![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تصمیم گرفتم آسانترین راه کم کردن حجم یک تصویر رو برای شما بگم . این روشی هست که خودم برای کوچک کردن تصاویر بدون تغییر کیفیت اونها استفاده می کنم و با این کار دیگه لازم نیست زمان زیادی رو برای آپلود یک عکس صرف کنم . روش کار به این صورت هست : اول با استفاده از راست کلیک بر روی تصویر مورد نظر ، تصویر رو با استفاده از گزینه ی open with در نرم افزار paint باز کنید . سپس از گزینه ی راهنمای بالای صفحه با نام image گزینه ی stretch /skew رو انتخاب کرده و درصدهای مورد نظر رو به اندازه ی دلخواه کاهش بدین و ok را بفشارید . مثلا به جای اعداد 100 عدد 50 را در هر دو خانه وارد کنید . با اینکار تصویر شما به اندازه ی نصف کم حجمتر میشه که البته همونطور که گفته شد می تونید عدد رو به اختیار انتخاب کنید. در آخرین مرحله تصویر حاصل شده رو save کنید . و حالا می تونید خیلی راحت تر تصویر رو آپلود کرده در وبلاگها و وبسایتها و در کل برای اشتراک گذاری حتی در ایمیل استفاده کنید تا زمان کمتری صرف کرده باشید.
. . ماهی قرمز نخرید سهم این قرمز زیبا ، تنگ شیشه ای نیست ![]() . . . ![]() اون حیوون کوچولو می تونه نیمه گمشده ای از زندگی تو باشه .. ویرایش توسط پریا : 30th June 2009 در ساعت 11:47 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 11 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بچه ها از این روشی که گفتم استفاده کنید تا حجم عکسهایی که آپلود می کنید و در سایت میذارید بیاد پائین و صفحه مورد نظر زودتر باز بشه
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از My PeT عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کم, کردن, آسانترین, تصاویر, حجم, روش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |