![]() |
|
|||||||
| حیات وحش |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,204 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]لاماها گونه*هایی از [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] هستند که در [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] زندگی می**کنند. لاماها دارای کوهان نیستند. لاماها در گذشته به طور گسترده از سوی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و دیگر بومیان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به عنوان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] استفاده میشدند. هم اکنون نیز در [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] هنوز از این حیوان برای بارکشی، تولید گوشت و پشم استفاده میشود. چهار دسته لاما وجود دارد که به معروفترین آنها لاما گفته می*شود.
[IMG]file:///D:/Users/trex/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]گواناکو حیوانی است از راسته زوج*سمان (Artiodactyla) خانواده شترسانان (Camelidae) که گونه*ایی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] است و در [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] زندگی می**کند. مانند [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] وحشی است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] گواناکو یکی از نرمترین کرکها می*باشد که از [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نیز گرانتر است. ویکونیا (vicuña) جانوری از راسته جفت*سُمان[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] است. این جانور گونه*ایی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] است که در [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] زندگی می**کند. مانند [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] وحشی است. از دیگر لاماها کوچک*تر است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویکونیا نرمترین، لطیفترین و گرانترین کرک جهان می*باشد. آلپاکا (نام علمی: Vicugna pacos) گونه*ایی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] است که در [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] زندگی می*کند. مانند لامای معمولی اهلی است. پشم آلپاکا از پشم لاما نرمتر است. بهای مرغوب*ترین پشم آلپاکا نزدیک به بهای [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] معمولی است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,204 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عکس های زیر عکس های لاما هاست
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از محمد101 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه موجود زیبا و دوست داشتنی ایه !
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا خوشگله...من نمیدونم چرا به لاما و شتر و اینا علاقه زیادی دارم...دست خودم نیستا...دوست دارم دیگه !!!
یه مدت که گیر داده بودم باید برام شتر بخرین ! ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من لاماها را خیلی دوست دارم.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|