
سلام . با توجه به تجربه ي خودم و بارني از بودن يك هاپوي ديگه تو خونه (البته اون بيچاره براي اينكه بارني باهاش نمي ساخت و اونم چشم نداشت بارني رو ببينه توي دستشويي حموم بود - هر دوشون نر و خودخواه بودن ) ترجيح مي دم كه بارني تنها نباشه توي خونه . خونه ي ما يه حياط 700 متري داره . پشت بوم خونه مون هم همين حدوداست و حصار داره . محل خيلي خوبي براي بازي شونه . هفته يي سه بار بيرون مي رن ( علاوه بر پشت بوم كه روزي دو يا سه باره ) . از نظر غذا ،غذاهاي آماده سگ و غذاهاي خونگي شامل ژوشت مرغ - كوكو ي گوشت قرمز و سويا و غذاهايي كه معمولا خودمون مي خوريم رو خواهد خورد. ( به هيچ وجه چيزي به اسم آشغال گوشت يا استخون مرغ يا اسكلت مرغ به سگم ندادم و نمي دم هم / البته توهين و جسارت نباشه به اونهايي كه اين كار رو مي كنن . ) به واكسن و داروهاش خيلي اهميت مي دم. خيلي هم برام مهم ان . چون من تقريبا غريب ام و كسي رو ندارم تقريبا روزي چند ساعت هم باهاشون بازي مي كنم. همه ي اينها رو گفتم كه بگم يه هاپوي كوچولوي ماده كه بلد باشه دستشويي كنه و اگه عقيم هم باشه كه خيلي بهتره رو مي تونم نگه دارم. مي تونم براي كسي كه مي خواد واگذارش كنه هر ماه عكس بفرستم و ايميلي اخبار رو برسونم بهش . اگه حيون ِ بي سرپرستي باشه يا بد سرپرست ترجيح مي دم از اون نگه داري كنم . سايزش برام مهمه چون توي خونه نگه مي دارم . ولي خيلي در قيد و بند اينكه نژاد دار باشه يا نه نيستم. دلم مي خواد دوست خوبي براي بارني ِمن باشه . خودم سگ هاي پشمالو رو خيلي دوست دارم . همسرم هم همينطور . اما بازم مي گم كه خيلي نژاد و اينا برام مهم نيست . فكر مي كنم امكانش رو دارم و مي تونم سرپرست يه هاپوي بي گناه باشم. اگه موردي بود باهام تماس بگيرين ممنونم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
9,871 بار در 2,387 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از پستتون کمال تشکر رو دارم....
من مدتهاست که از حیوانات بی سرپرست یا آماده ی واگذاری مراقبت میکنم اما حالا که شما این موضو رو عنوان کردید اجازه بدین منم توصیه ای به کسانی که حیوونشونو واگذار میکنن داشته باشم: گاهی دوستانی تماس میگیرن و مثلا میخوان سگ تریرشونو یا اشپیتز رو واگذار کنن.....وقتی بلاخره خانواده ی مناسبی برای این کار پیدا میشه اینقدر شرط و شروط می ذارن که اون خانواده ی بیچاره اصلا منصرف میشن...... دوستای عزیز به خاطر داشته باشیم که درسته باید به حیوونمون و اینکه اونو به چه کسی واگدار میکنیم توجه ویژه ای داشته باشیم اما این با منت گداشتن سر دیگران یا ایجاد مزاحمت تفاوت داره..... الان میشه گفت هرکسی میتونه 100 تومن جمع کنه و یه سگ نزئینی بگیره (منظورم از نژادهای معمول تر در سطح جامعه ) پس اگر کسی سرپرستی حیوون شما رو قبول میکنه باور کنین به خاطر مشکل مادیش نیست....فقط فکر کنین به اینکه این آدم حیوون شما رو از فضای وحشتناک پتشاپها یا زندگی با دلال ها نجات میده.....یک لحظه رو این قضیه مکث کنیم اون وقت شاید برخورد بهتری داشته باشیم..... پیوست: البته همه ی دوستان اینطوری نیستن ها ...... برای من چند مورد پیش اومده بود که اینجا عنوان کردم..... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jan 2009
1,130 بار در 317 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همچین اتفاقی تویه همین سایت برای من افتاده یه عالمه شرط و شروط و سوالهای بیخود که ادم بهش بر می خوره درسته واگذار کردن کار سختیه ولی هر چیزی حدی داره وقتی من اعلام امادگی کردم یعنی همه جنبه ها رو مورد بررسی قرار دادم از اون به بعد پشت دستمو داغ کردم همچین کاری نکنم می خوام سرپرستی یه سگ رو قبول کنم هر چند وقت یه دفعه هم برم ببینمش
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
329 بار در 70 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این درسته که هر چیزی حدی داره ولی اگر من شخصا بخوام حیوان کسی رو به سرپرستی قبول کنم با صبر و حوصله زیاد تمام شرط ها رو قبول می کنم حتی اگر حالت تذکر هم داشته باشه... چون کاملا اون حس نگرانی صاحب حیوان رو درک میکنم...
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| یا, پذیرش, حیوان, خانگی, خرید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|