![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
24 ساعت پیش خبردار شدیم که تعدادی بچه گربه بزودی به دانشکده دامپزشکی سپرده خواهند شد که البته جهت تشریح از آنها استفاده خواهد شد .
تنها با یک اطلاع رسانی ساده در عرض 24 ساعت برای 10 گربه حامیان دائم یا موقت اعلام آمادگی کردند. مطلبی که می خوانید هم به جهت تشکری کوچک از انسانهایی بزرگ است و هم به دلیل امیدواری دادن به خودم و سایر دوستان این سایت که هنوز هم هستند کسانی که بجز خودشان احترام برای موجودیت سایر موجودات قائل هستند و چه نزدیکند . در کنار ما از تمام یاران پرشین پت بابت تمام دوستیهایشان و انسانیتشان ممنونم . تشکر ویژه از کاربران محترم elika- Emitis_sssss یک تشکر صمیمانه از ادمین سایت دکتر انزانی بابت پیگیریهای مستمرشون و به دلیل روح مهربانشان
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,556 بار در 5,719 پست از ایشان تشکر شده است
|
ممنون از همه بزرگواران ممنون از یلدای عزیز لیلا گرامی و همه عزیزان دست همه شما بزرگواران را می بوسم و بار دیگر ثابت شد هیج حامی حیوانات جز شما سروران وجود ندارد و انجمنهای اسمی کارشون بیشتر یه اسمه و لا غیر و محلی برای تامین حیوانات که کالبد گشایی شه ! !! و نشون دادید که بزرگواری شما عزیزان بسیار وصف ناپذیر است
درود به شرف ههمه کاربران فهیم مای پت درود به شما حامیان واقعی که با دست خالی بدون نام ادعا بدون اینکه هیچ ارگانی حمایت کنه و در جراید بیدلیل اسم خودتان را مطرح کنید این چنین به داد حیوانات میرسید اجازه ندادید حیوانات بیسرپناه کشته شوند فقط میگویم دستان را میبوسیم خدای حیوانات را شاد نمودید ساویس انزانی 1888/5/6
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مديريت اجراي بازرسي مقاله هاي تخصصي - - کمک به حیوانات بی سرپرست, معرفی حیوانات خانگی خود
![]() تاریخ عضویت: Jul 2006
1,935 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
|
یلدا جان واقعا دلم میخواست اینجا بگم که خیلی داری زحمت میکشی.
از sssss - elika - emitis خیلی ممنونم و از همه کسانی که کمک کردن. من از نزدیک هم شاهد هستم که یلدا جان و لیلا جان ، چقدر زحمت میکشید چه برای حیوانات خودتون و بیشتر برای حیوانات بی سرپرست . من یکی رو تاحالا چند بار شرمنده کردید با کمک هاتون. کاش میتونستم بهتون کمک کنم . ولی خدا میدونه تاحالا چند تا حیوون بیچاره رو شما نجات دادین و کمک کردین . بازم خیلی خیلی از همتون ممنونم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کاری, انسانهایی, بزرگ, بزرگتر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|