![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در دنیای مجازی وقتی که دستها از هم دور هستند و نگاهها به حروف سرد و بیروح مونیتور خیره مانده است چه شیرین است تپیدن قلبهای گرم.
قمر عزیزم با وجودی که هنوز صندوق پیغام های خصوصی من از عطر شاخه گل رز لبریز است بار دیگر وجودم را سرشار از شعف و شادی کردی. با اینکه هنوز هدیه زیبای تو به دست من نرسیده اما چه فرقی در حرکت قشنگ تو میکند. وقتی ادمین عزیز با تلفن منو از کار غیر منتظره تو مطلع کرد همه وجود من از شادی و قدردانی لبریز شد. دیگر نیازی نیست که منتظر دریافت بسته فرستاده تو باشم. هر چه که هست عزیز است چون تو دوست خوبم برای من عزیز هستی. باید اعتراف کنم که نمیتوانستم منتظر رسیدن هدیه دوست داشتنی تو شوم بعد خوشحالی خودم را به حروف بکشم. مطمئنا بعد از دریافت آن عکسش را برای همه عزیزان در همین صفحه میگذارم . نمیدانم چقدر قادر هستم که احساس خودم را در قالب کلمات منتقل کنم. اجازه بده خیلی ساده اما صمیمی بگویم از این همه احساس قشنگ سپاسگزارم. امیدوارم قابل این همه محبت تو را داشته باشم. هوریار 2 شهریور 1388
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قمر دوست داشتنی امیدوارم همه روزهای تو مملو از پولکهای شادی و موفقیت باشد. اگر صفایی هست از برکت حضور عزیزانی مثل تو است. بدون وجود عزیزانی مثل تو من معنایی ندارم. هر چه هستم انعکاس درخشندگی شما است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Mar 2009
3,318 بار در 2,243 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام دوست عزیز و پر انرژی من.
من با خودم عهد بستم به همه مخلوقات خدایم عشق بورزم. چون اینگونه خودم را به ذات مقدس او نزدیک حس میکنم. تمامی خوبی ها برایم الگو و ستودنی ست. من میخواهم انسان باشم و باید انسانیت را بیاموزم. از مجاورت در کنار ارواح پاک روحم تلطیف میشود و قدمی به آمالم نزدیک. نمیدانم شما که و چه هستی ولی وقتی هستی پیرامون من پر است از انرژی. و در دنیایی که برای یافتن خوبی کفش های آهنین باید پوشید تو از پس این کلید ها خوبی و زیبایی را منتقل میکنی. یک کلام از زرتشت بزرگ میگویم : کار خوبی که برای دیگران انجام میدهید وظیفه و تکلیف نیست بلکه یک نوع لذت است زیرا سلامتی و آرامش خاطر به ارمغان می آورد. تلاش تو جای تقدیر شایان دارد. به دکتر انزانی عزیزم و همه کاربران و البته خودم داشتن تو رو تبریک میگم. همیشه سرفراز باشی.
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قمر, یک, برای, سبد, ستاره, عزیز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|