![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
286 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پدر ! مادر! من سگ می خواهم! مدت هاست که فقط یک چیز می خواهم! یک سگ! اما همه با خواسته من مخالفند! مادر تو گفتی نه! گفتی سگ نجس است . نمی دانم چطور به خود اجازه دادید که سگ، آفریده خدا را نجس بنامید. مادر اگر من غذایی که تو با زحمت و مشقت فراوان پخته ایی را تهوع آور بخوانم چه احساسی خواهی داشت؟ مادر تو گفتی جایی که سگ پای گذارد نماز نمی توان خواند! اما مادرم جایی که ما نماز می خوانیم ، دروغ هم می گوییم، دل هم می شکنیم، غیبت هم می کنیم و هزار و یک کار دیگر ... آیا جایی که دروغ می گویی می شود نماز خواند؟ پدر، تو می گویی که سگ قابل اطمینان نیست، وحشی است و هر لحظه امکان دارد به ما حمله کند! اما پدر، کدام یک از ما قابل طمینان هستیم؟ پدرم سگ ها تنها سلاحشان دندانشان است اما ما چه؟ به همه چیز مجهزیم. دروغ، حیله، زجر، چاقو، اسلحه، ظلم، فساد، غیبت مگر اینها خطرناک تر نیستند؟ پدرم اگر به سگ فقط یک بار محبت کنیم و فقط یک بار به سگ غذا بدهیم تا مدت ها و شاید تا پایان عمرش به ما وفادار خواهد بود. ولی پدرم انسان های زیادی میشناسم که سالها با هم رفاقت دارند، نان و نمک یکدیگر را می خورند و ناگهان سر پول! مقام! شهرت! و.. به جان هم می افتند. چاقو به جسم و به روح هم فرو می کنند! پدرم من ترجیح می دهم یک سگ مرا گاز بگیرد تا اینکه دوست چندین ساله ام چاقو به قلب وجسمم فرو کند! مادرم تو میگوئی سگ کثیف است اما مگر کثافت برخی یا بهتر بگویم خیلی از ما انسانها بیشتر از سگ ها نیست؟ مادرم گفتنش عرق شرم را بر پیشانی هر انسانی می نشاند اما تو خود مگر نمی دانی بسیارند زنان شوهر داری که شب ها تنشان بوی تن مرد دیگری می دهد؟ تو خود بگو ، کثافت کدام یک بیشتر است؟ مادرم تو خود بگو کثیفی مردی که با نیروی مواد مخدر بر پا ایستاده و با تاثیر شراب لبخند به لب دارد بیشتر است یا یک سگ؟ برادرم تو گفتی چرا سگ؟ برای خود دوستی وفادار بیاب و از تنهایی خلاص شو. اما براستی وفای سگ بیشتر است یا ما؟ چیزی از وفاداری سگ می دانی؟ برادرم من اکنون یک انسان پول دار هستم و تعداد زیادی دوست و رفیق دارم .اما برادر، نمی دانم اگر فردا پول هایم به باد رفت آنوقت هم دوستانم جویای حال من خواهند بود؟ جواب این سوال را نمی دانم اما مطمئن هستم که پولدار و فقیر بودن صاحب برای سگ مهم نیست . او همیشه یه صاحب خود وفادار خواهد بود! برادرم مدت ها قبل من سه دوست، سه رفیق داشتم. کلی با هم رفت و آمد داشتیم. مدت زیادی با هم دوست بودیم تا اینکه زمان رفتن به دانشگاه رسید. هر سه ی آنها در دانشگاه پذیرفته شدند اما من به دانشگاه نرفتم! کم کم آنها تحصیلاتشان بالا رفت و من همان دیپلم! روابطمان کمتر شد و گه گاه تلفنی حال من را جویا بودن و این ارتباط مدتی بعد به پیامک خلاصه شد و بعد تک زنگ و بعد تمام شد! آری آنها من را در شأن رفاقت با خود نمی دانستند! برادر! برای یک سگ شأن و منزلت صاحبش مهم است؟ برادرم تو هر وقت سگت را صدا کنی به سمتت خواهد آمد اما مطمئن باش وقت بی پولی، وقت نیاز ،کمتر کسی از دوستانت جواب تلفن تو را خواهند داد! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 18 کاربر برای این پست سودمند از mohammadaram عزیز تشکر کرده اند: | elnur, emotion, fifi, LilLi, M.A, nastaran_2009, night_dream, PISHI PARSA, Pooryia_khan, rain man, slmz, tabasom, نیما, ژنوسا, پگاه, پریا, venus7, عاشق گربه |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jun 2009
1,543 بار در 431 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
متن فوق العاده قشنگی بود
منم مشکل تورو دارم یه جورایی
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از emotion عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2006
146 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوست عزيز نمي دانم شما كار نويسندگي مي كنيد يا خير؟
اگر مي كنيد فكر مي كنم اغازي خوش است. خوش است زيرا با تمام احساست به نوشتن پرداختي. اما من كه خوب يافتم هدفت از نگاشتن چنين مطلبي چيست. محمد جان بدان كه تو با نگه داشتن سگ ارزوهايت تمام نمي شود. تو متناسب با زمان فكر مي كني. و اقتضاي حال است كه ارزوي داشتن سگ را داري. محمد جان بدان تمام مخلوقات خدا ناب و بكر هستند. چرا مبادرت به نگه داري ازپرنده اي نمي كني؟ باور كن تمام مخلوقات بي زبان خدا از ما زبان دار ها بهتر هستند. من هم روزي مانند تو چنين ارزويي داشتم. اما مشكل من از نوع شما نبود نوعي ديگر. اما گذشت.... به خاطر اين روده درازي من را ببخش. يادت باشه: خوب كسي خدا شده |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از koorosh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
286 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کوروش جان با سلام
دوست عزیز هدف من از نوشتن این مطلب تنها پرداختن به یک آرزو نبود! بهانه ایی یافته بودم که حرفها و کنایه ها و گوشزد هایی را در قالب یک آرزو نمایان کنم! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط پریا : 25th July 2009 در ساعت 01:48 PM. دلیل: قرار دادن لینک شخصی برخلاف قوانین تالار است |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mohammadaram عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
1,401 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام محمد جان من هم مشکل شما را دارم عجب مطلبی بود من حدود یک سالی است که به پدرم می گم سگ می خوام ولی میگه نه مادرم را راضی کردم ولی پدرم را نمیشه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از rain man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,943 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
محمد جان خیلی زیبا نوشتی و احساست قابل تحسینه . اما بدون اگر شرایط برای آوردن سگ در کنارت محیا نباشه ، با آمدن اون سگ نه تو خوشحال خواهی شد نه او . و مشکلات چند برابر میشه . اگر خانواده ناراضی باشن نگهداریش خیلی سخت میشه.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2009
1,184 بار در 419 پست از ایشان تشکر شده است
|
عجب دست به انشایی داری
"زندگی زیبا که نیست مسخره هم هست" هیتلر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تو وبلاگم مطالب جالب و به درد بخور زیاده حتما ببینیدش. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از undead عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
1,669 بار در 409 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی با احساس نوشتی
منم مشکل تورو دارم طوری که وقتی بیخیال سگ شدم و گربه می خوام هم برام نمی گیرن امیدوارم تو کارت موفق باشی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از tabasom عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2009
695 بار در 184 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قلم زیبایی دارید
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از night_dream عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بسيار زيبا بود
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, می, مادر, پدر, خواهم, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |