![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
80 بار در 26 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
يلدا جان سلام
يه سگ ولگرد تو محله ما اومده فكر كنم 2 سالشه. تنهاست. لطفا براي نجاتش يه فكري بكنيم تا شهرداري نكشدنش منتظر خبري از شما هستم ويرايش مدير :دوست عزيز بر طبق قوانين سايت لطفا فارسي تايپ كنيد ویرایش توسط Daniz : 25th July 2009 در ساعت 09:40 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از hengame عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سلام يلدا خانم يه سگ ولگرد حدودا" دو ساله به محله ما اومده حالت افسرده و مريض داره و يه گوشه كز ميكنه من بهش غذا ميدم ولي ميترسم كه به شهرداري خبر بدهند و بكشنش لطفا" جهت حمايت از اين سگ معصوم و بي پناه به من بگوئيد چه كنم شماره تماس من 09126188198 با تشكر
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از hengame عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,355 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هنگامه خانم امکانش نیست سگ را ببرید خانه تا از طریق همین تالار برایش یک صاحب خوب پیدا کنیم؟؟ کدام منطقه هستید؟؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jan 2009
1,130 بار در 317 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
حیونی مواظب باش اون منم چند ماه پیش همچین پستی زدم ولی شهرداری با تیر زدش
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
يلدا خانم من نميتونم ببرم خونمون چون هم گربه دارم و هم منزلم آپارتمانه و هم اينكه سگ بدنش داره زخمهاي ريز ميزنه و ميخواره هنوز هم اين سگ بي پناه در ميدونها نارمك آواره است و همسايه ها هم به شهرداري زنگ زدن ولي شهرداري پيداش نكرده چون بيشتر شبها تو ميدون ما پيداش ميشه من به خانم اثني عشري هم زنگ زدم و خواهش كردم كه اونو ببره و لي ايشون گفتند كه منطقه نگهداريشون پره نميدونم براي اين حيونهاي بي پناه بايد فكري كرد بايد همه ما حيوان دوستها سميناري ترتيب بديم منطقه اي رو بگيريم هزينه هائي رو جمع آوري كنيم كه خودمون بتونيم اين گربه ها و حيونهاي بيچاره را با كمك دامپزشكهاي محترم كمك و ياري كنيم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2009
174 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من هنگامه جان تو این دنیایی که روزانه میلیونها مرغ و جوجه سر از تنشان جدا میشود, میلیاردها آبزی برای مصارف غذایی و پزشکی و برای بازی کردن بچه ها از زادگاه خود (دریا) دزدیده میشود و هر سال چندین نسل از حیوانات از روی زمین منقرض میشوند فکر نمیکنم که این انسان جاه طلب که حتی از کشتار همنوع خود دریغ نمیکنه بیاد و نگران یک سگ باشه
شما هم زیاد خودتو ناراحت نکن یه گدا هیچ وقت شاه نمیشه اون سگه بیچاره هم محکوم به زندگی در میان آشغالها و بیابونهاست و نهایتا سزاوار مرگ. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| nejat, sag, كمك, ولگرد, velgard, به, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|