![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,347 بار در 5,698 پست از ایشان تشکر شده است
|
از ماه گذشته برترین ارسال کنندگان از بین مدیران انتخاب میشوند که 15هر ماه اعلام میگردد برنده این ماه خانم سارا رنجبر بوده اند که هدیه ای هم به رسم یادبود تقدیم ایشان شد برترین ارسال کنندگان ماه گذشته به ترتیب امتیاز سارا رنجبر : 18 حامی حیوانات 9: آتی 9 عاشق گربه :8 پتا 3 : بهناز :5 جاسمین :4 دریم ریور :3 پریا : 1 رها ام :1 رزانا :1 به همه همکاران تبریک عرض نموده و جا دارد از حامی حیوانات به سبب ترجمه و قرار دادن مطالب بسیار مفیدشان تقدیر به عمل آوریم که به واقع پستهای آموزنده ارسال نمودند همچنین ار عاشق گربه که بیشترین میزان امتیاز در دوره را داشتند از همه مدیران محترم نیزتشکر ویژه را دارم از آتی شیما بهناز جاسمین سروش پریا رها رزانا نیز تشکر فراوان داریم
![]() ........بگذار امسال راحتتر زندگی کنم! بگذار امسال راحتتر زنده بمانم! ... بگذار امسال بدون ترس زنده بمانم. بگذار من هم امسال را برای خودم نامگذاری کنم:.........بگذار زنده بمانم !!!!! ویرایش توسط Admin : 9th August 2009 در ساعت 04:57 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,331 بار در 1,297 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سارا جان تبریک می گویم. جای تشکر و قدردانی دارد بخاطر زحمات شما. امیدورام باز هم از مطالب جالب و مفید شما استفاده کنیم.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ماه, کنندگان, ارسال, برترین |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|