![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
2,256 بار در 603 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرد بيکاري براي سِمَتِ آبدارچي در مايکروسافت تقاضا داد. رئيس هيئت مديره مصاحبهش کرد و تميز کردن زمينش رو - به عنوان نمونه کار- ديد و گفت: «شما استخدام شدين، آدرس ايميلتون رو بدين تا فرمهاي مربوطه رو واسه تون بفرستم تا پر کنين و همينطور تاريخي که بايد کار رو شروع کنين...
مرد جواب داد: «اما من کامپيوتر ندارم، ايميل هم ندارم!» رئيس هيئت مديره گفت: «متأسفم. اگه ايميل ندارين، يعني شما وجود خارجي ندارين. و کسي که وجود خارجي نداره، شغل هم نميتونه داشته باشه.» مرد در کمال نوميدي اونجا رو ترک کرد. نميدونست با تنها 10 دلاري که در جيبش داشت چه کار کنه. تصميم گرفت به سوپرمارکتي بره و يک صندوق 10 کيلويي گوجه فرنگي بخره. يعد خونه به خونه گشت و گوجه فرنگيها رو فروخت. در کمتر از دو ساعت، تونست سرمايهش رو دو برابر کنه. اين عمل رو سه بار تکرار کرد و با 60 دلار به خونه برگشت. مرد فهميد ميتونه به اين طريق زندگيش رو بگذرونه، و شروع کرد به اين که هر روز زودتر بره و ديرتر برگرده خونه. در نتيجه پولش هر روز دو يا سه برابر ميشد. به زودي يه گاري خريد، بعد يه کاميون، و به زودي ناوگان خودش رو در خط ترانزيت (پخش محصولات) داشت .... پنج?سال بعد، مرد ديگه يکي از بزرگترين خرده فروشان امريکاست. شروع کرد تا براي آيندهي خانوادهش برنامه ربزي کنه، و تصميم گرفت بيمه عمر بگيره. به يه نمايندگي بيمه زنگ زد و سرويسي رو انتخاب کرد. وقتي صحبت شون به نتيجه رسيد، نماينده بيمه از آدرس ايميل مرد پرسيد. مرد جواب داد: «من ايميل ندارم.» نماينده بيمه با کنجکاوي پرسيد: «شما ايميل ندارين، ولي با اين حال تونستين يک امپراتوري در شغل خودتون به وجود بيارين.. ميتونين فکر کنين به کجاها ميرسيدين اگه يه ايميل هم داشتين؟» مرد براي مدتي فکر کرد و گفت: آره! احتمالاً ميشدم يه آبدارچي در شرکت مايکروسافت.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از Soltan عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,670 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
افراد اين چنيني كه با پشتكار و خلاقيت و زحمت به موقعيتهاي زيادي دست پيدا كردن كم نيست حتي بعضي هاشون از نظر سطح سواد پائين هم بودن!اتفاقا چقد خوب شد كه ايميل نداشت
![]()
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
ویرایش توسط peta : 10th July 2009 در ساعت 04:51 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jun 2009
1,533 بار در 429 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جالب بود
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از emotion عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jul 2009
1,129 بار در 309 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واااااااای چی خشنگ بود
من که خیلی حال کردم ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Iman-Emperatour عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2009
1,025 بار در 271 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی قشنگ و خوندنی بود...پر از حرف بود از جنس سکوت...دستت درد نکنه سلطان...
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از dushez عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2009
379 بار در 104 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کسی برایان تریسی رامیشناسه؟اون هم اول مثل این مرد گرفتار بدبختی بود ولی با برنامه ریزی زندگیش تونست یکی از بزرگ ترین مدیران صنایع غذایی جهان بشه.
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از دوستدار حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مايکروسافت, آبدارچي, جالب, داستان, در, شرکت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|