![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریت تالار مشاوره دامپزشکی و بیماری های مشترک
![]() تاریخ عضویت: Mar 2008
1,018 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یازده نکته در مورد نگهداری سگ شما در محیطی خنک و مطمئن در تابستان:
فصل تابستان می تواند برای سگ شما کاملا خطر آفرین باشد.بیشترین موردی که ممکن است اتفاق بیفتد استرس گرمایی است. در این حالت دمای بدن افزایش یافته وسیستم عصبی به صورت غیر عادی عمل می کند.ضعف عدم تعادل ،کلاپس و کوما می تواند حادث گردد. دمای بدن چنان افزایش می یابد بطوریکه فعالیت طبیعی عضلات بدن مختل گشته و اختلالاتی در عضلات اسکلتی سیستم تنفسی حیوان ایجاد می گردد.به عبارت دیگر سگ شما قادر نخواهد بود دمای بدن خود را بصورت نرمال نگهدارد وخود را خنک کند. به طور طبیعی سگها از طریق له له زدن و نیز از طریق پوست بدن دمای بدن را کنترل می نمایند.زمانی که در اثر استرس گرمایی این سیستمها مختل میگردد حیوان می تواند دچار شک گردد. جهت جلوگیری از استرس گرمایی در حیوان خانگی خود موارد ذیل را رعایت نمایید: 1-حیوان خانگی خود را (سگ و گربه و ....) در محیطی قرار دهید که کاملا ازتهویه مناسبی برخوردار است. 2- پیاده روی و بیرون رفتن از خانه در ابتدای صبح و انتهای روز انجام گیرد. 3-حیوان خانگی خود را ساعتهای طولانی در ماشین خصوصا با دربهای بسته و بدون تهویه وگرم رها نمایید. 4- چنانچه حیوان خانگی شما در بیرون از خانه نگهداری می شود آنرا در محیطی مسقف(سایه بان) قراردهید. 5- حیوان خانگی شما در معرض مستقیم نور آفتاب قرار نگیرد. 6- ظرف آب تازه و خنک ترجیحا با کمی یخ در اختیار حیوان قرار گیرد. 7- چنانچه هنوز حیوانتان به جای خود عادت نکرده و محیط جدید گرمتر از محیط قبلی است امکانات تهویه آب خنک وکافی وسایه بان ......را برایش فراهم نمایید. 8- چنانچه به مکان گرمی مسافرت می نمایید چند روز باید حیوان خود را به این شرایط عادت دهید. به خصوص قبل از پیاده روی های روزانه. 9- مطمئن شوید توله سگ و یا بچه گربه شما حتما در طول روز آب کافی و مایعات مینوشد. توله ها به کمبود آب حساسترند. 10- از دادن غذاهای پرکالری در طول روز به مقادیر زیاد خودداری نمایید.فراموش نکنید غذاها در هوای گرم سریعتر فاسد میشوند. 11-سرانجام چنانچه علائمی از دهیدراتاسیون(کمبود آب بدن) در سگ وگربه خود ملاحظه کردید و یا علائم اسهال و استفراغ و...مشاهده نمودید سریعا با دامپزشک خود مشورت نمائید. نکته بسیار بسیار مهم این هست که هرگز هرگز سگ و گربه خود را در ماشین پارک شده قرار ندهید. دکتر_ ژابین
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از دکتر_ژابین عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,894 بار در 6,369 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دکتر عزیز . خسته نباشید . یه موردی هست می خوام منو راهنمایی کنید . سگ من (میشل) 1.5 ساله هست و نژاد مالتیز-تریر از 2 تا 6 یا 7 ماهگی داخل اتاق خودم بزرگ شده و بعد در اوایل پائیز به حیاط منتقل شده که البته در فصل زمستان خونه اش با وسیله ای گرم نگهداشته میشد و گاهی هم میاوردمش داخل خونه . داخل حیاط درخت هست که سایه ایجاد می کنه و یک لونه هم برای میشل در قسمت سایه گیر حیاط قرار داره . با توجه به این که شما از استرس گرمایی صحبت کردید من نمی دونم چجوری شرایط رو برای جلوگیری از مشکلات فصل تابستان فراهم تر کنم . احساس می کنم میشل از از همین الان خیلی احساس گرما می کنه و اکثر اوقات گوشه ای از حیاط دراز می کشه و وقتی من میرم پیشش یک حالت سردرگمی داره نمی دونه بازی کنه یا بیاد بغل من یا بدوه .. من خیلی نگرانم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فصل, و, گرمایی, گربه, استرس, تابستان, در, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|