![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2009
27 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
1.الان ليبوي من حدود دوماه كه پيش منه ولي من كه بردمش دكتر به من توصيه اي درباره واكسن نكرده .ميخواستم بدونم چقدر ضروري ؟
2. فكر ميكنم كه تو بدنش كك ديدم . ميخواستم بدونم همين كه هفته اي يه بار بريم حموم و از شامپوي مخصوص استفاده كنيم كمك ميكنه يا نه ؟ در ضمن قبلا دكترش گفته بود اگه اين اتفاق افتاد ميتونم از يه مايع استفاده كنم كه يه خورده گرون بود . گفت يه پودري هست اما ممكنه اذيتش كنه ؟ اگه اطلاعي داري ميشه لطفااسم محصول رو هم بگيد. p.s اگه اطلاعاتي داريد منو راهنمايي كنيد . متشكرم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از ma va libo عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
870 بار در 263 پست از ایشان تشکر شده است
|
من گربه داشتم . اما فکر میکنم اینکه هفته ای 1 دفعه گربرو بشورین یکم غیر طبیعیه . من که توی مدت 4.5 ماه فقط 1بار شستمش اونم چون بدنش کرمی شده بود و کاملا چرب بود . البته کرمی که زده بودم برای بیماری قارچش بود وقتی گرفتمش قارچ داشت .. اما من که فکر میکنم دارو رو تهیه کنین یا اینکه یه دکتر دیگه هم ببرینش و ببینین نظر ایشون چیه .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از lnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,398 بار در 2,446 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
دوست عزیز لیبو گربه است ؟! واکسن در بچه گربه ها ضروریه . گربهء شما الآن در سنی هست که باید واکسن سه گانه را دریافت کنه . پس اقدام به واکسیناسیون کنید . حمام کردن گربه به صورت هفتگی در شرائط عادی اشتباهه . گربه ها هیچ نیازی به حمام مداوم ندارند . درصورتیکه کک در پوشش گربه مشاهده شده درمان ضروریه وگرنه گربه به زودی دچار کم خونی مفرط میگردد . نوع درمان به حسب نوع انگل تعیین میشه که فقط بعد از معاینه توسط دامپزشک می توان آنرا مشخص کرد .
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ضمن سلام و خوشامد گوئي خدمت شما دوست عزيز
1-از ارسال تاپيكهاي تكراري در تالارهاي مختلف خودداري كنيد. 2-حتما توجه داشته باشيد كه هر تاپيك را در تالار مربوطه ارسال نمائيد. اين موضوع مربوط به مشاوره دامپزشكي ست و بايد در آن تالار منتظر پاسخ دامپزشكان باشيد با ارسال تاپيكهاي تخصصي در تالارهاي ديگر احتمال دريافت پاسخهاي غيرتخصصي وجود دارد و از اين رو مسئوليت مشلات احتمالي به عهده تالار نميباشد. پاسخهاي تالار مشاوره دامپزشكي قبل از نمايش عمومي بايد تائيد شده و از اين جهت پاسخها كاملا كارشناسانه ميباشد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
27 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
متشكرم دوستان .
كسي كه فرصت برآوردن نياز ديگري را از دست ميدهد ،يكي از غني ترين تجربه هايي كه زندگي ارائه ميكند از دست داده است |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریت تالار مشاوره دامپزشکی و بیماری های مشترک
![]() تاریخ عضویت: Mar 2008
1,018 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واکسیناسیون گربه شما لازم و حتمی است. باید واکسن بزنید.به دامپزشک مراجعه نمایید.
ضمن اینکه تشخیص کک در بدن گربه شما با دامپزشک بوده و شستشو با شامپوی خاص و یا استفاده از مواد ضد کنه باید انجام گیرد.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از دکتر_ژابین عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كك, كنيد, ليبو, لطفا, منو, چند, ،, ؟؟؟؟كسي, بدن, بده, جواب, حاضره, داشتم, درباره, راهنمايي, سوال, سوالم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|