![]() |
|
|||||||
| اخبار دنیای حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,678 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
زياد از ديدن تصاوير اين يوزپلنگ در اين بيشه ذوق زده نشويد! اين تصوير در جنگلهاي سرسبز ايران ثبت نشده ،كمي با دقت به عكس نگاه كنيد متوجه وجود ديوار شيشه اي ميشويد! بله درست حدس زديد اين يوز در اسارت زندگي ميكند.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ***************************** اما اسارت داريم تا اسارت! وقتي صاحبان باغ وحشي عاشق حيوانات هستند،معناي واژه ترسناك اسارت با آن خاطرات وحشتناكش رنگ ميبازد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ***************************** اين تصاوير مربوط به باغ وحشي در جمهوري چك ست كه با توجه به موقعيت جغرافيائي اين كشور در روي نقشه(درست در مركز اروپا) آنرا به قلب اروپا مي شناسيم!در قلب اروپا ،قلب چند توله يوزپلنگ جوان در اسفند ماه 87 شروع به تپيدن كرد،تولد اين سه توله يوزپلنگ ايراني در اسارت باعث شادي جهان شد! (برخلاف ساير گربه سانان بزرگ ،جفت گيري و زاد و ولد يوزپلنگها ندرتا در اسارت اتفاق ميفتد) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ***************************** جمهوري چك از جمله كشورهائي ست كه بر روي تابلوهاي راهنماي شهري و ساير اماكن از ترجمه انگليسي استفاده نمي كند! اين مسئله در باغ وحش هم صادق بود،همه تابلوهاي اطلاعات حيوانات به زبان چكي بود! بغير از تابلوي اطلاعات مربوط به يوزپلنگ ايراني كه دو زبانه بود!سه توله يوزپلنگ ايراني ما را تماشا كنيد! آنه 24 فوريه 2009 متولد شده اند. والدين آنها دايانا و پيرل هستند! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بغير از اين سه توله 6 ماهه يه توله بزرگتر ديگه(كه احتمالا در اين باغ وحش متولد نشده چون هيچ تابلوي اطلاعاتي دربارش نديدم) و 4 تا يوزپلنگ بالغ هم ديدم كه دو تا از يوزپلنگهاي بالغ ،دايانا و پيرل، والدين اين سه توله بودن!
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
ویرایش توسط peta : 15th February 2010 در ساعت 04:04 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,096 بار در 459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسي اينارو كاش مسئولين بي لياقت ما هم ببينن
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از سپيده ي مهرباني عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,026 بار در 1,415 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هيچ عكسي نديدم ؟؟؟
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
راست كليك و show picture رو امتحان كنين.چون اين سايت آپلود تصاوير مشكلي نداره و همه ميتونن تصاوير رو مشاهد كنن
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
1,382 بار در 468 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کاش جموری چک میومد همه ی یوز های ایرانی را می خرید و می برد کشورشون و از اونا نگهداری می کرد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از rain man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
بعيد ميدونم بي اطلاع باشن !!! اما خب الان هم اگه در اينباره كسي باهاشون بحث كنه كمبود بودجه رو مثل هميشه بهونه ميكنن
![]()
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
154 بار در 34 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چقدر چشماشون غمگين بود ايكاش بيشتر قدر اين حيونهاي زيبا را توي كشورمون ميدونستيم
زمین فقط متعلق به ما انسان ها نيست ! بايد حق زندگي را براي جانداران ديگر بپذيريم ! و بپذيريم كه براي حفظ حياتمان نياز به شراكت با گونه هاي مختلف هستيم . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از پرنيان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
1,136 بار در 327 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قربون چشمای اون یوز مامان برم من
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mammads عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کــاربـر مــاه
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
5,998 بار در 1,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خدارو شکر که نژادش حفظ میشه تا در اینده بتونه به زادگاه خودش برگرده و تکثیر بشه ..
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| يوزهاي, ايراني, اروپا, توله, خوش, داستان, در, زندگي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|