![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,265 بار در 2,423 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در راستای ارتقای فرهنگ جامعه دربارهء حیوانات بی نژاد و به قول معروف "معمولی" و با هدف تغییر دیدگاه مردم نسبت به اینگونه حیوانات ، سازمان پتا (جمعیت طرفداران رفتار اخلاقی با حیوانات ) واحد اروپا ، هر ساله مسابقات گسترده ای برگزار می کند. از این میان می توان به مسابقهء بامزه ترین سگ بی نژاد (Cutest Mutt) ، و بامزه ترین حیوان نجات داده شده (Cutest Rescue Animal ) اشاره کرد. هدف اصلی اینگونه مسابقات القای این واقعیت به جامعه است که مهم نیست حیوان شما از چه نژاد و پیشینه ای است. آنچه از همه با اهمیت تر است این است که شما چقدر حیوان خانگی خود را دوست دارید .
مسابقهء امسال بامزه ترین حیوان نجات داده شدهء اروپا از چندی پیش در جریان بود . سرانجام ماه قبل از میان هزاران عکس ارسال شده برای پتا ، داوران مسابقه ده فینالیست نهایی را برگزیدند و با قرار دادن تصاویر و مشخصات این حیوانات در وبسایت پتای واحد انگلستان ، از تمامی مردم در سطح جهان بویژه شهروندان اروپا خواستند تا به حیوان مورد علاقهءخود رای دهند! نتایج مسابقه دیروز اعلام شد و Willow از Welwyn Garden City (انگلستان) برندهء نهایی اعلام شد ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] Williow نه تنها بسیار بامزه و شیرین است ، بلکه دارای شخصیتی منحصر به فرد و جذاب نیز می باشد! Willow که بسیار اجتماعی و دوستداشتنی است قبل از اینکه از زندگی فلاکت بار قبلی خود نجات داده شود دچار بیماری agoraphobia (نوعی نگرانی مزمن) بود. اکنون ولی Willow به همراه مادرش هر دو با هم توسط یک زوج انگلیسی به فرزندی پذیرفته شده اند! Willow و مادرش دیگر نگران یافتن غذا و محلی برای استراحت نیستند! آنها صبح تا شب در مزارع بازی می کنند و از زندگی خود لذت می برند! Willow عاشق گلبازی است! واقعیت تلخ این است که هر ساله هزاران حیوان زیبا و دوستداشتنی همچون Willow وارد پناهگاه های اروپا می شوند ولی بسیاری از آنها مثل Willow خوش شانس نیستند و بعد از چند هفته خوابانده می شوند ، صرفا به این دلیل که برای همهء آنها متقاضی وجود ندارد. پتا ضمن اعلام برندگی Willow در مسابقهء بامزه ترین حیوان نجات داده شده از تمام اروپاییان خواست که اگر مایل به داشتن حیوان خانگی ای هستند ، از پناهگاه حیوانی را به فرزندی بپذیرند . چه کسی می داند؟ شاید سال دیگر حیوان خانگی شما برندهء مسابقهء بامزه ترین حیوان نجات داده شده شود !؟ در زیر تصویر تمام ده فینالیست های مسابقهء امسال که مورد رای گیری قرار گرفتند را می بینید : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام: Mopsus محل نجات: Croydon, England Mopsus یک گربهء نجات داده شدهء پر انرژی است که دوست دارد از همه چیر و همه کس بالا برود! Mopsus بسیار دوستداشتنی و مستقل است ، و البته به خوبی می داند چگونه علاقهء مردم را به خود جذب مند ، وقتی اراده کند! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام: Frankie محل نجات : London, England Frankie یک خرگوش گوش خوابیدهء پشمالوی مهربان است! او درحالی یافته شد که در وسط بزرگراه در حال دویدن بود! هیچکس ادعای مالکیت Frankie را نکرد. Frankie عاشق دویدن در چمنزار با حداکثر سرعتی که می تواند است! او همچنین علاقهء وافری به جویدن خرت و پرت های آشپزخانه دارد! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام: Dezo محل نجات : Bratislava, Slovakia Dezo سگی چهارساله است که در زمانی که فقط یک توله بود نجات داده شد! او نسبت به صاحبش بسیار متعصب و وفادار است و همیشه سرشاز از سرزندگی است! او با خانوادهء جدیدش از طریق پارس کردن ازتباط برقرار می کند و معنی برخی واژه ها مثل "بیا بریم!" را کاملا می فهمد! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام : Willow محل نجات: Welwyn Garden City, England Willow بسیار اجتماعی و دوستداشتنی است قبل از اینکه از زندگی فلاکت بار قبلی خود نجات داده شود دچار بیماری agoraphobia (نوعی نگرانی مزمن) بود. اکنون ولی Willow به همراه مادرش هر دو با هم توسط یک زوج انگلیسی به فرزندی پذیرفته شده اند! Willow و مادرش دیگر نگران یافتن غذا و محلی برای استراحت نیستند! آنها صبح تا شب در مزارع بازی می کنند و از زندگی خود لذت می برند! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام: Stanley محل نجات : Sheffield, England Stanley سگی از نژاد میکس و یکساله است که پر از انرژی و بازیگوشی است، ولی دوست دارد که در تختخوابش مورد نوازش قرار بگیرد! Stanley عاشق تماشای تلوزیون است ، مخصوصا بعد از ظهرها ! او هر زمان که صاحبش آواز بخواند همراه او آواز می خواند و زوزه می کشد! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام: Minty محل نجات : Yeovil, England Minty یک گوسفند بسیار خوشبخت و خوش شانس است که توسط طرفداران پتا از یک مزرعه دار (خریداری) نجات داده شد! Minty بسیار خوش شانس است چون قرار بود تا آخر هفته کشته و خورده شود!! Minty بسیار کنجکاو است و دوست دارد بینی اش را در هرچیز ناشناخته ای فرو کند! صاحب جدید Minty معتقد است او شخصیتی بسیار شبیه به انسان ها دارد! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام : Piggles محل نجات : Centelles, Spain Piggles یک خوک نجات داده شده است که از یک مزرعهء پرورش صنعتی نجات داده شد! Piggles بسیار مهربان است و به گفتهء صاحب جدیدش بهترین دوست اوست! او همچنین بسیار باهوش ، شوخ طبع و بازیگوش است! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام: Pickle محل نجات : Alicante, Spain Pickle سگ سه سالهء بسیار مهربانی است که وقتی یک توله سگ بود نجات داده شد. Pickle کوچکترین و ضعیف ترین توله در میان توله های مادرش بود ولی الآن سراسر بازیگوشی و شادابی است و به گفتهء صاحبش روحیاتی بسیار شیرین دارد! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام : Bridget محل نجات Bridget مرغ مفلوکی بود که در یک مرکز پرورش صنعتی طیور ، تنها چند ساعت قبل از اینکه کشته شود مورد نجات قرار گرفت ! او حالا خوشبخت است چون آزادانه در حیاط منزل صاحب جدیدش خاک بازی می کند ، حمام آفتاب می گیرد و از درختچه ها و وسائل بالا می رود! او در حال حاضر مشغول پرریزی برای ایجاد پوششی زیباتر است! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام : Juno محل نجات : Devon, South West England Juno گربه ای به غایت دوستداشتنی و مهربان است که شخصیتی بسیار جالب و بامزه دارد ، و به گفتهء صاحبش می تواند به اندازهء تمام گربه های انگلستان برایتان خورخور کند! Juno گربه های دیگر را دوست دارد و وقتی دنبال غذا است برای صاحبش میومیوهای بامزه و خورخور می کند و دستش را لیس می زند! منبع:peta.org.uk
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,678 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
الهي قيافه هاشون رو نگاه كن .اون مرغه چقد خوش شانس بوده قبل از مرگ نجاتش دادن.اين به اون در كه كلي از همنوعانش براحتي و بدون توجه كسي كشته و خورده ميشن
![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اين وروجك هم كه از اون قيافش ميشه حدس زد چقد شيطونه و به به عاشق گلبازي.حسابي باغچه خونه رو قشنگ ميكنه ![]()
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,678 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
Juno به گفتهء صاحبش می تواند به اندازهء تمام گربه های انگلستان برایتان خورخور کند! و وقتی دنبال غذا است برای صاحبش میومیوهای بامزه و خورخور می کند و دستش را لیس می زند!
درست مثل آقا سورن من.چقد اين خور خور كردنشون بامزه ست ![]()
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,810 بار در 6,355 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گوسفنده هم خیلی خوش شانس بوده . معمولا گوسفندا خوش شانس نمی تونن باشن !
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,355 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالب و بامزه بود، همه اشان دوست داشتنی و نازنینند.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,096 بار در 459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
كاش همه به اين باور برسن كه حيوونو فقط واسه خوشگليش نخوان
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از سپيده ي مهرباني عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
2,587 بار در 720 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا" چقدر همه شون بامزه هستن. گوسفند و مرغ و خوک هر سه خوش شانس بودن چون معمولا" خورده می شن. زنده باد نجات دهندگانشون
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از ژنوسا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
2,213 بار در 471 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من از همه خوش شانس تر خرگوشه بوده چون تو یه لحظه ممکن بوده بچسبه به آسفالت .
![]() بعد از اون به ترتیب مرغ و گوسفند و خوک خوش شانس بودن . ( مرغه چه قیافه ای گرفته ) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از m.en عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2009
969 بار در 261 پست از ایشان تشکر شده است