![]() |
|
|||||||
| تالار دوست داران اگزاتیک پت |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر -. تربيت حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
7,290 بار در 1,551 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مدتها بود به فکر آزادی این بچه ها بودم، سه چهار ماه تمام تلاشمو کردم تا به بهترین روش ازشون نگهداری کنم تا جای مناسبی برای آزادیشون پیداشه.
خارپشتها شدید به کنه آلوده بودن و بعد از یک هفته درمان ضد کنه بلاخره خوب شدن و بردمشون چیتگر اونجا کلی دوست پیدا کردن چند جا براشون ظرفای آب که کاسه های گلی بودن، تو زمین گذاشتم تا وقتی بارون اومد آب داشته باشن. دوتا بسته بزرگ غذای گربه جا های مختلف ریختم جالبه که چندتا خارپشت دیگه هم اومدن مهمونی. خدا کنه خوشبخت بشن. سنجابا روهم بردم پارک شیان لونه ها شونم بردم و بالای درخت کوبیدم کلی غذا هم براشون گذاشتم . خیلی خوشحال و شاد از این درخت به اون درخت می پریدن. شما هم دعا کنید خوشبخت بشن.
مشاور و مربی رسمی تربیت سگ پرشین پت رنجبر: 09123595250 ویرایش توسط sara_ranjbar1977 : 27th June 2009 در ساعت 04:56 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از sara_ranjbar1977 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,350 بار در 2,439 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درود بر شما سارا جان به خاطر این کار انسانیتون !
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از حامی حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هورا..... هیچ چیزی بهتر از آزادی نیست. سارا جان بهترین کار را انجام دادی.
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| و, آزاد, خارپشتام, سنجابها, شدند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |