![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران آکواریوم و ماهیان تزئینی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
هر سال فقط ۲۴ انسان طعمه كوسه ها می شوند . اما انسان ها تا به حال میلیونها كوسه را به خاطر باله ( برای سوپ باله ) ، گوشت ، پوست ، و غضروف آنها شكار كرده اند . تازه این تعداد غیر از كوسه هایی است كه بطور تصادفی درون تورهای ماهیگیری گیر افتاده اند و مرده اند . حالا به نظر شما كوسه برای ما خطرناكتر است یا ما انسانها برای كوسه ها خطرناك هستیم . پس بهتر است برای داشتن یك محیط زیست سالم مراقب تمام جانورها باشیم حتی آنهایی كه به نظر ما وحشتناك هستند .
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
البته این امر اگر باعث انقراض کوسه ها نشه مشکلی نداره چون این یک اکو سیستم طبیعی است که انسان در راس هرم قرار داره اما به شرطی باعث انقراض نشه دقیقا مثل صید ما هی های زینتی که همه ساله انجام میشه و به نظر من خیلی هم خوبه چون اگر صیادان دقت کنند که ماهیانی که در صورت شکار آنها ذخیره آنها کم نمیشود بسیار خوب هم هست چون همه انسانها که نیتوانند زیر آب بروند پس آنها این زیبایی را به درون آکواریوم ها می آورند و باعث میشوند که همه انسانها با دیدن این زیبایی ها به عظمت خدا پی ببرند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ولی ماهی های زینتی رو که نمی کشتن اما کوسه رو می کشن
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
306 بار در 151 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ماهی های زینتی هم بالاخره نمیتوانند تا آخر عمر که در آکواریوم زندگی کنند ویا تولید مثل کنند در اصل این کار هم نوعی شکار هستش از هر کدوم یه استفاده میکنند از گوشت و پوست کوسه و از زیبایی ماهی های زینتی . باز هم میکم این یک اکو سیستم هست که انسن در راس هرم اون قرار داره اما به شرطی که زیاده روی نشه خوبه در طبیعت حیواناتی که در راس اکو سیستم ها قرار دارند شاید فقط به خاطر خوراک حیوانات دیگر ا شکار کنند و اکوسیستم سیر طبیعی خود را طی کند اما چون انسان مصارف دیگری هم دارد نباید زیاده روی کند و میتواند خود انسان با پرورش ماهی هایی که نیاز به آنها دارد جلوی کمبود تعداد آنها را بگیرد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
.نمیدونم صحنهء شکار کوسه رو تا به حال دیدید یا نه ... واقعا منزجر کننده است ... تا از آب میکشنش بیرون هنوز جون نکنده که با چاقوی تیز باله هاش رو (هم باله پشتی ، هم زیر شکمی هم پهلویی) همه رو سریع میبرند و بعد در حالیکه داره به شدت از حیوون بیچاره خون میره با لگد هولش میدن خارج از کشتی توی دریا ، چون دیگه نیازی بهش ندارند . بی حرکت و آروم میره عمق آب درحالیکه یه مسیر قرمز از خودش باقی میزاره . واقعا منزجرکننده است .اصلی ترین علت شکار کوسه به دلیل باله هاشه که سوپ مخصوص بالهء کوسه یکی از غذاهای پرطرفدار در جنوب شرقی آسیاست . ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|