![]() |
|
|||||||
| معرفی حیوانات خانگی خود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,494 بار در 663 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این کوچولو از 13 مرداد ماه وارد خونه ما شده - البته از سایت پرشین پت و توسط کاربر عزیز " خانم فریناز " این کوچولو خیلی شیطون و بازیگوشه و عاشق اینه که باهاش بازی کنی و قلقلکش بدی - گاهی همچین میدوه که نمیتونی باور کنی - ماده است و متولد اوایل تیرماهه و الان یک ماه و نیمه است - عاشق گاز گرفتنه ![]() من و همسرم اسمش رو لوسی گذاشتیم - البته وروجک بیتشر بهش میاد ![]() اینم چند تا عکس از این پیشی ناز نازی :[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ------------------------------------------------------------------------------------------------- [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
امروز لوسی رو بردم حموم و بعدشم برای لوسی یه گردنبند درست کردم انگار زیاد هم بدش نیومد ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
7,114 بار در 2,167 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اوووووووووووووووو
این عین ملوووووووسه منهههههههههههههه که واگزار کردم !!!!! فکر کنم همزاد باشم آخه اونم اول تیر به دنیا اومده بود انگار کپی کرده باشیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
587 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه مامانيه . بوسش كن از طرف من
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوست داران پرندگان
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
6,522 بار در 1,623 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی خوشگله مبارکت باشه . با پرنده هات کاری نداره؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2009
22 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
نیلوفر جان چه عکسهای خوشگلی ازش گرفتی مخصوصا اونی که خوابیده و داره تو هوا چنگ می زنه، منو می کشت تا چند تا عکس ازش بگیرم، من با دوربین دنبالش میدویدم تا بالاخره می تونستم چندتایی عکس ازش بگیرم تازه خیلهاش فقط فرش ومبل و لوازم خونه می افتاد و یک دم یا گوشه ای از سبیلش چون هنوز دگمه رو نزده از کادر می رفت بیرون
![]() آره متاسفانه این سرتق گاز میگیره البته معمولا زیاد فشار نمی ده و دندونهاشو فرو نمی کنه من سالهای قبل نه تا گربه داشتم که از این نه تا دو تاشون موقع بازی کردن پنجه باز می کردن و گاز می گرفتن البته نه خیلی محکم اینهم اینطوریه کلا گربه های خط خطی از گربه های طلایی شیطونترن باز هم ممنونم از محبتت و از اینکه از این کوچولو مواظبت می کنی عزیزم:*:*:* |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2009
2,029 بار در 534 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چقدر نازه، با اون دندوناش چجوری گاز می گیره؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
279 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جاي من ببوسش .... خيلي شيطون به نظر مياد
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ممنون گلم - طوطیم که تو اتاق کارمه و بلبل ها هم که تو حال هستند اوایل خیلی میترسیدن و من روشون پارچه مینداختم ، اخه این فسقلی همش میپرید از گلدون چوبی کنار قفس بالا میرفت و میپرید رو قفسشون ![]() اما الان بیشتر از میشینه و نگاهشون میکنه و اونها هم فکر کنم کم کم عادت کردن اخه امروز نره بعد چند روز شروع به خوندن مجدد کرده
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
جالبه که شباهت دارن - نکنه خود اون باشه ؟!!! ![]()
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از nilufar عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| @@, لوسی, ما, کوچولوی, گربه, ،, از, تصاویری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|