![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
2,351 بار در 638 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
]سلام دوستان . يه سوال داشتم.راستش يكي از دوستام يه سگ حامله پيدا كرده كه صاحبش يه مرد معتاده حيوون توشرايط خيلي بديه.اقاهه ميگه 40 روزه ديگه زايمان ميكنه.....4 تا هم توله ميزاد...البته به نظر من چرت و پرت ميگه . ميگه 350000 ميفروشمش .300000برا توله ها .50000 مادرشون...سگ ماده تريره اما پدر بچه ها ..؟اقاهه ميگه ترير بوده خدا داند. دوستم ميگه بستتش گوشه يه سوله خرابه .ميگه وقتش بشه خودش ميزاد....بنظر شما ما چكار كنيم .؟ دوستم ميگه حيوون خيلي افسرده و گوشه گيره ...زايمان سگ راحته ..يعني خودش بدون دكتر ميتونه....؟ اقاهه خيلي بده ميگه فقط پول ...اصلا به حيوون مادر اهميت نميده....دوستم ميگه وقتي سگه پارس كرد با چوب زد تو سرش.......به خدا دو روزه خواب ندارم....چيكار ميتونم بكنم ؟ اگه بخريمش ميتونيم بچشو دنيا بياريم....؟اگه بتونيم پول قرض ميكنم ميخرمش توله هاشو ميفروشم قرضمو ميدم مادرشونو نگه ميدارم.....اما از زايمان سگ هيچي نميدونم .......
ویرایش توسط Houshmand : 8th August 2009 در ساعت 04:31 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
5,922 بار در 1,781 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از کجا ميدونيد که ابستن است
دوره ابستنی سگ حدود 60 روز است و تا انتها هفته 4 نميشه مطمئن بود آيا ابستن است يا نه تازه ان زمان هم و سونوگرافی ميشه ديد تشخيص تعداد هم هميشه درست در نمياد حتی با سونوگرافی 40 روز ديگه ميزاد يعنی اصلاً ملم نيست که آيا ابستن است يا نه سگ در شرايط نورمال ميتونه خودش زايمان کنه ولی کمک کردن و کنترل کردن بسيار لازم است و در شرايط خاصی هم احتياج به سزارين يا و کمک پزشک دارد
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Houshmand عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2009
10 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
اخه دوستم ميگه شكمش تپله.....به نظر شما چيكار كنم ؟بخرمش؟ به قول خودتون چجوري بفهمم حاملست؟ ايا واقعا سگها 2 ماهه بپچشون دنيا مياد....؟تورو خدا يه راه جلو پاي من بزاريد؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من به صاحبش بگویید بعد از ویزیت پزشک و تایید حاملگی حیوان می توانید تا این قیمت بخرید .
البته همانطور که هوشمند عزیز گفتند تشخیص حاملگی بعد از این مدت کار سختی است که احتمال اشتباه هم در تشخیص کم نیست ولی به هرحال بهتر از این است که بدون نظر دامپزشک اقدام به خرید کنید .
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
2,565 بار در 621 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام از لحاظ زایمان سگها اگر تولشون با سر بدنیا بیاد و هنگامه آبستنی مشکل خاصی مثل ضربه خوردن یا تکانهای شدید مثل دویدن های شدید نداشته باشه ایرادی نداره اما در کل زمان آبستنی از 20 روزگی مشخص نمیشه من سگم از روزه 40 45 تازه شکمش بزرگ شده بود در حد تناسب ضمنا زمان وضع حمل از 57 روزگی هست تا 70 بعد از 70 روزگی سریعا به دکتر مراجعه باید بشه رژیم غذایی حیوان مادر در دوره بارداری خیلی مهمه که اینطور که شما میگین اگه بالفرض هم حساب کنیم حیوان آبستن باشه در شرایط مطلوبی قرار نمیگیرن هم توله ها هم مادر تمامه اینها با مشورت با یک دکتر دامپزشک قابله حل هست من سگم 4 بار زایمان داشته خودم همش بالاسرش بودم موردی نداره از پیشگسوتان عزیز عذر میخوام اگر اطلاعات ناقصی دادم و یا در امور کاری شون دخالت کردم
عکسهای گرفته شده توسط خود من رو میتونید مشاهده کنین [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
1,513 بار در 453 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
شرمنده این موضوع رو مطرح می کنم احتمالا دوست شما که سگ رو دیده دختر هستش متاسفانه این افراد معتاد از خوش قلبی خانم ها استفاده می کنن و با دوز و کلک می خوان خرج مواد خودشون رو در بیارن پیشنهاد من اینه که بدون همراهی یک مرد به اینجور جاها نرید. مردها بهتر زبان هم دیگه رو می فهمن و با هم کنار می یان. با کمک یک مرد راضیش کنید که پیش یه دکتر برید
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شايد اصل سگه حامله نباشه و مريض باشه بيچاره با اون توصيف يكه از محل زندگيش كردي بعيد نيست بيمار باشه و شكمش بزرگ شده باشه
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,764 بار در 1,990 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چقدم از این آدما زیادن . به نظر من یک مرد رو بفرستید به عنوان یک مشتری دیگه نه از طرف شما یعنی به طور ناشناس ارزون تر بخردش واقعا اگه پول دارید بخریدش حالا حامله باشه یا نه در هر صورت به کمک احتیاج داره میدونیر توی سر سگ زدن چقد براش خطر ناکه من یادمه یک سگ رو اورده بودن دامپزشکی به خاطر اینکه تو سرش زده بودن مسانش از کار افتاده بود و نمیتونست دسشویی کنه . ما هانی رو تو همین شرایط خریدیم البته طرف کتکش نمیزد
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
2,351 بار در 638 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
مرسي از اينكه منو راهنمايي ميكنيد ..اتفاقا امروز با شوهرم و دوستم و اون دوستم كه سگ و ديده بود رفتيم اونجا. شوهرم با اقاهه دعواش شد فكر كنم اقاهه سگ و دزديده يا شايدم پيداش كرده اخه اسم سگو به هر اسمي كه صدا ميكرد محلش نمي كرد....ولي سگ خونگي بود . به مردا پارس ميكرد اما وقتي من رفتم كنارش برام دم تكون داد و اومد پام و ليس زد....فقط خيلي كثيف بود زيادم شكمش چاق نبود به نظرم خودش توپولي بود...اقاهه دادوبيداد كرد گفت اگه نمي خريد بريد بيرون ....شوهرم با هاش دست به يقه شد..يه دفعه 3-4 تا شدن... منم به زور شوهرم و از اونجا اووردم بيرون....به خدا دلم خون شد سگ رو ديدم نمي دونيد چه چشماي معصومي داشت.........اي خدا چيكار ميتونم بكنم..؟ ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
2,565 بار در 621 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آدرسش کجاست ؟ اینجا به نظر ممن آدرسش رو قرار بدید تا با دوستان یه تصمیمی بگیریم بریم حیوون رو نجات بدیم من به شخصه آمادم
عکسهای گرفته شده توسط خود من رو میتونید مشاهده کنین [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كمك, به, حامله, سگ, سگ حامله |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |