![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این هم چند حرکت ساده که اگر روزانه و مداوم انجامشون بدی ضرر نمی کنی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
. . ماهی قرمز نخرید سهم این قرمز زیبا ، تنگ شیشه ای نیست ![]() . . . ![]() اون حیوون کوچولو می تونه نیمه گمشده ای از زندگی تو باشه .. ویرایش توسط پریا : 16th July 2009 در ساعت 09:00 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2009
870 بار در 263 پست از ایشان تشکر شده است
|
مرسی پریا جون . خیلی مفید بود . این کارا باعث لاغری و سفت شدن ماهیچه ها میشه در ناحی ه ی پهلو و شکم میشه . اگر 1 ماه هر روز این ورزشات رو حتی روزی 5 تا انجام بدیم بسیار موثره . ممنون . من از فردا شروع میکنم!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از lnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسی الناز جون . خدا قوت دخمل خوب . من هم حتما اینکارو انجام میدم . البته فردا صبح که باید میشل رو ببرم پیاده روی . بچم چند روزه نرفته بیرون . همش توی حیاطه .
اگه زودتر بیدار شدم خوب کاری نداره که . اول ورزش بعد پیاده روی ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فکر, می, چاقی, ورزش, کن, کنی, اگه, خوب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|