![]() |
|
|||||||
| معرفی حیوانات خانگی خود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2009
171 بار در 35 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان..... خوبین؟خوشین؟ اسمم آریا ست..17 سالمه..تو آمل زندگی میکنم...عاشق سگم... من از زمانی که 3 سالم بو عاشق سگ شدم و حاضر بودم واسه سگا هر کاری کنم.. از 7 . 8 سالگی به بابام گیر دادم تا یه سگ واسم بگیره ولی قبول نمیکرد.میگفت دردسر داره در صورتی که بابام عاشق سگ...ولی واسم سگ نمیخرید..میگفت همسایه ها شاکی میشن!خلاصه تا 16 سالگی هر روز به بابام میگفتم بالاخره بعد از 13 سال بابام قبوال کرد که یه سگ بگیره واسم البته با شرط و شورط!!! بابام گفت اگه میخوای سگ بگیری باید معدل اول دبیرستانت بالا 19 بشه!!!!!!!!!!!فکرکن!!!!!!!! بالای 19!!!!اول دهنم وا موند...گفتم بگو نمیخرم خیالامو راحت کن دیگه؟؟گفت اگه بالا 19 بشی میخرم!! خلاصه 9 ماه مثله .......... نشستم درس خوندم تا مهدلم بره بالا... امتحانات تموم شده بود و موقع کارنامه گرفتن شده بود!!! به هیچ وجه نمیتونین او لحظه که رفتم تو مدرسه تا کارنامم رو بگیرم درک کنین...قلبم داشت برفت تو جورابم!!! من و بابام رفتیم تو دفتر مدرسه...مدیر یه نگاهی بهم کرد و گفت:آریا دوپینگ کردی!!! من نمیفهمیدم که داره مسخرم میکنه یا از نمرم تعجب کرده!!!! بهد گفت بیا کارنامتو بگیر....دستام میلرزید...رفتم جلو کارنامرو دیدم... دیدم معدلم شده 19.63 !!!!!!!!!!! وقتی دیدم شکه شدم...بابام گفت:آریا خراب کردی؟؟؟گفتم آره بابا خیلی خراب کردم..گفت ببینیم...کارنامرو دید(آخ من چه حسی داشتم!!!!!!!!!!!!!!) بهدش رفتم خونه..گفتم بابا بعد از ظهر بریم سگ بگیریم! بابام هم گفت باشه....خلاصه به آرزوی 13 سالم رسیدم!!! رفتم سگ گرفتم..بابام گفت شیانلو بگیر.مامانم میگفت از این پاکوتا ها بگیر... بابام عاشق سگای گندست!!! رفتم و یه سگ اشمیتز تریر گرفتم...اسمش دنی هست... یه سگ خوشگل و ناز و مهربون... الان یکساله که دنی پیشمه... تو این یه سال بابام هی میگفت این دیگه چیه سگه سوسولی!!!! میگفت از یه سوسک میترسه...میگفت اسمشو باید بزارن گربه نه سگ!!! بااینکه از سگای پاکوتاه خوشش نمیاد ولی هر روز باخاش 1 ساعت بازی میکنه... این همه وقت شما رو گرفتم که بگم دنی تو مسابقه قشنگترین سگ ایران شرکت کرده میخوام بگم خواهشا به سگی رای دین که واقا خوشگله... میخوام دنی تو این مسابقات رتبه ی خوبی بیاره که به بابام ثابت کنم این بهترین سگ ایرانه!!! دوستان این زیر چنتا عکس ار دنی واستون گذاشتم...حتما ببینید.... زیر این عکسا لینکه صفحه نظر سنجی رو هم گذاشتم که برید بهش رای بدید... اگه خواستین به دنی رای بدین به این گزینه رای بدید:دنی=aria_bala_2004 من و دنی منتظر شما هسیم...نا امیدمون نکنین.... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اینم لینک رای گیری..: http://www.persianpet.org/forum/showthread.php/-22591/index.html?t=22591 دوستون دارم آریا و دنی ![]() ![]() ![]() ![]()
؟؟؟ من آریا هستم... میگم...من یه سگ دارم اسمش دنی هست..ازت میخوام به سگی که واقعا خوشگله رای بدین...من و دنی منتظر رایتیم...فقط یه نگاه کن بهش بعد رای بده...منتظرتم....دودرم نکنیا...دنی میگه من خیلی خوشگلم.... این زیر دوتا لینک گذاشتم.....اولی لینک عکس سگ منه..دومیش هم لینک صفحه رای گیری [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] http://www.persianpet.org/forum/showthread.php/-22591/index.html?t=22591 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 28 کاربر برای این پست سودمند از aria_bala_2004 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2009
43 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
من رفتم بهش رای بدم! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,943 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام آریا جان . وای واقعا خوشکل و با مزه ست دنی . تو اون عکس اولی خیلیییییییییییییییییییییی ی دوستش دارم . خیلی با نمکه فسقلی . مراقبش باش
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2009
43 بار در 10 پست از ایشان تشکر شده است
|
میشه بگی نزادش چیه و چند وقتشه؟؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M@(-)T@B عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,200 بار در 602 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی مموشه به نظر میاد شیطونم باشه درسته؟
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,498 بار در 666 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وایییییییی خیلی نازه - دیر گرفتی اما بهترین رو گرفتی
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
are parisa khanum kheylis hytone bacham
؟؟؟ من آریا هستم... میگم...من یه سگ دارم اسمش دنی هست..ازت میخوام به سگی که واقعا خوشگله رای بدین...من و دنی منتظر رایتیم...فقط یه نگاه کن بهش بعد رای بده...منتظرتم....دودرم نکنیا...دنی میگه من خیلی خوشگلم.... این زیر دوتا لینک گذاشتم.....اولی لینک عکس سگ منه..دومیش هم لینک صفحه رای گیری [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] http://www.persianpet.org/forum/showthread.php/-22591/index.html?t=22591 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
اینم یه عکس دیگه دنی جون من...بهش رای بدینا....
![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
587 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اي جونم . چه ملوس و خوشگله اين دني كوچولو . خصوصا با اون لباس سبزه . خيلي ملوسه . خدا برات حفظش كنه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از barney_0 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران