![]() |
|
|||||||
| تالار گیاهان و خواص دارویی گیاهان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
148 بار در 67 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم گیاه سنبل طیب چرا اینقدر واسه گربه ها جدابه و دیوونشون میکنه و اینکه آیا خوردنش واسشون محدودیتی داره یا نه؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
145 بار در 84 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگه اشکال نداره من جوابتونو بدم.
به این گیاه علاوه بر سنبل طیب علف گربه هم میگن بله همونطور که میگین این گیاه واسه گربه ها خیلی دوست داشتنیه به طوری که قبل از مصرف کلی باهاش ور میرن و اونو به خودشون می مالن،اصولا بچه گربه ها و گربه های پیر واکنشی نسبت به این گیاه ندارن و خوب فقط می خورنش ولی گربه های جوون و بالغ عاشق این گیاهند وعلتش هم میتونه به علت این باشه که این گیاه ضد قارچه و دیدین گربه اونو به خودش میماله و بعدهم آروم می خوردش اگه گربه زیاد این گیاهو مصرف کنه باعث میشه هرچی خورده بالا بیاره و این یکی از خواص این گیاهه یعنی به گربه کمک می کنه تا توپ پشمی رو راحت بالا بیاره یا اگه غذایی خورده که معدشو اذیت می کنه اونو فوری بالا میاره و به حضم راحت غذا کمک میکنه و باعث میشه که حیوون خواب راحتتری داشته باشه و فکر می کنم این دیوونه بازیم به خاطر بویی هست که از این گیاه ساتع میشه و خاصیت دیگش اینه که بنیه و توان گربه رو بالا میبره. میشه ازش جای الیف گیاهی استفاده کرد. امیدوارم مطالب دستو پا شکسته من مفید واقع بشه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
148 بار در 67 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
کاش میشد به شیرا هم از این گیاه بدیم ببینیم عکس العمل اونا چیه!! |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
33,843 بار در 8,349 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از عصاره این گیاه هم اسپره ایی هست که برای به وجد آمدن گربه ها استفاده میشه.
باید آن را به اسباب بازیشون بزنین. و جالب اینکه بعضی از آنها توضیح دادن که ماده بیشتر از نر به وجد و شعف میاد و به صاحب گربه اطمینان داده که اصلآ نگران رفتار عجیب گربه ها نشوند.چون این گذراست و موقتی. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|