![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
6,847 بار در 1,403 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه عزیزان
فکر کنم بهترین جائی که می شد این موضوع رو مطرح کنم تو این بخش بود من خودم عاشق حیوانات هستم بخصوص سگ می خواستم بدونم کسی پیدا میشه که جای مناسب تو تهران داشته باشه برای نگهداری یک سگ اصیل نگهبان که البته نظر خود من رو روتویلر هست نا گفته نماند که قصد این رو دارم که به طور مشترک یک سگ اصیل رو بخرم و ازش نگهداری کنم ولی به خاطر شرایط آپارتمان نشینی و مشکلات خاص خودش نمی تونم ![]() حالا از عزیزانی که مایل هستند از جزئیات این موضوع اطلاع پیدا کنند به این آیدی می تونن یا چت کنند یا ایمیل بزنند professional678@yahoo.com ای رو هم خدمت عزیزانی که با نژاد روتویلر آشنائی ندارن بگم که سگ بسیار خشنی است ![]() ولی دوست داشتنی ...به عکس زیر توجه فرمائید [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از M.A عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منظور شما از این پست چیه؟
آیا شما به دنبال جایی برای نگه داری سگتان میگردید؟ یا اینگه میخواهید از سگ (روتوایلر) کسی نگه داری کنید؟
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,437 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یعنی چی با یکی شریکی سگ بخری اونم برات نگه داره و تو فقط بیای گاهی باهاش بازی کنی و بگی سگ دارم جلل خالق اینم از اون حرفاس؟
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Rose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
6,847 بار در 1,403 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
(شما می توانستید بی تفاوت از کنار این تاپیک بگذرید نه اینکه به تمسخر بگیرید خدمت اون عزیزی که منظور این تاپیک رو خواستند باید عرض کنم.....شراکت بیشتر موضوع خرجهای روزمره سگ می باشد ....بنده یک قلاده 2 ماه دوبرمن ....یک قلاده روتویلر نر دارم که به خاطر وضعیت نا مطلوب آپارتمان نشینی مجبور شدم فعلا به یکی از دوستانم در دماوند بدم تا شاید در تهران بتونم موقعیتی مناسب ایجاد کنم و بیارمشون تهران.....البته روتویلر امکان فروشش خیلی بالاست چون مشتری داره ....ولی دوبرمن هستش اگه خواستید بیشتر صحبت کنیم در رابطه با این موصوع با آیدی که دادم ارتباط بر قرار کنید موفق باشید |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2009
2,520 بار در 584 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام....بنده هم موافق دوست عزیز m.a هستم.....بهتره پستها رو به تمسخر نگیریم ...اگه واقعا می توانیم کمکی کنیم به بازکننده تاپیک که یا علی ..اگه هم نه به قول ایشان از کنار تاپیک بگذریم ....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
81 بار در 29 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست من
حياط خونه ي ما بزرگه و من تمام لوازم نگهداريشو دارم تا الانم دوبرمن و ژرمن نگه داشتم الانم يه دوبر ماده دارم اگه دوست داشتي خبرم كن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مناسب, نگهداری, کی, گارد, تهران, تو, جای, داره؟, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|