![]() |
|
|||||||
| تالار حیوانات گم شده |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
2,590 بار در 720 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پیشی حنای من سه شبه که به خونه نیومده. هیچ اثر و نشونی هم ازش نیست. هفته پیش چشمش دچار عفونت شده بود که من با مشورت چند دامپزشک مجبور شدم به زور توی چشمش قطره بریزم که از این کار متنفر بود. نمی دونم فکر کرده من اذیتش کردم و فرار کرده یا علت دیگه ای داره. همه اطراف خونه رو گشتم. تا حالا سابقه نداشته اینجوری بره. همیشه می رفت و نهایتا" تا یک ساعت دیگه برمیگشت. حتی اگه با من قهر میکرد خیلی زود بر می گشت. تمام مدت مراقب بچه هاش بود و هیچوقت اینجوری نمی رفت. فکر نمی کنم دنبال جفت هم رفته باشه چون هنوز به توله هاش شیر می داد.خیلی اعصابم خرد شده. بخصوص که چشمش هم دچار مشکل شده بود و نیاز به مراقبت داشت. البته تا حد زیادی بهبود پیدا کرده بود ولی هنوز تحت نظر بود. 3 تا توله هاش مدام دنبالش می گردن. دعا کنید اتفاقی براش نیوفتاده باشه و زودتر برگرده.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,128 بار در 461 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اميدوارم زود بياد
عسل مامان، لیچی من! یادته پارسال این روزا با ما اومدی ماه عسل؟ یادته چقدر خوش گذشت؟ خوشکل من کاش منو تنها نمیذاشتی. چقدر سال88 با من بد کرد که تو رو از من گرفت. منتظر باش تا بیام پیشت عزیز دلم. خرگوشک سراپا نیکی من |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,938 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم امیدوارم زود برگرده و اتفاقی براش نیفتاده باشه . شما هم امیدوار باشین حتما برای شیر دادن به بچه هاش برمی گرده .
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2009
343 بار در 97 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نگران نباش عزیزم برمیگرده.
اتفاقی هم براش نمی افته.حیونها خوب بلدند مواظب خودشون باشن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از پگاه عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
1,400 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم برای گربت دعا می کنم تا هر چه زود تر برگرده و به بچه هاش برسه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
حالت من:
|
مرسی ازتون دوستان خوبم. همه اش نگران اینم که نکنه کسی اذیتش کرده باشه یا تصادف کرده باشه. آخه هر جا بود تا صداش می زدم بدو بدو می یومد ولی حالا انگار آب شده رفته توی زمین. لطفا" دعا کنید. من به دعا و انرژی مثبت خیلی معتقدم.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
173 بار در 61 پست از ایشان تشکر شده است
|
امیدوارم هرچه زودتر خبر اومدنشو بهمون بدی.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
518 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
انشاا... كه بر ميگرده . ناراحت شدم . مخصوصا" به خاطر بچه هاش .
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
حالت من:
|
بچه ها حنا امروز صبح ساعت 5 برگشت
و با میو میو کردن و پنجه کشیدن به پنجره منو بیدار کرد که بهش خوشامد بگم. خیلی هم خوب و سرحال بود. نه گرسنه نه تشنه و نه خسته به نظر می رسید. فکر کنم رفته بود مهمونی. غذای مورد علاقه شو بهش دادم نخورد و فقط خرخر کرد. بعد براش شیر ریختم که استقبال کرد و همه شو خورد. بعد هم تمیزش کردم و برسش زدم. ولی یه چیز جالب اینه که از وقتی برگشته دیگه نمیخواد به بچه هاش شیر بده و تا میرن به سمتش بهشون پوف می کنه.حنا به یکی از توله ها هم که از شیر مادر خودش گرفته شده بود (توله نازلی) مدتها بود داشت شیر می داد. فکر کنم از دست این همه بچه شکمو و پررو کلافه شده بود و فرار کرده بود. این بهانه ای شد تا فرصتی بدست بیاد برای اینکه من با خیال آسوده عکس بچه هاشو در تالار واگذاری به نمایش بگذارم. از همدلی های همه شما عزیزان ممنون. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از ژنوسا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,694 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
برگشتنش خيلي خوشحال كننده ست و خوشحالم كه اتفاقي براش نيفتاده.البته با رفتارهائي كه ميگي بنظر مياد دوباره جفت گيري كرده باشه!!!!!!!!!!! احتمال بارداري گربه ها حتي زماني كه به بچه هاشون شير ميدن هم وجود داره............اميدوارم ايطور نباشه.كاش عقيمش كني
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| گم, حنا, شده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |