11th September 2009, 01:22 PM
|
|
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
11,422 بار در 2,452 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز |
|
آزار حیوانات ، همراستا با آزار انسان ها
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
بد رفتاری با حیوانات را سریعا به پلیس گزارش دهید . با این کار خود احیانا جان انسان هایی را در آینده نجات داده اید.
اگر چه نام او با خشن ترین و دلهره آورترین ترین صحنه های فیلم ها و سریال های تلوزیونی ترسناک عجین شده ، ولی Eli Roth به خوبی می داند که این گونه برخوردها و صحنه ها فقط متعلق به یک جا هستند ، و آن هم عالم فیلم هاست. از نظر این سوپراستار مشهور فیلم های ترسناک هالیوودی خشونت بر علیه حیوانات به هیچ روی قابل توجیه نیست و به همین خاطر Eli حاضر شد تا در کلیپ ویدئویی تبلیغاتی سازمان پتا (جمعیت طرفداران رفتار اخلاقی با حیوانات) بر علیه خشونت با حیوانات، و همچنین در پوستر تبلیغاتی با همین مضمون ، شرکت کند.
Eli Roth ، هنرپیشه و کارگردان محبوب و مشهور فیلم های ترسناک هالیوودی همچون Cabin Fever, Hostel, Hostel 2 بر روی پردهء سینما همیشه به نحو عالی ظاهر شده و فیلم های ترسناک با حضور Eli همیشه جذاب تر بوده اند. ولی او خوب می داند که اینگونه رفتارها فقط به فیلم ها تعلق دارند و در زندگی واقعی و به ویژه در برخورد با حیوانات ، هرگونه بدرفتاری باید فورا مورد مجازات قرار گیرد .
Eli که به خاطر نقش خود خارق العادهء خود در قالب قاتل سریالی جوایز هنری بسیاری دریافت کرده در این رابطه می گوید : " تحقیقات ثابت کرده که در بسیاری از خشونت های خانگی ، حیوانات اولین قربانیان هستند. متاسفانه سالانه هزاران سگ و گربه و دیگر حیوانات خانگی قربانی خشونت های خانگی می شوند، و خشونت خانگی بر علیه حیوانات عموما نادیده گرفته می شود و هیچگاه به پلیس گزارش نمی شود. همچنین تحقیقات جنایی ثابت کرده که بسیاری از قاتلین زنجیره ای قبل از اینکه اقدام به کشتار و شکنجهء انسان ها بکنند ، قربانیان خود را از میان حیوانات انتخاب می کردند. با این حساب نباید از مقابل کسانیکه با حیوانات خشونت می کنند به راحتی عبور کرد . چه کسی می داند؟ شاید همسایهء شما که سگ ها یا گربه ها را شکنجه می دهد و می کشد چند سال بعد به عنوان قاتلی زنجیره ای جان ده ها انسان را بگیرد . پس از کنار خشونت بر علیه حیوانات به راحتی عبور نکنید. من از همه می خواهم با مشاهدهء خشونت بر علیه حیوانات به راحتی از کنار این مسئله عبور نکنیدذ و این گونه رفتارها را به پلیس گزارش دهند و با این کارتان علاوه بر کمک به حیوانات احتمالا جان انسان های بسیاری را نیز نجات داده اید."
Eli در ادامه گفت : " چهرهء من برای مردم تداعی کنندهء خشونت و ترس در فیلم هاست . من قصد دارم تا از این تصور خود به گونه ای سازنده استفاده کنم و از مردم بخواهم تا هرگز خشونت بر علیه حیوانات را نادیده نگیرند و حتما در مقابل آن ایستادگی کنند. آزار حیوانات همراستا با آزار انسان هاست. شک نکنید کسی که می تواند به وحشیانه ترین شکل ممکن با حیوانات برخورد کند این قابلیت و پتانسیل را دارد که همانگونه با انسان ها برخورد کند."
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم.
واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸)

ویرایش توسط حامی حیوانات : 11th September 2009 در ساعت 02:11 PM.
دلیل: کم کردن حجم تصویر
|
|
|