![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
85 بار در 47 پست از ایشان تشکر شده است
|
با سلام به همه اعضای تالار پرشین پت
همانگونه که میدانید طرح عقیم سازی گربه در حال اجراست عده ای این طرح را بسیار خوب و پسندیده می اند و عده ای هم این طرح را خیانت به حیوان ها و محروم کردن آنها از حس غریزی شان میدانند حال از شما سوال میکنیم نطزاتان چیست ؟؟
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2006
15 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوستانی که موافق نیستند صداشون از جای گرم در میاد. اگه چند روز گربه ها ای خیابونی رو زیر نظر بگیرند ویاچند دفعه در رابطه با مشکلات اونها توی کوچه ها راه بیافتند به شدت از این کار استقبال میکنن .چون میبینند که چه مشقاتی رو متحمل میشن.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از roya عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
15 بار در 5 پست از ایشان تشکر شده است
|
به نظر من اصلا جای بحث نداره چون در این صورت خود حیوان هم به مراتب راحت تر زندگی میکنه . این رو از من که عمری رو با حیوانات گذرانده ام بیذ رید. به نظر من در شرایط فعلی آدمها رو هم باید عقیم کرد...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
با سلام
من با اين طرح كاملا موافق هستم اما از كساني كه مي خواهند از روي دلسوزي حيواني را به تيغ جراحي بسپارند تقاضا مي كنم دقت كنند و به هر كسي اعتماد نكنند و در مورد جراح مورد نظر و محل و لولزم و شيوه جراحي تحقيق كنند و بعد اختيار حيوان را به دست پزشك مورد نظر بدهند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان من معتقدم اگر طرح عقیم سازی گربه ها بخواهد به تنهایی اجرا شود نه تنها مفید نخواهد بود بلکه نشاندهنده خودخواهی و حماقت نوع بشر خواهد بود اگر عقیم سازی در شرایطی انجام شود که بطور مثال مرکزی یا پارکی برای زندگی گربه ها فراهم شود تا تعدادی که در آنجا زندگی می کنند با حمایت ارگانها و نهاد های دولتی و خیریه بتوانند نسل خود را حفظ نمایند ، بسیار هم مفید خواهد بود زیرا هم گربه ها از بدبختی و آوارگی در کوچه و خیابانها نجات می یابند و هم افرادی که تمایل به داشتن حیوان خانگی دارند ولی در منزل امکان نگهداری از آنها را به هر دلیل ندارند می توانند سرپرستی یک یا چند تا از آنها را به عهده بگیرند و حتی در شرایطی آنها را در ایامی که برایشان مقدور است آنها را به خانه و یا تفریح ببرند در این شرایط هم از انقراض نسل این موجود زیبا خودداری می شود و هم دوستداران بی امکانات نظیر بنده می توانند سهم خود را درنگهداری و مراقبت از آنچه به امانت در اختیار ماست ادا نمایند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2006
2 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
من خودم با این طرح از نزدیک فعالیت و آشنایی دارم. طرح خوبی هست و هیچ جای نگرانی برای به خطر افتادن نسل گربه ها نیست. زیرا که به حتم با همه تلاش ها ی انجمن حمایت از حیوانات و سایر دوستان دامپزشک همه گربه های تهران عقیم نمیشوند و امکان این کار هم نیست.
در جواب امیتیس هم اگر علاقه و امکان این که از بچه گربه هایی بی سرپرست نگه داری کنید حتما با من تماس بگیرید که در حال حاضر تعدادی برای واگزاری در لیست انجمن موجود می باشد. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
طرح بسیار خوبیه و به نظر من همه ی شهروندان و دوستداران حیوانات باید در این کار مشارکت کنند ...
به امید موفقیت بیشتر برای دوستداران حیوانات
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|