![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری گربه در این تالار به روشهای نگهداری و تربیت گربه ها می پردازیم مدیر تالار |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2009
4 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام دوستان من دیروز گربه ام که 3 ماهشه رو بردم مهمونی انگار اون جا از آدما ترسید و رفت زیر گاز قایم شد و کلی کثیف شد منم امروز شستمش و با سشوار خشکش کردم اما الان رفتارش یه جورایی هیجان زدس نگران شدم نکنه طورش بشه؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از shere عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2009
1,949 بار در 516 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نه طوریش نمیشه، چون دفعه اول بوده یکم شوک شده، فقط ممکنه یه مقدار سرما خورده باشه.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از elnaz17 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
10,823 بار در 2,359 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
اکثر نژادهای گربه از مهمانی رفتن و ملاقات با غریبه ها متنفر اند پس حتی الامکان گربه را مهمانی نبرید. شستن گربه هم کار اصولی و مهمی است و اگر اشتباه انجام بشه می تونه تاثیرات بسیار مخرب داشته باشه.
اگر افکار مرا نمیپسندید میتوانید بروید. تنها به یاد داشته باشید که حیوانات قادر به ترک زندان هایشان نیستند. آنها اسیرند و رنج میکشند. امشب هنگامی که روی تختخواب گرم و راحت خود دراز میکشید، سعی کنید درد و رنجی را که آنها روز به روز و شب به شب تحمل میکنند تصّور کنید. دفعۀ بعد که کمی صابون وارد چشمان شما میشود، سعی کنید تصّور کنید این درد ۳ یا ۴ روز طول بکشد. دفعۀ بعد که معدهدرد دارید، سعی کنید تصّور کنید آنقدر مایع از طریق گلوی شما به معدۀ شما ریخته شود و شما آنقدر خون بالا آورید که از شدت خونریزی بمیرید. دفعۀ بعد که ضربهای به سرتان وارد میشود، سعی کنید تصّور کنید میمون هستید و یک بشقاب استیل با سرعت ۵۰ مایل در ساعت به جمجمۀ شما میخورد. آن زمان، تنها آن زمان، باید به خود اجازه دهید به من بگویید من در عقاید خود اشتباه میکنم. برای آنکه تمام اینها به نام علم اتفاق افتاده است. اینها به فراوانی تا همین امروز ادامه دارند. ریکی راکت (Ricki Rockett) آهنگساز آمریکایی ( - ۱۹۶۱) |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از حامی حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2009
1,024 بار در 271 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان می خواستم ازتون سوال کنم در مورد اینکه یه گربه باید هر چند وفت یه بار حمام بکنه؟من شنیدم که اگر زیاد حمام بشه عمرش کم می شه.درسته؟
و اینکه می شه به گربه عطر زد؟مشکلی ایجاد نمی کنه؟و بهتره عطرو کجاش بزنم؟ ![]() سپاس گزارم.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از dushez عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
10,823 بار در 2,359 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
گربه ها انسان نیستند و نیاز به حمام مداوم ندارند. حتی الامکان از شستن بی مورد گربه جلوگیری کنید. بهتر اینه که فقط زمانی گربه را بشورید که واقعا نیاز به شستن داره و به طور ملموس کثیف شده. شستن بیش از حد گربه باعث خشکی پوست و افزایش ریزش مو میشه. حمام زودتر از ماهی یکبار توصیه نمیشه. زدن عطر به گربه توصیه نمیشه. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از حامی حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2009
1,024 بار در 271 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون از جواب به موقع شما.
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از dushez عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
29,999 بار در 7,760 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گربه ها را مثل سگها تا وقتی کثیف نشده اند نباید حمام کرد و در مورد توله ها بهتر است این کار اصلا صورت نگیرد زیرا نسبت به سرما خوردگی بسیار حساس می باشندواگر توله گربه شماکثیف شد بهتر است با پارچه نمدار تمیز شود همچنین تجربه نشان داده که شانه زدن مرتب گربه در تمیز ماندن گربه نقش عمده ای دارد .نکته ای که گربه را از دیگر پستانداران متمایز می کند اینست که گربه ها حیوانات بسیار تمیزی بوده وروزانه چندین بار با لیس زدن (زبان گربه پرزداروزبر می باشد) خود را تمیز می کنند.
برای حمام کردن گربه ها بهتر است گربه رادر تشت( و یادر ظرفشویی) قرار داده،تشت را 10-5cmاز آب هم دمای بدن حیوان(حدود38درجه) پرکرد،باید توجه داشت که محل شستشوی گربه سرد نباشد همچنین درب ها وپنجره ها بسته باشد تا گربه فرار نکند.گربه ها معمولا از حمام کردن بیزار هستند که البته این در گربه های مختلف زیاد وکم داردولی اگر می بینید که گربه شما خیلی اذیت می کند بهتر است گربه را در یک کیسه کتانی قرار داده وفقط سر گربه بیرون بماند ،اگر از این روش استفاده کردیدباید شامپو را درون کیسه ریخته و با ماساژ دادن کیسه گربه تان راتمیز کنید .برای شستن گربه در شرایط عادی یک دست خود را زیر کپل ودست دیگر را پس گردن گربه قرار دهیدواز فرد دیگری بخواهیدشامپو را روی بدن گربه ریخته و با یک اسفنج ماساژ بدهد، بهتر است به صورت گربه شامپو نزنید(برای تمیز کردن صورت بهتر است پس از استحمام از یک پارچه کتانی استفاده کنید) . پس از شامپو زدن گربه را خوب آبکشی کنید ومطمئن شوید که کف بین موهای حیوان نمانده باشد.سپس گربه رابوسیله یک حوله بزرگ وگرم خشک کنید اگر گربه شما از سشوار نمی ترسد ،استفاده از آن اشکالی ندارد البته به شرطیکه روی درجه کم باشد تا باعت سوختگی نشود.بعد از خشک شدن حیوان موهای گربه را شانه بزنید. در مورد شامپو می توانید از شامپوهای مخصوص حیوانات که در داروخانه ها ویا کلینیک های دامپزشکی به فروش می رسد استفاده کنید همچنین شامپوهایی که مواد قلیایی کم دارند مثل شامپوهای مخصوص نوزادان (مثل شامپو بچه ایوان یا شامپو بچه گلرنگ) برای این کار مناسب می باشند. نکته پایانی اینکه درموقع حمام کردن گربه آرامش خود را حفظ کرده واگر گربه شما پنجه کشید و یا فرار کرد ، حیوان را به هیچوجه تنبیه نکنید.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
32 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز خودم
ببینید سؤالی که دارم این هستش که یک گربه رو باید با چه اصولی حمام کرد که اولاً خوب تمیز بشه؟ و دوم اینکه کلی گیری( )در نیاره...ممنون میشم از رفقا که جوابم رو بدن
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از mojtaba_1366 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
950 بار در 305 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
اول اینکه کولی گری بخشی از شستن گربه است که بهتر ه بهش بخندی و اما قبل از هر چیز سن گربه مهمه.گربه کوچکتر از 3 ماه را میشه توی یک کیسه پارچه ای گذاشت ،طوری که سرش بیرون باشه و بدنش را در کیسه شست. در باره گربه بزرگتر قبل از هرچیز باید سعی کنی مضطرب نشه.دو تا لگن بزرگ را پر از آب ولرم کن.تا جای ممکن جلو گربه ای که از حموم بدش میاد شیر آب رو باز نکن.توی لگن اولی کمی شامپوی گربه بری و گربه را آروم توی آبی که نه سرد باشه و نه خیلی گر م قرار بده گربه را بنشون و با گرفتن ÷شت گردنش با یک دست ،مهارش کن و با یک اسفنج بشورش.بعد توی لگن دیگه با اسفنج کف هایشو آب بکش.هیچوقت صورت گربه را توی شرایط پر استرس حمام نشور.می تونی بعدا با دستمال مرطوب صورت خوشگلشو تمیز کنی. گربه ها یا چنگ می زنن،یا داد و بیداد راه می اندازن یا از ترس چشماشون می زنه بیرون(البته گربه هایی که حمومو دوست ندارن)ولی همه جورشو میشه مهار کرد.باهاش با مهربونی حرف بزن و سعی کن تا جایی که می تونی فرز باشی.بعد از چند دقیقه هم که همشون وا می رن و تسلیم می شن و کارت آسونتر میشه.حتما اول توی حوله آب ÷وستشونو بگیر و بعد هم سشوار و برس و حله.
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از دلارام عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
32 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
ببین در مورد سشوار کردن میخوام بیشتر بدونم...تا سشوار و روشن می کنم انگار قاتل جونشو دیده...!
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mojtaba_1366 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ها, کردن, گربه, گربه؟؟؟؟, حمام, شستن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|