![]() |
|
|||||||
| حیوانات در شرع |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
1,406 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اوستا مجازاتها کشتن سگ آبی ، مجازاتی غیر عقلانی !!! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این مطلب در فرگرد چهاردهم از وندیداد است : زرتشت از اهورا مزدا!پرسید ای سپندترین مینو ! کسی که سگ آبی را بکشد پادفره(مجازات ) گناهش چیست ؟ اهورا مزدا پاسخ داد :" 1. باید 10000 تازیانه اسپهه (تازیانه ای که به اسب میزدند )بر او بزنند .!!!!! 2. باید 10000 تازیانه سروشو (تازیانه چوبی ) بر او بزنند !!!!! 3. او باید 10000 هیزم سخت وخشک وپاک را به آتش اهورا مزدا تقدیم کند !! 4. او باید 10000 هیزم نرم وخشک وپاک را به آتش اهورا مزدا تقدیم کند !!!! 5. او باید 10000 بسته برسم (شاخه تازه بریده شده)را ویژه آیین کند !!!! 6. اوباید 10000 زرو با هوم وشیر پاک را آماده وپیشکش ایزد بانوی آبها کند !!! 7. او باید 10000 مار بر شکم خزنده را بکشد !!!! 8. او باید 10000 مار سنگ نمای را بکشد !!!! 9. او باید 10000 سنگ پشت (لاک پشت ) را بکشد !!!! 10. او باید 10000 از قورباغگانی را که در خشکی میزیند را بکشد !!!! 11. او باید 10000 مور دانه کش را بکشد !!!! 12. او باید 10000 مور گزنده وگودال وآسیب رسان را بکشد !!!! 13. او باید 10000 کرم خاکی را بکشد !!!! 14. او باید 10000 مگس چندش انگیز را بکشد !!!! 15. او باید 10000گودال نا پاک را بینبارد !!!! والبته موارد دیگری که مجال برای طرح آنان نیست وشما می توانید به اوستا / وندیداد / فرگرد چهاردهم مراجعه نمایید . اما جمله پایانی :"خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .....که آیا این احکام عقلانی است یا خیر !! این مجازات آنقدر سنگین بوده که حتی غیر عقلانی بنظر می رسد وهمه اینها حکایت از اهمیت حیوانات و آزار نرساندن به آنهاست. با وجود این اهمیت دادن باز هم کسی حاضرمی شود به حیوانات بی آزار,آزار برساند؟!
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از raha.m عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,437 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این مطلب که چرت بود ببخشید مار و لاک پشت و قورباغه و کرم خاکی و مورچه و مگس حیون نیستن فقط سگ آبی حیونه اونا باید بمیرن چون یکی یه سگ آبی کشته گناه این حیونای بیچاره چی بوده؟
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Rose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
1,406 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
|
|
|||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از raha.m عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2009
1,184 بار در 419 پست از ایشان تشکر شده است
|
فکر جالبیه اینجوری دیگه کسی جرات نمی کنه بکشدشون
"زندگی زیبا که نیست مسخره هم هست" هیتلر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تو وبلاگم مطالب جالب و به درد بخور زیاده حتما ببینیدش. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از undead عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
4,675 بار در 1,296 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ولی به نظر من این نظریه درست نیست به جای کشتن کارای سخت تری میداد
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از meshkyvapany عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,437 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز اگر با کمی فکر کردن به موضوع نگاه کنی می بینی که منظور این بوده که کسی که سگ آبی را می کشد به معنای اینست که دست به کشتن اینهمه جاندار هم زده است! پس همه جانداران مورد اهمیت هستند.
خیلی می بخشید اگه به ادبیاتش دقت کنید میگه شما باید 1000 تا فلان حیوان را بکشید این یعنی شما به تقاس کاری که کردی باید این کارها رو انجام بدی اگه حرف شما درست بود باید می گفت شما با این کار 1000 تا از فلان حیوان را کشته ای . هنوزم کی گم چرت و پرت نوشته و اصلا حرکت حمایت از حیواناتی نکرده یه کم به ادبیات نوشتارها دقت کنیم.
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Rose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2009
1,025 بار در 271 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
حالا اینا زیاد مهم نیست هر دوی شما برداشت صحیحی از متن داشتین یه جورایی.مهم اینه که برداشت مخلف هم نکردید...ما همه یکی هستیم نه؟:دی
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
2,830 بار در 691 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اهورا مزدا تا شماره شيشش رو خوب اومده
ولي بقيشو به نظر من رها جان درست ميگن چون زرتشت كه آدم صلح طلب و خوبي بوده بعيده منظورش از موعظه هاش كشت و كشتار باشه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,247 بار در 295 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
دوستان این مطلبی که اینجا ذکر شده مربوط به وندیداد هست و نه گاتها، پس یعنی در دوران پس از زرتشت و توسط موبدان طی دوران بسیار طولانی نوشته شده و شامل احکامیست که در هر دوران موبدان برای پیروان آیین مزدیسنی نوشته اند و به گفته برخی در دوران داریوش یکم کار نوشتن این کتاب پایان یافته ولی تا دوران ساسانیان همواره کم و زیاد شده و شامل دستورات سختگیرانه ای که به ویژه در دوران ساسانیان نگاشته شده اند، می باشد. و امروزه هم بیشتر جنبۀ تاریخی این کتاب اهمیت دارد تا جنبۀ مذهبی
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از persian pet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
139 بار در 40 پست از ایشان تشکر شده است
|
دقيقا من هم با PERSIAN PET موافقم.
چرا ميگين كه اشو ذرتشت اينا رو نوشته؟ ![]() يه وقت براي دوستاني كه نميدونند فرق گاتها با ديگر سروده ها چيه سوء تفاهم پيش مياد.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mehrdadj.87 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مجازاتها, مجازاتی, کشتن, ،, آبی, سگ, عقلانی, غیر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|