![]() |
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برترین کاربر ماه به نظز شما چه کسی میباشد | |||
| ساقی |
|
25 | 55.56% |
| reza1980 |
|
30 | 66.67% |
| نيما |
|
22 | 48.89% |
| مدني |
|
19 | 42.22% |
| bahar_m |
|
17 | 37.78% |
| عاشق گربه |
|
25 | 55.56% |
| barny_barfy |
|
17 | 37.78% |
| nastaran_ 2009 |
|
18 | 40.00% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 45. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,727 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کاربران عزیز
با توجه به اینکه بر همه ما روشن است که در بین شما کاربران عزیز عده قابل توجهی از شما عزیزان فعالیت روزانه موثر دارید و همینطور از لحاظ اطلاع رسانی از جمله افراد فعال در سایت هستید. تصمیم گرفته شده تا از این به بعد به کمک شما کاربران عزیز هر ماه یک کاربر را به عنوان کاربر نمونه معرفی کنیم. همه ما مایل هستیم کاربران فعال را به دوستان معرفی کنیم و رسما از آنها قدردانی کنیم. در نتیجه از این به بعد در همین تالار از شما دوستان دعوت میکنم تا هر ماه یک کاربر را که به نظرتان از همه فعالتر و موثرتر بوده را معرفی کنید تا در انتها از بین افراد پیشنهاد شده رای گیری کنیم و کاربر ماه را انتخاب کنیم. _ عزیزان دقت داشته باشید لطفآ در موقعی که کاربری را پیشنهاد می کنید باید در یک توضیح مختصر و توجیه کننده علت انتخابتان را هم بنویسید. * پست بدون توضیح حذف خواهد شد* _ در هر ماه هر نفر مجاز است فقط یک کاربر را معرفی کند. _شما عزیزان مجاز نمیباشید که نام خودتان را به عنوان کاربر پیشنهادی معرفی کنید. _برای نگهداشتن روند مناسب برای این پست از دادن هر گونه پست اضافی خارج از برنامه انتخاب کاربر نمونه جدا خوداری کنید. هر گونه سوال را در پست جداگانه مطرح کنید . در این قسمت فقط اسامی نوشته شود. دقت داشته باشید هر گونه پست مغایر با شرایط ذکر شده بدون هیچ گونه توضیح حذف خواهد شد. پس از همه شما عزیزان تقاضا میکنم برای داشتن یک نظرخواهی فعال و سالم با مدیران عزیز همکاری کنید.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! ویرایش توسط هوریار : 14th June 2009 در ساعت 11:06 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
دوستان عزیز از امروز منتظر اسامی پیشنهادی شما هستیم.
لطفا کاربر ماه را انتخاب کنید.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تالار حمایت از حقوق حیوانات
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
4,922 بار در 1,326 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از اونجایی که 2تا از دوستان عزیز پرکار سایت مدال دارند من با معذرت از اونها وبا اجازه دوستان ati عزیز رو انتخاب میکنم چون در این ماه پستهای بسیار زیاد و اموزنده ای داشتند ضمن اینکه انتخاب ایشون انتخاب تکراری هم نیست
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jan 2008
3,162 بار در 668 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هوریار عزیز با حرفهای شما کاملا موافقم، خیلی از کاربران در تالار هستند که پستهای بسیار خوب و پر محتوا ارائه می دن.
اما من هم فکر می کنم ati در این مدت پستهای زیاد و پر محتوایی رو به تالار ارائه داده و مطالبش در مورد همه تالارها بوده و مربوط به تالار خاصی نبوده که خیلی خوب و مفید بود. در هر صورت از کاربران تالار، معاونین و مدیران محترم به خاطر زحماتشون تشکر می کنم و برای همه آرزوی سربلندی و شادکامی دارم.
آغاز سخن بنام پروردگار یوز آری به چشمان من نگاه کن شاید بتوانی غرور از دست رفته ام را به من باز ستانی. روزگاری ایران موطن من بود و حال دشتی از کویر خشک! اگر امروز سکوت کنی سکوت مرا نیز فردا خواهی شنید. پس امروز به بپا خیز ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,817 بار در 6,355 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه جریان دوست داشتنی ای هست این انتخاب کاربر ماه وقتی از نظر همه کاربرا هم استقبال میشه
من هم با وجود اینکه کاربران بسیار خوب و دوستان فعالی در تالار مای پت داریم که در هر روز بهتالار سر می زنن و فعالیت می کنن برای این ماه آتی عزیز رو پیشنهاد میدم . که کلی تاپیک های جدید و انصافا مفید در تالارها بخصوص حیات وحش ارسال کردن. تا نظر بقیه دوستامون چی باشه ![]()
. . ماهی قرمز نخرید سهم این قرمز زیبا ، تنگ شیشه ای نیست ![]() . . . ![]() اون حیوون کوچولو می تونه نیمه گمشده ای از زندگی تو باشه .. ویرایش توسط پریا : 26th June 2009 در ساعت 03:27 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,637 بار در 2,336 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من چند تا از دوستان خیلی خوب و مفید فعالیت می کنند ati - peta - حامی حیوانات- مدنی - پریا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] عاشق گربه
واقعا نمی دونم کدامیک رو بگم چون هر کدوم توی یک زمینه پستهای خوبی ارسال می کنند ولی من هم برای اینکه با جمع هماهنگ باشم ati عزیز رو میگم که واقعا پستهاشون مفید هست امیدوارم موفق باشند
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2009
3,220 بار در 961 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
و خسته نباشید پیشاپیش به فعالترین کاربر ماه و آرزوی فعالیت بیشتر در تمام زمینه های زندگی برای آن گرامی به نظر من بین دوستان تالار ساقی و ati عزیز فعالیت خوبی داشتند اما به گمانم ati فعالیت پر رنگتری داشته اند. با تشکر از ati و طراحان این تاپیک یاحق
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,678 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
انتخاب سختيه چون همه دوستان اينجا دارن به اندازه توان و فرصتي كه دارن تو تالار زحمت ميكشن.
من به حامي حيوانات راي ميدم. علت هم تاپيكهاي جديد و خيلي جالبي كه از ايشون خوندم .من ملاك انتخابم رو روي تعداد ارسالها نذاشتم چون بنظرم كيفيت و ميزان ارتباط ارسالها به تالارمون اهميت بيشتري داره. در پايان هم مجدد ازهمه دوستان فعال تشكر ميكنم. سپاس ويژه از هوريار عزيز براي توجه به تلاشهاي دوستان
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
عزیزان لطفا در نظر داشته باشید افراد پیشنهادی باید از بین کاربران عزیز باشد نه از بین معاونین و یا مدیران .
به دلیل اینکه معاونین انتخاب جداگانه ایی دارند و ما این قسمت را فقط به کاربران عزیز اختصاص داده ایم. ممنون از همه عزیزانی که در این بحث شرکت کرده اند و ما را در انتخاب کاربر نمونه کمک میکنند.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,678 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اتفاقا اين برام سوال بود بهناز جان كه منظور از كابر همه هستيم يا فقط كاربران آبي؟يادم رفت بپرسم
.با توجه به اين مسئله reza1980 به دليل: در نظر گرفتن ميزان ارسال تاپيكهاي مرتبط با تالار و موضوعات جديد ،نه فقط در نظر گرفتن ميزان فعاليت
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ماه, کاربر, انتخاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|