![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان عزیز:
به اطلاع شما عزیزان میرسانم که تالار پرشین پت جهت بهبود فعالیت سایت و بالا بردن بار علمی در زمینه مطالب ارسالی در تالار از دوستان عزیزی که در زمینه ترجمه متون زبان های خارجی مانند انگلیسی یا فرانسه و یاآلمانی و همینطور زبانهای دیگر فعالیت میکنند دعوت میکند تا با تالار همکاری کنند. عزیزانی که مایل هستند میتوانند با اعلام آمادگی خود همکاری خود را با تالار آغاز کنند. طبق صحبت انجام شده با تیم مدیریت گروه مترجم سایت پس از تعیین مسئولیت آنها به صورت یک تیم به نام گروه مترجمین فعالیت خود را آغاز میکنند. با ارئه متون زبان خارجی این عزیزان پس از ترجمه مطالب را با ذکر نام خود در تالار قرار خواهند داد و از همه مهمتر در صورتی که مطالب فوق در سایت معتبر ویکی پدیا به زبان فارسی موجود نباشد آن مطلب با ذکر نام مترجم در ویکی پدیا نیز قرار خواهد گرفت. امید است تا بتوانیم با این حرکت نه تنها به روند تالار کمکی کرده باشیم بلکه از عزیزان داوطلب که در این امر مهم به ما یاری میدهند نیز جبران زحمات کرده باشیم و تشکر کوچکی باشد در مقابل کار بزرگ این عزیزان. عزیزانی که تمایل به همکاری دارند میتوانند با کلیه مدیران و معاونین هماهنگ کنند تا مراحل ذکر شده برای آنها انجام گیرد لازم به ذکر است اولین دوست عزیزی که تمایل خود را برای همکاری اعلام کرده اند کاربر persian cat عزیز است که شخصا از لطف ایشان کمال تشکر را دارم.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 28 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,513 بار در 460 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سپاس فراوان از هوریار عزیز و تمام مدیران من امادگی خود را برای ترجمه متون فرانسه به فارسی اعلام میکنم!
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
2,414 بار در 555 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم آماده ام تا ترجمه انگلیسی به فارسی را انجام بدم
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,437 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
راستش من خیلی وقت برای ترجمه ندارم همینجوری هم تا یه فرصت کوچیک موقع کار پیدا می کنم میام تو سایت اما اگه اجازه بدید من هم تا حدی که وقت بهم اجازه بده کمک کنم اگر هم مطالب جالبی پیدا کردم با صلاح دید مدیرا ترجمه و اصل مطلب رو تو سایت بگذارم.
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوست داران پرندگان
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
6,561 بار در 1,633 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من آمادگی دارم برای انگلیسی به فارسی
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
3,784 بار در 1,069 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من زبانم بد نيست تا حالا متن ترجمه نكردم ولي خوب ميتونم از خواهرم و بابام كمك بگيرم
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
1,402 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم زبانم بدک نیست کلاس زبان انگلیسی رفتم ولی اگه خودم نتونم از بهترین دوستم و داداشم کمک میگیرم
رو کمک من هم حساب کنید |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
2,276 بار در 486 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام و خسته نباشید ،
من یک متخصص در این امر نیستم ولی مقاله زیاد ترجمه کردم و فکر می کنم اگر مقالات خیلی خیلی تخصصی نباشه میتونم ترجمه کنم .(البته 1بار مقاله ی خیلی تخصصی درباره ی رکورد گیری در پرورش اسب رو ترجمه کردم ولی خیلی طول کشید ) به هر حال ترجمه ی انگلیسی به فارسی رو انجام میدم و خوشحال می شم به این گروه بپیوندم . البته از نظر زمانی فکر نمی کنم بتونم هر زمان و مدام این کار رو انجام بدم . ( نمونه هم میتونم ارائه بدم هم از سایت هم از خارج از سایت ) با تشکر ، مجید. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
329 بار در 70 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
من برای متون آلمانی و انگلیسی آمادگی کامل دارم .
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
2,294 بار در 609 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|