![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
6,847 بار در 1,403 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با عرض سلام خدمت همه دوستان پرشینی طی صحبتهائی که با مدیران سایت داشتم و متذکر جای خالی یک تاپیک کلیپ در پرشین شدم عزیزان با در نظر گرفتن قوانینی اعلام کردن که چنین تاپیکی در پرشین ایجاد بشه 1:کلیپها به هیچ عنوان جنبه سیاسی نداشته باشه 2: کلیپهای غیر مجاز ممنوع 3:کلیپهائی که احیانا" توهین به شخص خاصی یا گروه خاصی است ممنوع 4: کلیپهای ترسناک که مربوط به حوادث دلخراش است ممنوع همچنین از طریق مشورتی که با یکی از مدیران بسیار خوب پرشین داشتم ترجیح داده شد که دوستان عزیز در پرشین از گذاشتن کلیپ خودداری کنن و اگر کلیپ خاصی مد نظر داشتن از طریق پیغام خصوصی برای بنده فرستاده و مطمئن باشن که با ذکر نام فرستنده بنده آن را در تاپیک خواهم گذاشت عزیزان توجه داشته باشن که این امر دال بر خودستائی بنده نیست به هیچ عنوان.....فقط برای اینکه خدائی نکرده بصورت سلیقه ای برخورد نشه تا مبادا شاهد ویرایش پست یا حذف پست در این تایپک نباشیم .از دوستان خوبم می خواهم که کلیپ مورد نظر خودشان را از طریقی که خدمتتون عرض کردم برایم بفرستند و بعد انرا در این تاپیک مشاهده کنن همچنین از همه پرشینی ها که صاحب هر نوع حیوانی اعم از سگ..گربه ..پرنده و....هستند دعوت میشه که در صورتی که مایل بودن کلیپی از حیوان خود تهیه و آن را به روش بالا که ذکر شد برای گذاشتن در این تاپیک برایم بفرستند راهنمای کلیپها دوستان توجه کنند که در هر پست عنوان خواهم کرد که کلیپها مربوط به حیوانات یا طنز یا متفرقه است ممکن است بعضی از دوستان با نرم افزارهای معمولی مثل مدیا پلیر نتوانتد کلیپهای زیر را مشاهد کنن که برای این عزیزان هم نرم افزار مخصوص رو برای دانلود گذاشتم که بعد از آن تمام کلیپها به راحتی قابل مشاهد خواهند بود همه شما عزیزان در دنیای نت جستجوهای زیادی کرده اید و ممکنه حتی بیشتر از من کلیپ دیده باشید .هیچ ادعائی هم نیست که کلیپهائی که براتون میگذارم کلیپهای تک هستند و هیچ جا نمی توان آنها را پیدا کرد ..خیر اینچنین نیست .ممکنه بعضی از دوستان این کلیپها رو خیلی وقت پیش دیده باشند که امیدوارم هم برای این دوستان هم برای عزیزانی که برای بار اول انها را مشاهد می کنن لذت بخش باشد هر روز سعی در آپدیت این تاپیک دارم پیشاپیش از همکاری همه بازدید کنندگان ممنونم دوست شما M.A ------------------------------------------------------------------------------------------------------ حیوانات شکار خطرناک [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دوستی با ببر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سگهای kurdish kengal [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] kevin رو میشناسید...حیواناتشم ببینید(حجم بالای 4 mg) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] کلیپ 2 (حجم بالای 4 mg) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] کلیپ التماس گربه به صاحبش(بدون عکس) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,943 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام . با تشکر ویژه از m.a عزیز که با در نظرگرفتن تمامی ابعاد، ابتدا پیشنهاد ایجاد چنین تاپیکی را ارائه و پس از بررسی پیشنهاد ایشون در مباحثه ی بررسی مسائل فان کلوب، اقدام به ایجاد این تاپیک جامع کردن .
. . ماهی قرمز نخرید سهم این قرمز زیبا ، تنگ شیشه ای نیست ![]() . . . ![]() اون حیوون کوچولو می تونه نیمه گمشده ای از زندگی تو باشه .. ویرایش توسط پریا : 3rd August 2009 در ساعت 12:25 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نرم افزار media player classic [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] طنز
این بچه به آهنگ غمناک حساسه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این دو تا بچه هم از آژِیر ترسیدن و... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این هم نه گریش معلومه نه خندش [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 88/5/13
حیوانات( عشق خودم روتوایلر) روتوایلر عصبانی به خاطر غذا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بازی روتوایلر با امریکن بولداگ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] روتوایلر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دوستی روتوایلر با کودک [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از فردا از نژادهای معروف به ترتیب کلیپ میگذرام....فردا دوستدران ژرمن شپهرد در ضمن دوستدارن پرندگان رو هم فراموش نکردم... ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از M.A عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 88/5/14
همان طور که قول داده بودم ژرمن شپهرد معرفی مختصر دو گونه از ژرمن شپهرد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] آموزش ژرمن شپهرد پلیس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] آموزش ژرمن شپهرد برای حمله [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این هم یک سگ استثنائی و ظاهرا" فوق العاده قوی (_superdog) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] 88/5/14
حیوانات(آموزش سگ) کلیپ بسیار جالب از تست قدرت فک چند سگ و نحوه حمله آنها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] (حجم بالا) آنالیز نحوه حمله سه نژاد سگ(روتوایلر.ژرمن.پیت بول) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M.A عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
یک روتویلر قوی (از جثه کاملا" مشخصه) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دنبال بازی سگهای شکاری با گراز (مثلا میخواهند شکارش کنن )[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,943 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خوب خوشحالم گویا این تاپیک هم به حالت اول برگشته
. . ماهی قرمز نخرید سهم این قرمز زیبا ، تنگ شیشه ای نیست ![]() . . . ![]() اون حیوون کوچولو می تونه نیمه گمشده ای از زندگی تو باشه .. ویرایش توسط پریا : 16th August 2009 در ساعت 03:06 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
مسابقات جهانی (دوبرمن) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اینم یک جرمن بازیگوش در حال آب بازی با صاحبش [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کلیپهای, تاپیک, جالب, جامع |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|