![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
9 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
لطفا قبل از فحش دادن به من شرایط این بچه گربه را بخونید.
امروز یک بچه گربه تو حیاط دیدم که از یک چشم کور بود و مرتبا میو میو میکرد. به ظاهرش می خورد که مریض باشه. من کمی گوشت مرغ پخته بهش دادم و یکی از همسایه ها برایش یک کاسه شیر برد و تو باغچه گذاشت. بعدش گویا بچه گربه از درخت بالا رفته و افتاده زمین. الان فقط توسط دو تا پای جلوییاش، خودش را تو باغچه این ور اون ور می کشه. واقعا صحنه دردناکیه. دو پای عقبش کاملا از کار افتاده. تنها راهی که به نظر من میاد اینه که یک جوری بدون درد راحتش کرد. هم مریضه،هم چشمش کوره و عفونت داره و هم دو پای عقبش از کار افتاده یا شکسته. هر موقع هم کسی را میبینه میو میو میکنه. من به هیچ وجه امکان نگهداری یا مراقبت از اون را ندارم. خانم خونه به شدت حتی با هر گونه تماس با حیواناتی به غیر از پرندگان مخالفه. چه برسه به اینکه بخواهیم ازشون نگه داری کنیم. حتی من هم باید موهای بدنم را کنترل کنم تا تو خونه نریزند(Philips BodyGroom). چه برسه به گربه. سر خرید یک همستر کار به جاهای به شدت باریک کشید که آخر سر من کوتاه اومدم. البته فقط با حضور اونها تو خونه مخالفه. آزارش به مورچه هم نمیرسه. الان هم به شدت با کشتن این بچه گربه مخالفه. اگر کسی دارویی را میشناسه که بشه این بچه گربه را راحت کرد به من بگه. پ.ن.: مطمئن باشید کسی اذیتش نکرده. گربه های این محله اصلا از آدمها نمیترسند. این ما هستیم که باید راه خودمون را کج کنیم و از پیاده رو به خیابون برویم. چون گربه ای که تو پیاده رو دراز کشیده حاضر نیست خودش را جمع و جور کنه. یکی دیگه از گربه ها هست که موقعی که زایمان می کنه یک قسمت از کوچه برای اون میشه و کسی حق نداره از اونجا عبور کنه. همه اینها به این علت است که اینجا کسی گربه ها را اذیت نمی کنه و اونها هم از آدمها نمی ترسند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از drfaust عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,410 بار در 2,450 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز
بهتره ابتدا یک کارشناس (دامپزشک) جانور را معاینه کنه و بعد در رابطه با سرنوشت جانور تصمیم گیری بشه. اگر امکان درمان نباشه دامپزشک خیلی راحت و بدون درد جانور را براتون یوتونایز می کنه.
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از حامی حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,131 بار در 461 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام. من هم 2 ماه پيش يه بچه گربه اي كه تازه يه كم از اوني كه شما ميگيد بهتر بودو بردم دكتر . كلي دوا درمون كردم. اما اون يه بيماري عفونيه كه مستقيما ريه و مغز و قلب گربه هارو درگير ميكنه و كشنده ست .من هم 100% با نظر پتا موافقم. لطفا سريع ببرينش دكتر .متاسفم
عسل مامان، لیچی من! یادته پارسال این روزا با ما اومدی ماه عسل؟ یادته چقدر خوش گذشت؟ خوشکل من کاش منو تنها نمیذاشتی. چقدر سال88 با من بد کرد که تو رو از من گرفت. منتظر باش تا بیام پیشت عزیز دلم. خرگوشک سراپا نیکی من |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از سپيده ي مهرباني عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,764 بار در 1,990 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درسته خیلی زود ببریدش پیش دامپزشک . این نه به خاطر افتادن از درخت هست نه کار انسانها این کار یک گربه بالغ نر یا یک ماده که یکم وحشی هست . معمولا گربه های بالغ یا از بچه گربه ها فرار میکنن یا میزننش . من دقیقا همچین تجربه ای داشتم اون گربه ممکنه ستون فقراتش از قسمت کمر آسیب دیده باشه که در این صورت خودش تا یک روز و نیم دیگه میمیره ولی چه بهتر که شما زود تر ببریدش دکتر تا اگه لازمه بکشنش تا کمتر عذاب بکشه . یادتون باشه به دکتر یاد آوری کنید که اول بیهوشش کنه بعد حالا هرچی میخواد برای کشتنش بهش تزریق کنه . شاید هزینش بیشتر بشه ولی مطمئنا دردش نمیاد . در مورد چشمش هم مطمئن باشی چشمش خوب میشده چشم گربه ها وقتی عفونت میگیره ضاهرش خیلی ترسناک میشه و همه فکر میکنن کوره ولی تا مرحله های خیلی پیشرفته هم اگه رفته باشه هنوز خوب میشه . البته اصل کمرشه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,764 بار در 1,990 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
![]()
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2009
1,025 بار در 271 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم یه روز وقتی خیلی بچه بودم یه بچه گربه توی جوب دیدم که کرمها افتاده بودن به جونش.
نجاتش دادم همراه داییم .بعد داییم درمانش کرد تمیزش کردیم و قرص ضد انگل توی شیرش ریختیم .من ازش نگه داری کردم و اون هی بزرگ و بزرگ تر شد.چند رنگ بود سفید مشکی و قهوه ای چشماش هم سبز بود.اسمشو گذاشتم جیو.بابام بهش می گفت جیپیلیکس. بچه هاشم توی خونه ی ما به دنیا اومدن.اما بعدش یهو غیبش زد فهمیدم همسایه هامون بردن ولش کردن توی یه خرابه اخه باغچه رو داغون کرده بود...تا مدتها گریه می کردم اما جیو رفته بود....برای همیشه... ![]() ![]() حالا هم پیشنهاد می کنم ببریش پیش یه آدم متخصص.تا اون تصمیم بگیره.خبرش رو هم بهمون بده.این گربه شدیدا منو یاد جیو انداخت...
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از dushez عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| یک, گربه, اتانازي, اتانازی, بچه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|