![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
587 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
من يه سگ پيدا كردم. الان بيشتر از يه هفته است كه دارم دنبال صاحبش مي گردم. به هر جا فكركنين آگهي دادم . اما انگار نه انگار. به دكتر دامپزشك ِ سگ ِ خودم هم زنگ زدم گفت شايد ولش كردن. با توجه به اينكه اين سگ نره و سگ منم نره نمي تونم نگه اش دارم خودم. مدام به هم پارس مي كنن و دعوا مي كنن. اسمش رو نمي دونم. سنش رو نمي دونم به نظر صحيح و سالمه غذا مي خوره . بلده بشينه . بلده بياد ! بهش مي گي بيا مي آد. دست هم مي ده. اين سگ الان توي حموم خونه است . توي حموم جيش نمي كنه . مي برم بيرون جيش و پي پي مي كنه. حدودا 8 يا 9 كيلوه . فكر كنم بالغ باشه .پاهاش كوتاهه . با خانوم ها رفتارش بهتره . فكر مي كنم اگه صاحبش خانوم باشه بيپتر مي پسنده . اين ايميل : hezarto@gmail.com اگه راهي سراغ دارين كه بشه به اين حيوون كمك كرد به من خبر بدين . براي من سخته كه اينجا رو مدام چك كنم . پس لطفا ايميل بزنين تا اگه لازم بود شماره بدم يا شماره بگيرم ازتون كه صحبت كنيم . " من عين ِ همين آگهي رو تو تالار سگ هاي گم شده ، و تالار واگذاري حيوانات هم مي دم،"شايد صاحب اش پيدا بشه يا يه صاحب خوب پيدا كنه . ![]() احتمالا بايد اگه كسي مي خوادش موهاش رو كوتاه كنه. چون نمدي شده چند قسمت از موهاش. هزينه حمل و نقل و مواردي كه مربوط به حمل و نقل بشه رو هم داره. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2009
174 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز یه مقدار از مشخصات و خصوصیاتشو میگی؟مثل رنگ و اینکه احتمال میدی چند سالش باشه؟
البته اگه هنوز واگذار نشده باشه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2008
2,723 بار در 820 پست از ایشان تشکر شده است