![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سلام . اینجا تجربه ی شخصیمونو از شستشو و حمام کردن سگی که داریم در اختیار دیگران میذاریم تا اگر هم اشتباهی در این مورد داریم بدینوسیله تصحییح بشه. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 15 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
موردی که من در حمام کردن میشل با اون مواجه هستم ، زمانی هست که باید برای شستشوی صورت و پوزه اش اقدام کنم . میشل از این موضوع ناراحت میشه و شروع به قر زدن می کنه و گاهی هم حالت گاز گرفتن و پرخاش به خودش می گیره . البته با حوصله و وقت بیشتر تسلیم میشه و اجازه میده اینکارو انجام بدم . اما خوب سر این موضوع زیاد با هم دعوامون میشه البته بدون کتک کاری !
در مراحل دیگه میشل به حرف من گوش میده و آروم میشینه فقط از طولانی شدن حمام بدش میاد و آب گرم اذیتش می کنه اگر طول بکشه . چون دمای بدن سگ در این حالت بالا میره . باید در انتخاب دمای متعادل برای آب در این مواقع بسیار دقت کرد.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 11 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شستن هاپو کوچولوها باز خیلی راحت تر از شستن سگهای بزرگ است. من برای شستن سگهام از قسمت پشتشون شروع می کنم و آخرین لحظه صورتشان را می شورم، اینجوری راحت تر است.
ولی برای شستشوی توتو خانم که بزرگ است اول آن را با قلاده به جایی می بندم تا فرار نکند و بعد می شورمش ...خیلی وقتها طفلکی با اینکه از آب گرم استفاده می کنم میلرزد.. م برای جلوگیری از این حالتش بغلش می کنم بعد از حمام هم باید خیلی دقت کرد تا گوش سگها کاملاً خشک بشود، برای توله ها میشد از گذاشتن پنبه در گوشها استفاده کرد.گذشته از مشقتهای سگ شویی، شاد شدن بعد از حمام و خل بازیهای بعدشان خیلی خنده دار است. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شستن سگها به مراتب آسونتر از شستن گربه هاست.البته من هميشه داخل گوششون پنبه ميذاشتم چون موقع شستن سر و صورت بازيگوشي ميكردن و امكان اينكه آب داخل گوششون بره بود.
شستشوي پت هم بستگي به وضعيت سلامت اون داره.اگه پت درگير كك باشه بايد از سر شروع به خيس كردن و شستشو كرد در غير اينصور اگه از بدن شروع به شستشو كنيم احتمال فرار ككها به قسمت سر و نفوذ به داخل گوش و مشكلات بعدي وجود داره. منم مشكل مشابه پريا رو با يكي از سگهام داشتم از شستن صورت متنفر بود. عشق سگها به آب تني هم گاهي كار دست آدم ميده وقتي شيطنتشو گل ميكنه وموقع شستشو شروع ميكنن تكون دادن بدنشون و اون وقت اگر هنوز خوب شامپو نكرده باشي مجبوري دوباره كاري كني ![]()
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واي ياسمين جون راست ميگي فلفل كهاز حموم مياد عين ديوونه ها فقط ميدود الانم كه موهاشو كوتاه كردم ديگه سشوارش نميزنم مي ذارم خودش خشك بشه كه خنك هم بشه اونوقت سرعتش به 3 برابر ميرسه .
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
284 بار در 57 پست از ایشان تشکر شده است
|
والا نمیدونم این موضوع رو میدونید یا نه اما من به شخصه نمیدونستم و شامپو پوپی رو روی دستم میریختم و میشستم اونو اما دکتر گفت شامپو رو داخل تشت یا ظرفی بریزم خوب که کف کرد کفشو با یه ابری چیزی بکشم رو بدن اش و اینجوری بشورم اش -پوپی هم مثل 2 تا دوست دیگمون از شستن پوزه اش متنفره و صورت شو میشورم فرار میکنه و از حموم میام همچین پروار میشه و میدو -اینقدر تند میدو که نمیتونی بگیریشی
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ولي لفل براي شستن مقاومت نميكنه ميذارمش تو وان تا آخر حموم ميشينه تا من حوله تنش كنم و بغلش كنم و اصلا اذيت نميكنه خدا رو شكر
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
402 بار در 125 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای بنجب هم وقتی می شورمش اولش اصلا تکون نمی خوره انگار خشک شده البته فکر کنم از ادب نیست 1 کمی می ترسه اما تا صورتشو می شورم خرناس می کشه و گاز می گیره عصبانی می شه منم آروم آروم می شورم اما اصلا دوست نداره خشکش کنم حوله رو هی گاز می گیره می کشه از زیره سشوار هم در می ره
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از parastesh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از صداي سشوار بيشترشون ميترسن.من خودمو راحت كردم يه خشكن مخصوص گرفتم كه صدا نداره و خوبيش اينه كه رو زمين ميذاري و پره هاش در جهت هاي مختلف حركت ميكنه و حرارت رو به همه طرف پخش ميكنه و فقط بايد برس و حوله دستم باشه و خشك كنم
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی