![]() |
|
|||||||
| حیات وحش |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,196 بار در 5,673 پست از ایشان تشکر شده است
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دوشنبه هفته گذشته به اتفاق آقای دکتر ملوک پور، دامپزشک ، بازدیدی از پارک ملی خجیر داشتم که در نوع خود جالب بود . هر چند تماشای عرصه های سوخته و ویران شده پارک توسط زمین خواران و اراضی تحت تصرف ارگانهای نظامی نگرانی ها را دو چندان می کرد ، اما تماشای چند راس قوچ و میش در تپه های در اختیار سپاه یک کم امیدوارم کرد که هنوز حیات وحش اینجا زنده است و هنوز می توان به حیات قوچ و میش ها امیدوار بود . البته اینقدر تخریب زیاد بود که اگه بخوام بگم ، دوباره می شم قاصد بد خبر !! پس فعلا این تصاویر زیبا را ببینید و بیایید برای کمک به پارک ملی خجیر و همه پارک های ملی ایران و حیات وحش دردمندش ، آگاهی های زیست محیطی مردم را تا جایی که می توانیم و به هر وسیله ممکن بالا ببریم . کاش امروز قدر این حیات وحش زیبا را بیشتر و بهتر می دانستیم و ناجوانمردانه شکارشان نمی کردیم ، زیستگاهشان را تخریب نمی کردیم و از دولت می خواستیم که میراث طبیعی کشورمان را همچون زبان و فرهنگ ملی مان حرمت نهد . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این بچه میش دو هفته قبل تر متولد شده بود اما ماده میش بعد از زایمان می میرد و امروز این بچه میش روز و شبش را با محیط بانان پاسگاه باغشاد در پارک ملی خجیر می گذراند. توی نگاهش واقعا غم بود . خیلی راحت می شد اینو از نگاه مظلومش فهمید . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بره میش کوچولو در حال شیر خوردن از دستان محیط بان . محیط بان می گفت شب قبل تا صبح بع بع می کرده [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بره میش و دکتر هومن ملوک پور ، آقای دکتر بهتر از همه بلد بودند با این بره میش چطور کنار بیان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بره میش و محیط بان ، ایجا دیگه شیر نمیخورد و با سر پستانک شیشه فقط بازی می کرد ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بره کوچولو بعد از اینکه خودشو از دست من کشید بیرون ، رفت کنج اتاق و خودشو راحت کرد . محیط بان می گفت: این چند روزه حسابی زندگی شون را کثیف کرده ، بره میش از تنهایی هم خوشش نمی امد چون وقتی گذاشتنش توی حمام ، مرتب صدا می کرد تا بیارنش بیرون ! کاش یه ذره وجدان بود و این حیوونای به این زیبایی را به رگبار گلوله نمی بستیم . کاش یه ذره وجدان بود و زیستگاه این حیوونای زیبا رو حداقل در پارک های ملی ویران نمی کردیم اما هزار افسوس و حسرت که مردم هم در تخریب محیط زیست با دولت هم قدم شدند .
|
|
||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: | Daniz , eshghe sag, fifi, gita, H-agah, micka, persiankitty80, sara_ka, sssssss, محمد101, هولو, هوریار![]() , پرشین پت نیوز |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا زیبا و جذاب بود
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی بامزه است !
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
زمانی که کمک به یک موجود زنده را می بینم و لذت می برم احساس می کنم انسان هستم .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,745 بار در 6,318 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به اين ميگن خانوادگي نگهداري مي كنن ها!
بچه بيچاره از همه بايد شير بخوره طفلك ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چقدر دل آدم میسوزه . من که شرم دارم تو چشماش نگاه کنم
.... بلایی که سر این جانوران با شکوه میارن شکارچی ها وحشتناکه . به هزار و یک راه متوسل میشن و با حیله گری های مختلف شکارشون میکنند . واقعا شرم آوره . طرف یخچال و فریزرش پر از مرغ و گوشت و ماهیه ، با این وجود قاچاقی میرن شکار . که چی ؟! حال میده !!!!! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jul 2008
1,454 بار در 427 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیییییییلییی نازه
![]() بازم این شانس آورده... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
878 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همه مه انسانها باید ناجی حیوانات باشیم وقتی چنین کسانی رو میبینم واقعا خوشحال میشم.ای کاش همه این طور بودند
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,642 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بچه میش نیست ها ولی
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ملی, میش, یک, یتیم, پارک, از, بره, تصاویر, خوردن, خجیر, در, زیبایی, شیر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |