![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نهنگ بزرگترین پستاندار کره زمین است که وزن آن به 100 تا 150 تن و طول آن به 25 تا 30 متر میرسد.علت نامگذاری این گونه نهنگ رنگ آبی خاکستری ویژه آن است. قلب بزرگترین نهنگ آبی که تاکنون یافت شده به بزرگی یک خودرو و طول زبان این حیوان به اندازه بدن یک فیل است و همچنین تخمین زده اند که با هوای بازدم این حیوان می توان 2000 بادبادک را باد کرد ! متوسط عمر این جانور 80 سال است و سرعت شگفت انگیز آن تا 22 کیلو متر می رسد .بزرگترین پستاندار زمین در سالهای 5 تا 10 زندگی می تواند تولید مثل می کند و هر 2 تا 3 سال یکبار بچه دار می شود دوره بارداری این حیوان 10 تا 12 ماه طول می کشد . نکته جالب این جاست که غذای اصلی بزرگترین حیوان زمین را پلانگتون ها تشکیل می دهند . موجودات ریزی که میلیون ها عدد از آن ها را می توان راحتی در سطل آبی از دریا جای داد. در تمام اقیانوس ها دیده شده در فصل سرما به سمت آبهای گرم تر مهاجرت می کنند . زمانی حدود 250 هزار نهنگ آبی در اقیانوس آبی وجود داشته امروزه تعداد آنها 1300تا 12000 است که رقم به شدت نگران کننده ای است . به علت سرعت بسیار زیاد این جانور و نیز جثه بزرگش شکار چیان قدیمی نمی توانستند آن را به دام اندازند اما متاسفانه یا اختراع تفنگ های نیزه دار و ساخته شدن کشتی های بزرگ شکار بی رویه نهنگ آبی اغاز شد و تا جایی ادامه یافت که اینک دنیا با خطر انقراض این جانور روبه رو شد . سیر تجاری نهنگ پس از سال 1365 شمسی ممنوع شد. اما فعالان می گویند از ان زمان تا کنون بیش از 20000 نهنگ صید شده که بسیاری از آنها به بهانه های علمی صورت گرفته است طرفداران محیط زیست و فعالان سازمان ملل متحد پس از تلاشهای فراوان توانسته اند موافقت نامه های را مبنی ممنوعیت صید نهنگ ها به امضاء برسانند که البته موارد مختلفی از تخلف در این زمینه دیده می شود .جالب ترین نکته ای که در مورد این حیوان مطرح است خود کشی آن هاست دانشمندان مطمئن نیستند چرا نهنگ ها خود را به ساحل می کشانند تنها سر نخ از پژوهش های گروههای طرفداراز محیط زیست بدست آمده است که معتقدند نوعی امواج صوتی نهنگ ها را به ساحل می کشاند و موجب مرگ آنها می شود به گفته دانشمندان مدارک علمی متقاعد کننده فراوانی وجود دارد که نشان می دهد امواج صوتی با شدت بالا و فرکانس متوسط نیروی دریایی کشورها(به ویژه آمریکا که از آنها برای ردیابی زیر در یایی بدون سر و صدا استفاده می کند)می تواند باعث مرگ یا صدمه دیدن نهنگها و دیگر گونه های زیست دریایی شود.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه خوب شد که به نهنگ آبی هم اشاره کردید . متاسفانه این جانوران زیبا رو با بیرحمی میکشند
. بیشتر تعداد قتل عام نهنگها در دنیا توسط دولت ژاپن انجام میشه . کشتی های به اصطلاح تحقیقاتی ژاپن سراسر اقیانوس های سطح زمین رو برای شکار نهنگ ها طی میکنند و هرجا که پیداشون بکنند بیدرنگ میکشنشون . اعتراضهای پیاپی سازمان های دفاع از حقوق حیوانات رو هم اصلا قبول نمیکنند و چنانچه در مطلب بالا بیان شد اصرار میکنند که برای اهداف تحقیقاتی این نهنگ ها رو قتل عام میکنند . جالب اینجاست که بعد از به اصطلاح تحقیقاتشون ، گوشت این حیوانات مظلوم رو با قیمت گزافی میفروشند !چند ماه قبل یک تصویر از صحنه ای از شکار نهنگ در روزنامه ها چاپ شد که قلب همهء دوستداران حیوانات رو شکست و همه طرفداران حقوق حیوانات و حیات وحش رو به شدت ناراحت کرد . صحنه ای از به قتل رسیدن و شکار یک نهنگ مادر و نوزاد کوچولوش با هم . لینک تصویرش رو میزارم اینجا اگر دلش رو داشنید برید ببینید ... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] گروه های سبز و سازمانهای حمایت از حقوق حیوانات آروم نشستند و هرجا که این کشتی های غول پیکر صید نهنگ میرن ، دنبالشون میرند و اعتراضشون رو به طرق مختلف مثلا با چسپیدن به لاشهء نهنگ صیدشده بیان میکنند . صیاد ها هم از بالای کشتی با فشار آب می پاشند روشون ... اگر خواسنید تو گوگل سرچ کنید Whaling تا عکسهای شکار نهنگ رو ببینید .... وحشتناکه ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای من تنها ضعفی که دارم روی نهنگه...واقعا ازش میترسم !!!
نمیدونم چرا توی تلویزیون هم میبینم گریه ام میگیره !!! تو آب باشم و اسمش بیاد از آب میام بیرون !!! ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mania عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
263 بار در 115 پست از ایشان تشکر شده است
|
من خیلی نهنگهارودوست دارم شبیه ترین آبزیان به انسانندکاش یه نوع کوچیکش بودکه میتونستم نگه دارم
(امان ازدست این شرقیها که نمیتونندازشکمشون بگذرند)
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از NARAQI110 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2008
2,158 بار در 522 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم با دوست خوبم موافقم نهنگها موجودات مهربونی هستند
چه کسی می گوید که گرانی اینجاست؟ دورِه ارزانیست! چه شرافت ارزان ... تن عریان ارزان ... و دروغ از همه چیز ارزان تر !!! آبرو قیمت یک تکه نان ... و چه تخفیف بزرگی خورده قیمت هر انسان شاد زی.....مهر افزون.....سپندار یار |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از shilan عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|