![]() |
|
|||||||
| معرفی حیوانات خانگی خود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
2,565 بار در 621 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام خواستم اینجا فرزند دلبندم رو که حاظرم به جرات بگم حیرت انگیز ترین سگیه که تا بحال دیدم رو بهتون معرفی کنم فوق العاده مهربون با ادب متولد 25.2.80 اما بر عکس سنش خیلی سرو حاله عاشق بچه هاست و این که یکی ماسازش بده داخل فستیواله دوره دوم مسابقات هم صفحه سوم شرکت کرده که داره میره تمام امتیازات رو از آن خودش کنه یه چند تا عکس هم ازش می ذارم تا بعد نظراتتونم بگید خیلی خوشحال میشم
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 54 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: | afshinhemmati, aisa, albos, ati, aysan, azita, bahram.1351, barny_barfy, bita.b.m, dalmation, dooni66 , dvd-yar-man, evil, hooman_sh, hrc123, jassmin, khashayar_poryamin, lnaz, magi, majid ha, manoo, marjanz, mehrsa, meshkyvapany, MiloO, minamini, more575, My PeT, natasha, Navid_Bobby, nazanin.asaly, night_dream, panahi, pangool, Parisa m, Parparak, reza1980, sara_tokli, Soltan, sssssss, tabasom, tina666, undead, فرشاد_لیچی, یورک شایر, کوروش, پریا, yshahab, حامی حیوانات, دوستدار حیوانات, سپيده ي مهرباني, ساريانا, عاشق گربه, عاشق حیوانات |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 38 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: | afshinhemmati, albos, ani, dalmation, dooni66 , fifi, hooman_sh, hrc123, jassmin, M.A, magi, majid ha, manoo, mehrsa, MiloO, more575, My PeT, natasha, nazanin.asaly, night_dream, pangool, Parparak, sara_tokli, slmz, soniha_pe, sssssss, tabasom, tina666, فرشاد_لیچی, نیما, هوریار![]() , یورک شایر, کوروش, پریا, venus7, حامی حیوانات, ساريانا, عاشق گربه |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,939 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام میشه بگین این بیژوی زیبای شما چه نژادی داره و از خصوصیاتش هم برامون تعریف کنید ؟
واقعا دوست داشتنیه مثل پشمک می مونه . موهاش به نژاد مالتیز می بره
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
پریا ی عزیز بی ژو تریر هستش اخلاقش خیلی مهربونه قلاده که دستم می بینه میره دم در وامیسده یا هر وقت لباس بیرون که می پوشم زود تر از من دم در واستاده بی ژو عاشق برس کشیدنه موهاشه از این که بخوابه زمین بچلونمش لذت میبره یکی از چیز های جالبش اینه که عاشق این هست که شکمش رو با روغن زیتون یا وازلین چرب کنیم نمیدونم اما دوست داره دو هفته یک بار حمام میکنه هر چیزی دوست نداره بیشتر مرغ میخوره بستنی مگنوم یه نصفه هر دو سه هفته یه بار بهش میدم بستنی دیگه دوست نداره زمستونا عاشق خوابیدن جلوی شومینه هستش با نگاه کردن به صورت و میمیکه صورت می فهمه اوضاع آرومه یا طوفانی قند و شکلات برعکس سگهای دیگه دوست نداره همش هم دوست داره یکی نازش رو بکشه باز سوالی بود در خدمتم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 27 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: | afshin1350, afshinhemmati, albos, Babiski, barny_barfy, dvd-yar-man, gembeli, hooman_sh, jassmin, majid ha, MiloO, natasha, night_dream, panahi, pangool, Parparak, sara_tokli, sheeva, sssssss, tabasom, tina666, نیما, هوریار ![]() , پریا, venus7, ساريانا, عاشق حیوانات |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
خوشحال میشم نظراتتون رو راجع به بی ژو بگید
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2009
41 بار در 18 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام. واقعا" زيباست. از چشماش شيطنت ميريزه. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از afshin1350 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
6,847 بار در 1,403 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سگ زیبائی هستش....خدا برات حفظش کنه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از M.A عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
آخ گفتی بیا و ببین
![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
424 بار در 174 پست از ایشان تشکر شده است
|
سگتون خيلي خوشگله
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از yshahab عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2009
1,184 بار در 419 پست از ایشان تشکر شده است
|
خیلی ناز و خوشگله
"زندگی زیبا که نیست مسخره هم هست" هیتلر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تو وبلاگم مطالب جالب و به درد بخور زیاده حتما ببینیدش. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از undead عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| و, ژو, انگیز, بی, حیرت, زیبا, سگ, عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |