![]() |
|
|||||||
| معرفی حیوانات خانگی خود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2009
338 بار در 96 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اين اشلی خانومه ماست از تولد تا الان![]() بدو تولد: ![]() 22 روزگی: اينم از فينگيلی بادومه ما در 22 روزگی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ببئيئيئيئيئييين چه مزلوووومه ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] قده 1 کفه دسته بچم ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 55 روزگی: ببينيد اين خانم در 55 روزگی چه معدبن!!!ا ![]() ![]() :thumbu p:[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اشلی خانم تکيه بر بالشه مخسوسه خودشون و مزه مزه کردنه انگشته مامان!!!ا ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] وااااای که عاشقه اين چشايه شيتونشم ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و اينهم جيگره من در هاله دستو پنجه نرم کردن با اسباب بازی ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و اين هم تکيه بر بالشه پادشاهی با 2 ميليمتر دندون ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 59 روزگی: 2 شبه اين خانم به شدت شيتون شدن ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بچم عاشقه 1 طول 1 ماهو نيمه Rottweiler شده اينجوری کز کرده ![]() ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] شبا ساعته 12:30 ميرن باهم بازی ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعد از 2 ساعت بازی اينجری مياد خونه ولو ميشه ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بازم براتون اکس ميزارم از اين خانم کوچولو ![]() ![]() ![]() ![]() :br ows:
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: May 2009
1,549 بار در 427 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه بامزست و ناز از طرف من ببوسش
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از HODAjon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2009
1,119 بار در 255 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ناظر کیفیت پست کجایین؟؟
اکس......................عکس مزلوم.....................مظلوم معدب.....................مودب مخسوس................مخصوص شیتون................شیطون ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jan 2009
1,131 بار در 318 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه سگ نازی داری ولی عکس بدو تولدش چرا اینجوریه احساس میکنم یه موجودو زیر میکروسکوپ می بینم
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از azita عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2009
1,119 بار در 255 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ناظر کیفیت پست کجایین؟؟
اکس......................عکس مزلوم.....................مظلوم معدب.....................مودب مخسوس................مخصوص شیتون................شیطون ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از aysani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
290 بار در 88 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هاله..............حاله
سگت خیلی باحاله
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2009
338 بار در 96 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ببخشيد دوستان، ![]() من چون نميتونم فارسی بنويسم با اين برنامه اي که در سايتهست فينگيليسی رو به فارسی تبديل ميکنم ، و اون اشتباهه ديکتيی داره ،و منم جايی توش برايه عوض کردنه مدله (ه) يا چيزه ديگی نديدم، ![]() شما به بزرگيه خودتون ببخشيد ، با ديکتي خودتون بخونيد![]() راستی[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]عزيزم در مورده عکس اول مجبور شدم از تويه کلی نينيه ديگه درش بيارم اينجوری شد ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| های, هاپوی, اکس, اشلی, جديده, خانم, دنيا, زيباترين |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|